Premium-uutiset – joulukuu 2022

Tervetuloa lukemaan Premium-uutisia! Markkinakatsauksestamme löydät taas talous- ja markkinakuulumiset, ja videoartikkelissamme kiikaroimme sijoittamisen historiaa. Tässä kuussa kerromme myös kiinnostavasta JoustoTalletus-tilistämme, MyLife-vakuutuksen voitosta Kuluttaja-lehden vertailussa ja vastuullisen sijoittamisen tutkimustuloksista. Entä tiesitkö, että jouluostoksilla verkossa kannattaa käyttää luottokorttia kuluttajansuojan vuoksi? Lue lisää!

Joulukuun markkinakatsaus – kääntyykö suunta?

Vuosi 2022 on ollut sijoittajille haastava. Lähikuukausien näkymiin liittyy vielä huolia, mutta uskomme suunnan kääntyvän vuoden 2023 kuluessa.

Lue ja katso markkinakatsaus

Psst... oletko jo kuullut JoustoTalletuksesta?

Suosittu JoustoTalletus-tili on jatkuvan säästämisen tili, jolle maksetaan kiinteää talletuskorkoa ja jonka säästöjä voit käyttää rahantarpeen yllättäessä ilman nostopalkkiota.

Lue lisää ja avaa tili vaikka heti

Tutustu Kuluttaja-lehden testivoittajaan!

Nordea MyLife nousi Kuluttaja-lehden testivoittajaksi lainaturvavakuutusten vertailussa syyskuussa 2022. Muistathan hyödyntää Premium-asiakkaan 20 prosentin etusi!

Lue lisää palkitusta lainaturvasta

Suomalaiset sijoittavat entiseen tapaan Avautuu uuteen ikkunaan

Puolet suomalaisista sijoittajista sijoittaa samalla tavalla kuin ennen Venäjän hyökkäystä Ukrainaan. Sosiaalinen vastuu on noussut ympäristöasioiden rinnalle.

Lue lisää tutkimustuloksistamme Avautuu uuteen ikkunaan

Sadan viime vuoden pahimmat markkinakriisit Avautuu uuteen ikkunaan

Sijoitusten korkealento on pysähtynyt tänä vuonna, kun sekä osake- että korkomarkkinoilla on myrskynnyt. Nykytilanne kalpenee silti moneen takavuosien romahdukseen verrattuna.

Tutustu pörssikriisien historiaan Avautuu uuteen ikkunaan

Miksi käyttäisit luottokorttia joulun verkko-ostoksilla?

Luottokortilla maksamisessa on paljon etuja, jotka antavat turvaa ja joustoa erityisesti verkossa tapahtuvaan maksamiseen. Samanlaista suojaa et saa, jos maksat laskulla.

Luottokortilla saat kuluttajansuojaa

Osakesäästöpäivä 15.12.2022 Helsingin pörssissä – merkitse kalenteriisi!

Muistathan Osakesäästöpäivän? Kerran kuussa voit ostaa yhden maan pörssien osakkeita maksamalla enintään yhden euron välityspalkkion. 15.12. pääset käyttämään etua Helsingin pörssissä - sekä pörssilistan että First North -kasvulistan osakekaupoissa.

Hintaetu (enintään 1 € / toimeksianto) koskee kaikkia mobiili- ja verkkopankissa sekä Nordea Investorissa Osakesäästöpäivänä kyseisen päivän kohdepörsseihin tehtyjä pörssitoimeksiantoja. Etu koskee sekä arvo-osuustilille että osakesäästötilille tehtäviä kauppoja.

Osakesäästöpäivät jatkuvat myös ensi vuonna. Ensimmäisenä 13.1.2023 on vuorossa Kööpenhaminan pörssi. 

Nasdaq Helsinki Osakesäästöpäivässä torstaina 15.12.2022

Helsinki skyline - Small

 

Salkunhoitajien videokatsaukset lokakuulta 2022

Tutustu Premium-asiakkaan etuihin

Premium-asiakkaana saat ainutlaatuisia ja hyödyllisiä etuja.

Lue lisää Premium-eduista

Haluatko jutella sijoituksistasi?

Varaa aika Premium-varainhoitajalle jättämällä yhteydenottopyyntö.

Ota yhteyttä