Säästä!-haaste - ala kuukausisäästäjäksi

Haluamme haastaa suomalaiset aloittamaan kuukausisäästämisen. Aloittajien tueksi tarjoamme inspiroivia sisältöjä vaihtuvin teemoin. Lokakuun teemana on lapselle säästäminen. Kun aloitat varhain ja laitat säännöllisesti rahaa säästöön, lapselle voi aikuisikään mennessä kertyä suuretkin säästöt. Ota haaste vastaan ja aloita kuukausisäästäminen jo tänään!

Aika on rahaa. Osallistu Säästä!-haasteeseen.

Juuri nyt on aika aloittaa säästäminen. Mitä pikemmin aloitat, sitä nopeammin pääset toteuttamaan unelmiasi. Voit aloittaa pienellä summalla ja tavoitella suurempia matkan varrella.

Säästä!-haasteen tavoitteena on innostaa suomalaiset, myös sinut, aloittamaan kuukausisäästäminen nyt. Näin pääset hyvissä ajoin nauttimaan säästöjesi tuomasta liikkumavarasta ja voit alkaa toteuttaa niin pieniä kuin suuria haaveita. Jo kympin säästö kuussa voi kertyä mukavaksi potiksi 20 vuodessa.

Tule mukaan Säästä!-haasteeseen

Hups! Jos haluat nähdä tällaista sisältöä, hyväksy ensin Nordean markkinointievästeet

Näin sinulla on mahdollisuus onnistua

  • Aloita tänään  – 
  • siirry tililtä tuottavampiin säästökohteisiin – 
  • vähennä riskiä säästämällä kuukausittain ja hajauttamalla säästösi eri kohteisiin. 

Säästämisen alkuun pääset jo kympillä kuussa, parhaimmillaan muutamassa minuutissa. Me neuvomme miten.

Aloita kuukausisäästäminen

Valitse sinulle sopivin tapa aloittaa kuukausisäästäminen ja anna säästöillesi mahdollisuus kasvaa. Valitse sinulle sopivin tapa aloittaa.

Aloita kuukausisäästäminen

Aloita kuukausisäästäminen lapsellesi

Paras hetki aloittaa säästäminen lapselle on tänään. Jätä yhteydenottopyyntö, niin teemme lapsellesi säästämisen suunnitelman.

Aloita kuukausisäästäminen lapsellesi

Tutustu kaikkiin Säästä!-haasteen teemoihin

Haluamme haastaa suomalaiset aloittamaan kuukausisäästämisen. Aloittajien tueksi tarjoamme inspiroivia sisältöjä kuukausittain vaihtuvin teemoin.

Elokuun teema: Lyhentäisinkö lainaa vai sijoittaisinko?

Suomalaiset ovat perinteisesti maksaneet asuntolainan vauhdikkaasti pois, mutta aina se ei ole paras vaihtoehto. Miksi näin?

Lue lisää säästämisestä laina-aikana

Syyskuun teema: Miksi säästää eläkettä varten?

Koskaan ei ole liian aikaista aloittaa. Aloittamalla kuukausisäästämisen ajoissa voit kerryttää eläkepäiviesi varallisuutta merkittävästi.

Lue lisää eläkesäästämisestä

Lokakuun teema: Lapselle säästäminen

Paras hetki aloittaa on tänään. Kun aloitat varhain ja laitat rahaa säästöön säännöllisesti, luot vakautta ja turvaa lapsen tulevaisuuteen!

Lue lisää lapselle säästämisestä

Aloita kuukausisäästäminen

Valitse sinulle sopivin tapa aloittaa kuukausisäästäminen ja anna säästöillesi mahdollisuus kasvaa. Valitse sinulle sopivin tapa aloittaa.

Aloita kuukausisäästäminen

Lue lisää säästämisestä ja sijoittamisesta