Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan
Man in suit entering an office while smiling

Nordea-rahastojen salkunhoito

Mittava pohjoismainen organisaatio, vahva ammattitaito ja laaja valikoima ovat tärkeä kilpailuetu

Nordea-rahastojen salkunhoidosta ja institutionaalisten asiakkaiden yksilöllisestä omaisuudenhoidosta huolehtii pohjoismainen Nordea Investment Management (NIM).

Institutionaalisten asiakkaiden keskuudessa tehtyjen tutkimusten perusteella NIM kuuluu varainhoitajien parhaimmistoon Suomessa, Norjassa, Ruotsissa sekä Tanskassa. Tutkimuksissa nousivat erityisesti esille kansainvälinen asiantuntemus ja sijoituspalveluiden korkea laatu.

NIM:llä on käytössään koko konsernin sijoitusosaaminen ja resurssit, ja sen palveluksessa työskentelee noin 250 sijoitusalan asiantuntijaa. Mittava, kansainvälinen organisaatio tekee mahdolliseksi salkunhoitajien erikoistumisen eri aloille, kuten pieniin ja keskisuuriin yhtiöihin tai eurooppalaiset riskiyrityslainoihin, minkä ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme erittäin monipuolisen rahastovalikoiman.

NIM:n toimintamalli on hioutunut määrätietoisen ja pitkäjänteisen ryhmätyön tuloksena. Salkunhoitajien tukena sijoituskohteen valintaprosessissa on oma, eri toimialat ja yritykset maailmalaajuisesti kattava tutkimus- ja analyysitoiminta.

Virallisessa rahastoesitteessä ovat mukana Suomeen rekisteröidyt Nordea-rahastot.