Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Siirto – rahat tililtä tilille sekunnissa

Maksa ja vastaanota maksuja reaaliaikaisesti. Riittää, että tiedät toisen Siirto-käyttäjän puhelinnumeron. Siirto tekee maksamisesta kätevää myös väliaikaisissa myyntipisteissä, vaikkapa festareilla tai kirpputoreilla. Lataa Siirto App Storesta iPhonelle ja iPadille tai Google Playsta Android-laitteille.

Maksa kätevästi Siirrolla

  • Kimppakahvilla kuittaat oman osuutesi heti.
  • Kirpputorilla. Mikä löytö, mutta käteinen kateissa. Maksa Siirrolla.
  • Maksa viikkorahat tilille heti.

Näin otat Siirto-sovelluksen käyttöösi

Saat Siirron käyttöösi lataamalla Siirto-sovelluksen puhelimeesi. Juuri nyt Nordean Siirto-sovelluksen saa käyttöönsä Nordean ja OP:n asiakkaat, ja palvelua laajennetaan koko ajan. Käyttöönotettaessa henkilöllisyys todennetaan oman pankin pankkitunnuksilla.

Siirto-maksujärjestelmässä voit myös luoda Siirto-numeron tai QR-koodin, joita käytät puhelinnumeron sijaan vastaanottaessasi maksuja ja maksaessasi ostoksia. 

Siirto-numero on puhelinnumeron muotoinen tunniste, ja se lisää yksityisyyden suojaasi asioinnissa, koska sinun ei tarvitse kertoa puhelinnumeroasi. QR-koodin etu on se, että sen voit lukea helposti kännykällä suoraan Siirtoa hyödyntävässä sovelluksessa.

Kamat myynnissä kirpparilla?

Käteistä kun enää harvoin on kenelläkään, tulee satunnaisen kirpparikauppiaan avuksi Siirto. Sen avulla saat maksun muilta Siirto-käyttäjiltä heti reaaliajassa, pelkän puhelinnumeron tai QR-koodin avulla.

Maksa palkkaa ilman paperitöitä

Käytätkö sähköasentajaa, lastenvahtia tai kuntovalmentajaa? Nyt Palkkaus.fi-palvelu toimii suoraan Nordean Siirto-sovelluksessa ja hoitaa palkanmaksun työnantajavelvoitteet helposti ja luotettavasti. Tutustu Palkkaus.fi-palveluun ja lataa Nordea Siirto.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Se ei aina ole helppoa ennen kuin sen osaa. Omien rahojen kanssa pitääkin olla tarkkana. Lue lisää, niin huomaat, miten kätevä Siirto on jokapäiväisessä käytössä.

Sovelluksen käyttö

Sovelluksen käyttö

  • Sinun tulee vain tietää toisen osapuolen puhelinnumero. 
  • Maksut siirtyvät heti Siirto käyttäjien välillä 24/7.
  • Kaikki käyttäjät ovat aina pankkitunnuksilla todennettuja.

Nordean Siirto –sovellus hyödyntää Siirto-maksujärjestelmää, johon myös muut pankit ja maksupalvelutarjoajat kytkeytyvät. Maksua tehdessäsi syötät puhelinnumeron tilinumeron sijaan. Kun puhelinnumero löytyy Siirto-maksujärjestelmästä, näet maksun saajan nimen. Maksu näkyy vastaanottajalla välittömästi pankista riippumatta. Siirto –sovelluksella voidaan maksaa vain suomalaisille Siirto-maksujärjestelmässä mukana oleville pankkitileille.

Lisätietoa Siirto-maksujärjestelmässä mukana olevista pankeista ja maksupalvelutarjoajista löydät  Siirron sivuilta osoitteessa www.siirto.fiAvautuu uuteen ikkunaan.

Siirto-sovelluksen turvarajat
Maksut/päiväMaksimissaan 1 700,00 euroa
Maksun vastaanottaminenEi ylärajaa
Käyttöönotto