Maaliskuun uutisia sijoittajille

Tervetuloa "Millaista tuottoa sijoituksille voi odottaa?" -webinaariin to 21.3. klo 17-18

Tervetuloa säästämisen ja sijoittamisen webinaariin, jossa pohdimme sijoittamista ja eri sijoitusmuotojen tarjoamia tuottoja nykytilanteessa ja pitkällä aikavälillä. Webinaarin tavoitteena on 

  • Selventää kuvaa nykyisestä markkina- ja korkotilanteesta. Millaisia mahdollisuuksia on tarjolla? Mitä sijoitusvaihtoehtoja kannattaa miettiä talletusten rinnalle?
  • Perustella miksi kannattaa sijoittaa suunnitelmallisesti ja pitkäjänteisesti. Millaisia tuottoja sijoituksista voi odottaa?
  • Kuvata miksi sijoitusten hajauttaminen kannattaa ja mitä sillä oikein tarkoitetaan. Miten yhdistelmärahastot toimivat riskienhallinnassa, entä tuoton kannalta?

Näitä teemoja meille valottavat Nordean johtava sijoitusstrategi Mats Hansson, sijoitustuotejohtaja Miia Hukari sekä toimipaikanjohtaja Niina Jansa, joka toimii myös tilaisuuden juontajana. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täältä.Avautuu uuteen ikkunaan

Oletko Nordean osakkeenomistaja? Näin osallistut Nordean varsinaiseen yhtiökokoukseen ja käytät äänioikeuttasi

Varsinainen yhtiökokous on Nordean ylin päättävä elin. Nordean osakkeenomistajana voit ilmaista mielipiteesi ja äänestää tärkeistä asioista, kuten tilinpäätöksestä, osingosta ja hallituksen jäsenten valinnasta. Voit seurata varsinaista yhtiökokousta myös webcast-lähetyksen välityksellä. Lue lisää yhtiökokouksestaAvautuu uuteen ikkunaan

Valitako aktiivinen vai passiivinen rahasto? Ensin pitää päättää jotain ihan muuta

Yksi sijoitusmaailman suurista keskusteluista on väittely aktiivisesta ja passiivisesta sijoittamisesta. Lue lisää Funds Magazinen artikkelistaAvautuu uuteen ikkunaan

Katso webinaarin tallenne: Huijaukset kiihtyvät - miten niiltä voi suojautua?

Finanssiala ry:n keräämien lukujen mukaan suomalaisilta yritettiin huijata vuonna 2023 yli 50 miljoonaa euroa, joista pankit saivat estettyä noin puolet. Rikolliset tehtailevat yhä taidokkaammin erilaisia verkkohuijauksia ja nykypäivänä ihminen kohtaa huijauksia yhä useammin. Webinaarissa käydään läpi konkreettisten ja selkeiden esimerkkien avulla yleisimpiä huijauksia, kuten erilaisia tietojenkalasteluja ja kryptovaluuttoihin liittyviä sijoitushuijauksia. Katso tallenne nordea.fi/webinaarit-sivullaAvautuu uuteen ikkunaan

Sijoittajan viikkoraportti 4.3.: Vakaalla pohjalla

Hups! Jos haluat nähdä tällaista sisältöä, hyväksy ensin Nordean markkinointievästeet

Markkinatilanne nyt

4.3. Vakaalla pohjalla

Osakemarkkinoilla tehtiin jälleen uusia huippuja helmikuussa, ja jopa Japanin Nikkei-indeksi ponkaisi uusiin huippulukemiin 34 vuoden tauon jälkeen. Ovatko sijoittajat äityneet yltiömyönteisiksi, vai onko vahva kurssikehitys sittenkin vakaalla pohjalla? Mitä sijoittajan pitäisi tästä ajatella? 

Pörssikurssit näkyvillä Nordea.fi:llä

Nyt löydät Nordea.fi-sivustolta Helsingin pörssin osakkeiden sekä muiden maiden indeksien kurssitietoja. Tutustu myös ajankohtaisiin raportteihin ja markkinakatsauksiin.

Tutustu Pörssikurssit ja indeksit -sivuun

Säästö-rahastot loistavat yhdistelmärahastovertailussa Avautuu uuteen ikkunaan

Nordea Säästö-rahastot pärjäsivät erinomaisesti Sijoittaja.fi:n yhdistelmärahastovertailussa. Nordean suosituimmat rahastot, Säästö-rahastot, ovat säästäjälle suunnattuja yhdistelmärahastoja, joita on tarjolla eri riskiprofiilin asiakkaille. Vertailun mukaan Säästö-rahastot ovat voittaneet vertailuindeksinsä useammin kuin muiden rahastoyhtiöiden verrokkinsa.

Lue artikkeli Avautuu uuteen ikkunaan

Osakesäästöpäivät jatkuvat 2024

Järjestämme kerran kuussa Osakesäästöpäivän, jonka teemana on valitsemamme koti- tai ulkomaiset pörssit. Osakesäästöpäivän aikana voit käydä valittujen pörssien osakkeilla kauppaa edullisesti, enintään yhden euron kaupankäyntikuluilla.

Katso vuoden 2024 Osakesäästöpäivät

Aika päivittää sijoitussuunnitelma?

Jos haluat keskustella kanssamme sijoituksistasi, varaa aika tapaamiseen sijoitusasiantuntijoidemme kanssa.

Varaa aika sijoitustapaamiseen

Anna palautetta Sijoittajauutisista

Tärkeää tietoa sijoittamisesta

Näillä sivuilla annetut tiedot on tarkoitettu ainoastaan yleisiksi tuotetiedoiksi. Niitä ei tule pitää sijoitusneuvoina tai -suosituksina. Rahaston tai osakkeen historiallinen tuotto ei ole tae tulevasta kehityksestä. Rahasto-osuuksien tai osakkeiden arvo voi nousta tai laskea markkinoiden kehityksen mukaan, eikä ole varmaa, että sijoittaja saa takaisin koko sijoitetun pääoman.