Premium-uutiset – syyskuu 2023

Tervetuloa syyskuun Premium-uutisiin! Tässä numerossa Jani Elorannalla, Suomen henkilöasiakkaista vastaavalla johtajalla, on painavaa asiaa säästämisen vaihtoehdoista. Mukana on myös hyviä korkouutisia Premium-asiakkaille, ohjesivu oman varakassan kartuttamiseen sekä hyötytietoa rahastojen sijoitusajoista ja sijoitusvakuutusten eduista. Lisää näistä ja muista aiheista tältä sivulta.

Syyskuun markkinakatsaus – voimistuvaa myötätuulta

USA:n talouskehitys on ollut odotettua parempaa viime kuukausina. Kokonaisuudessaan talouskuva antaa sijoittajille tällä hetkellä aihetta myönteisyyteen, ja kurssinousun myötätuuli on voimistunut.

Lue katsaus ja katso video

Nollakorkojen aika on ohi – mistä parhaat tuotot? Avautuu uuteen ikkunaan

Nordean joustavien säästämisen tilien avulla asiakkaamme voivat varautua arjen haasteisiin ja kerryttää varakassaa. Toisaalta rahastot tarjoavat pitkällä aikavälillä paremmat tuotto-odotukset ja inflaatiosuojaa.

Lue Jani Elorannan blogikirjoitus Avautuu uuteen ikkunaan

Premium-asiakkaan etu määräaikaistilin korosta

Nordea kertoi elokuussa useiden tilikorkojen, mm. määräaikaisten talletustilien, korkojen korotuksista. Tiesitkö, että Premium-asiakkaana saat lisäksi hintaedun määräaikaistilien hinnoittelusta?

Varaa aika verkkotapaamiseen!

Kerää varakassaa turvaksesi arjen yllätysten varalta

On hyvä varautua etukäteen arjen yllätyksiin, kuten uuden kodinkoneen hankintaan rikkoutuneen tilalle. Esimerkiksi säästötilille kartutettava varakassa antaa talouteesi tarpeellista liikkumavaraa lyhyellä aikavälillä.

Mikä säästämisen tapa sopii sinulle?

Sijoitushorisontit rahastosijoittamisessa Avautuu uuteen ikkunaan

Rahastot on usein tarkoitettu pitkän aikavälin sijoittamista varten. Nordean rahastovalikoimasta löytyy kuitenkin erilaisia rahastoja, joiden suositellut sijoitusajat sopivat eripituisiin sijoitushorisontteihin.

Tutustu sijoitusaikasuosituksiimme Avautuu uuteen ikkunaan

Viisi kysymystä sijoitusvakuutuksista

Sijoitusvakuutus ei ole perinteinen vakuutus, vaan pitkäaikaisen säästämisen ja sijoittamisen muoto. Perusidea on, että sopimus voi sisältää useita eri sijoituskohteita, joita voi myös vaihtaa ilman veroseuraamuksia.

Tutustu sijoitusvakuutuksen etuihin

Syyskuun osakesäästöpäivässä pe 15.9.2023 Tukholman markkinapaikat

Hyödynnä Osakesäästöpäivän hintaetu

Kerran kuussa järjestettävänä osakesäästöpäivänä voit käydä kauppaa yhden vaihtuvan pörssin osakkeilla enintään yhden euron välityspalkkioiden kululla.

15. syyskuuta hintaetu koskee Tukholman pörssin eli Nasdaq Stockholmin sekä First North Stockholmin ja Aktietorgetin osakkeita. Tieto Nordean Suomen asiakkaiden omistetuimmista ruotsalaisista osakkeista päivittyy osakesäästöpäivä-sivulle syyskuun aikana.

Lokakuun osakesäästöpäivässä 13.10. hintaetu koskee Oslon pörssin osakkeita.

Hyödynnä etusi ostamalla ruotsalaisia osakkeita

stockholm small overlay

Tukholmassa on tarjolla paljon kasvuyhtiöiden osakkeita.

 

Tutustu Premium-asiakkaan etuihin

Premium-asiakkaana saat ainutlaatuisia ja hyödyllisiä etuja.

Lue lisää Premium-eduista

Haluatko jutella sijoituksistasi?

Varaa aika Premium-varainhoitajalle jättämällä yhteydenottopyyntö.

Ota yhteyttä