Premium-uutiset – maaliskuu 2023

Hyvä Premium-asiakkaamme, tervetuloa markkinakatsauksen ja ajankohtaisten asioiden pariin! Epävarma markkinatilanne huolestuttaa edelleen monia. Järjestämme 30.3. webinaarin, jossa kerromme tilanteen luomista mahdollisuuksista sijoittajille. Nordean osakkeenomistajat kutsumme varsinaiseen yhtiökokoukseen 23.3. Tutustu myös suosittuun JoustoTalletukseemme ja hyödynnä maaliskuun Osakesäästöpäivä!

Maaliskuun markkinakatsaus

Heilunta palasi markkinoille helmikuussa, kun korot nousivat ja osakekurssit heittelehtivät. Tasapaino on edelleen herkkä. Miten sijoittajan pitäisi tässä tilanteessa toimia?

Lue ja katso markkinakatsaus

JoustoTalletus-tilin korko nousi 2,2 prosenttiin

Jos haluat tallettaa puskuria arjen yllätyksiin, valitse JoustoTalletus. Se on säästämisen tili, jolle maksetaan korkoa, ja säästöjä voit nostaa milloin tahansa ilman nostopalkkioita.

Tutustu ja avaa vaikka heti!

Webinaari 30.3. klo 17 – Miksi sijoittaa juuri nyt? Avautuu uuteen ikkunaan

Talouden epävarmuustekijät ovat avanneet mahdollisuuksia oman taloustilanteen parantamiseen sijoittamalla. Miksi näin on ja miten näitä mahdollisuuksia voi hyödyntää?

Ilmoittaudu mukaan ja tule kuulolle! Avautuu uuteen ikkunaan

Kutsu Nordea Bank Oyj:n yhtiökokoukseen

Nordean varsinainen yhtiökokous pidetään torstaina 23.3.2023 Helsingin Messukeskuksessa

Oletko Nordean osakkeenomistaja? Nyt on taas aika ilmoittautua yhtiökokoukseen ja äänestää. Lue yhtiökokouksen ilmoittautumis- ja äänestysohjeet täältäAvautuu uuteen ikkunaan.

Yhtiökokousta voi myös seurata suorana webcast-lähetyksenä. Kannustamme osakkeenomistajia käyttämään äänestysoikeuttaan, sillä siten he voivat edistää yhtiön hyvää hallintotapaa. 

Yhtiökokous 23

Osakesäästöpäivä 15.3.2023 Oslon pörssissä – merkitse kalenteriisi!

Muistathan Osakesäästöpäivän? Kerran kuussa voit ostaa yhden maan pörssien osakkeita maksamalla enintään yhden euron välityspalkkion. Keskiviikkona 15.3.2023 pääset käyttämään etua Oslon pörssissä.

Hintaetu (enintään 1 € / toimeksianto) koskee kaikkia mobiili- ja verkkopankissa sekä Nordea Investorissa Osakesäästöpäivänä kyseisen päivän kohdepörsseihin tehtyjä pörssitoimeksiantoja. Etu koskee sekä arvo-osuustilille että osakesäästötilille tehtäviä kauppoja. 

Katso alla olevasta taulukosta, mitkä ovat suomalaisten omistetuimmat osakkeet Oslon pörssissä.

Taulukko

Huhtikuun Osakesäästöpäivässä 14.4. ovat vuorossa yhdysvaltalaiset Nasdaq, New York Stock Exchange (NYSE) sekä NYSE American (Amex).

Norjan markkinat Osakesäästöpäivässä keskiviikkona 15.3.2023

Winter calm lake and cabin - small

 

Tutustu Premium-asiakkaan etuihin

Premium-asiakkaana saat ainutlaatuisia ja hyödyllisiä etuja.

Lue lisää Premium-eduista

Haluatko jutella sijoituksistasi?

Varaa aika Premium-varainhoitajalle jättämällä yhteydenottopyyntö.

Ota yhteyttä