Piirroskuva talosta

Ratkaisuja arjen raha-asioihin

Tältä sivulta löydät ratkaisuja, joilla saat joustoa ja turvaa arjen raha-asioihin. Kuinka haet taukoa asuntolainan maksuun, joustoa kuukausieriin, tai miten saat vakuutuksella turvaa talouteesi. Voit tehdä useimmat muutokset ja hakemukset saman tien verkko- tai mobiilipankissa.

Tarvitsetko joustoa asuntolainan lyhennyksiin?

Suurimmassa osassa Nordean asuntolainoja on mukana LyhennysJousto. Sen avulla voit itse muokata lainan kuukausieriä tai ottaa lyhennysvapaata saman tien verkkopankissa tai mobiilipankissa.

Käytä LyhennysJoustoasi

Harkitsetko taukoa asuntolainan lyhennykseen?

Jollei LyhennysJouston käyttö ole sinulle mahdollista, voit hakea asuntolainaasi lyhennysvapaata. Asuntolainan lyhennysvapaan aikana maksat kuukausittain vain korot ja kulut.

Lue lisää Lyhennysvapaasta

Pohditko korkojen nousun vaikutusta asuntolainaasi?

Voit rajoittaa korkojen nousun vaikutusta asuntolainaasi Korkoputkella, Korkokatolla tai kiinteällä korolla. Katso, miten ratkaisut eroavat toisistaan ja valitse tilanteeseesi sopivin.

Lue lisää Korkosuojausvaihtoehdoista

Kuinka maksan kassalla ilman kosketusta?

Kaikissa uusissa Nordean korteissa on lähimaksuominaisuus. Voit maksaa ostoksesi koskettamatta maksupäätettä 50 euroon asti. Kun otat käyttöön mobiilimaksamisen, voit maksaa älypuhelimellasi tai -kellolla turvallisesti myös yli 50 euron ostokset.

Näin otat käyttöön mobiilimaksamisen

Kuinka muutan luottokorttini luottorajaa?

Voit hakea muutosta luottorajaan kätevästi verkkopankissa. Vastauksen voit saada jo muutamassa minuutissa. Huomaathan, että muutoksesta peritään käsittelymaksu (esim. Nordea Gold -kortissa 10 euroa).

Hae muutosta luottorajaan

Voinko saada turvaa perheemme talouteen?

MyLife vakuutus tuo kokonaisturvaa talouteesi esimerkiksi pysyvän työkyvyttömyyden varalle. Vakuutus on helppo avata verkkopankissa. Katso laskurista sinulle sopiva vakuutus ja hinta.

Hae vakuutusturvaa talouteesi verkossa

Konttorissa asiointi

Olemme siirtäneet palvelua konttoreista puhelin- ja etäpalveluihin. Neuvontaa varten tarvitset ajanvarauksen. Käteispalvelut jatkuvat normaalien kassapalvelukonttoreiden aukioloaikojen mukaan. Palvelemme konttoreissa riskiryhmiin kuuluvia tai erityistä tukea tarvitsevia asiakkaita ajanvarauksella.

Auta läheistäsi asioimaan ilman konttorissa käyntiä

Käteistä tarvitaan nykyään harvoin, ja erityisesti tässä tilanteessa sen käyttöä tulisi välttää. Varmista, että lähipiirisi kuuluvalla henkilöllä on käytössään maksamiseen soveltuva kortti.Avautuu uuteen ikkunaan

Jos korttia ei kuitenkaan ole käytössä, käteistä voi tilata postin välityksellä. Avautuu uuteen ikkunaan

Laskujen hoitamisessa suoramaksu on kätevä vaihtoehto; on myös mahdollista hyödyntää maksupalvelua.Avautuu uuteen ikkunaan

Tutustu tarkemmin tapoihin hoitaa pankkiasiat helposti ja turvallisestiAvautuu uuteen ikkunaan.

Selvitä muita asiointimahdollisuuksia soittamalla Nordea Asiakaspalveluun.

Woman wearing headset.

Asiakaspalvelumme auttaa sinua puhelimitse ja chatissa

Tunnistautumalla voit hoitaa lähes kaikki henkilökohtaiset pankkiasiasi mobiili- ja verkkopankissa. Tutustu myös chat-robottiimme Novaan, jolta saat vastaukset vuorokauden ympäri.

Suojaudu huijauksilta

young couple looking at laptop 2 small overlay

Turvallisuutesi on meille tärkeää. Siksi kehitämme jatkuvasti turvallisuusratkaisujamme sekä palvelujamme. Erilaisia huijauksia on nykypäivänä liikkeellä paljon. Opettele tunnistamaan ne, niin pysyt valppaana ja vältyt tulemasta huijatuksi.

Kertaa ohjeet turvallisesta asioinnista ja suojaudu huijauksilta

Palvelut yritysasiakkaille

Business people dining small overlay

Yritysasiakkaan ajankohtaiset tiedot asiakaspalvelun tilanteesta sekä tarvittavat ohjeet itsepalvelukanavien käyttöön löydät yritysasiakkaan sivulta.