Premium-rahoitusneuvoja auttaa sinua toteuttamaan rahoitusta vaativat unelmasi

Yhdessä neuvojan kanssa voit miettiä tavoitteet ja riskit, löytää juuri sinulle parhaiten sopivan rahoitusratkaisun ja ylläpitää maksukykyäsi elämän kaikissa tilanteissa.

Premium-rahoitusneuvojamme palvelee sinua verkko- ja puhelintapaamisissa myös arki-iltoina ja lauantaisin. Saat joustavasti asiantuntevaa neuvontaa kaikissa laina-asioissa, halusitpa  keskustella olemassa olevasta lainasta tai uusista rahoitustarpeista. 

Rahoitusneuvoja etsii sinulle vastuullisen rahoitusratkaisun ja auttaa odottamattomissa tilanteissa laina-aikana. Ammattilaisena hän katsoo tilannettasi myös riskit huomioon ottaen. Näin haluamme auttaa sinua varmistamaan, että tapahtuipa mitä tahansa, lainanhoitokulut ovat ennakoitavissa. Siten säästösi eivät hupene lainojen hoitoon, vaan kasvavat, vaikka elämä yllättäisi ikävästi tai korot alkaisivat nousta.

Kehotammekin tutustumaan laina-asiakkaille tarjoamiimme joustomahdollisuuksiin, joista tärkeimmät ovat talouspuskurin kerääminen kuukausisäästäjänä, Nordea MyLife -henkilövakuutus ja LyhennysJousto. Muista myös vakuudeton Joustoluotto, kun tarvitset joustavaa lyhytaikaista lainaa.

Voit tehdä lainoihisi helposti muutoksia mobiili- tai verkkopankissa, eikä useimpiin asioihin tarvitse varata erillistä neuvotteluaikaa.

Kuukausisäästöillä pelivaraa ja vaurautta jo laina-aikana

Lyhentäisitkö lainaa vai sijoittaisit? Viisas valitsee molemmat. Keskustelu kuukausisäästämisen aloittamisesta on hyvä käydä jo silloin, kun neuvotellaan isommasta lainasta, kuten asuntolainasta. Jos et vielä ole kuukausisäästäjä, voit aloittaa milloin tahansa laina-aikana. 

Mitä aiemmin aloitat kuukausisäästämisen, sitä enemmän hyödyt: korkoa korolle -ilmiön ansiosta sekä kuukausittain sijoitettu summa että summasta kertyvä korko kasvattavat kokonaispottiasi. Näin sinulle muodostuu ajan myötä yhä suurempi puskuri yllättävien menojen varalle, ja kun laina on maksettu, sinulla on jo sievoinen pesämuna kerättynä. Nordean rahastoista löydät varmasti itsellesi sopivan ratkaisun.

Lue lisää säästämisestä laina-aikana.

Nordea MyLife – vakuutusturvaa elämän ikäviin tilanteisiin

Haluamme auttaa sinua varmistamaan, ettei sinun tarvitse koskea jo kertyneisiin säästöihin heti mahdollisen ikävän tilanteen sattuessa. Siksi tarjoamme sinulle elämäntilanteeseesi sopivaa vakuutusturvaa. Nordea MyLife -vakuutuksen tavoite on turvata sinun ja läheistesi hyvinvointi siinä tapauksessa, että sinulle sattuu jotakin. 

Mieti tilannettasi: Onko sinulla asuntolainaa? Entä puoliso tai lapsia? Riippuuko läheistesi toimeentulo ja taloudellinen turva ainakin osittain tuloistasi? Jos vastasit kyllä yhteenkin näistä kysymyksistä, sinun kannattaa suunnitella varautumista vakavan sairauden, pysyvän työkyvyttömyyden tai kuoleman varalta.

Voit ottaa vakuutuksen milloin tahansa laina-aikana, kätevimmin se käy heti lainasopimuksen yhteydessä. Premium-asiakkaan alennus vakuutuksen normaalihinnasta on 20 prosenttia. 

Lue lisää ja laske, mikä vaihtoehto sopii juuri sinulle.

Premium LyhennysJousto – säätele lainanmaksuasi itsenäisesti

LyhennysJousto antaa nopeasti pelivaraa tiukkoihin tilanteisiin. LyhennysJousto on Nordean lainoissa oleva maksuton ominaisuus, joka on käytössäsi heti lainan nostettuasi. Sen avulla voit itse pienentää lainanlyhennyksen määrää tai jättää sen ajoittain kokonaan maksamatta oman tilanteesi mukaan. Lyhennyksen voit vaikka puolittaa, jolloin lainan lyhentäminen jatkuu hitaammin, tai vaihtoehtoisesti maksaa ainoastaan korot ja kulut. 

Tarkista mobiili- tai verkkopankissa lainan maksuohjelmasta, onko lainassasi LyhennysJousto, ja muuta lyhennystä kyselemättä pankilta! Jos sinulla ei vielä ole LyhennysJoustoa, hae sitä kätevästi verkossa. Premium-asiakkaan LyhennysJousto on jopa 20 prosenttia lainasummasta.

Näin voit käyttää LyhennysJoustoasi.

Premium Joustoluotto – joustava luotto pienempään lainatarpeeseen

Joustoluotto on kätevä ratkaisu asuntolainaa pienempiin rahoitustarpeisiin, kun olet toteuttamassa suunnitelmiasi ja tarvitset lainan tilille heti. Joustoluotto on vakuudeton luotto, jota voit muuttaa joustavasti elämäntilanteesi mukaan. Joustoluottoa voit saada 2 000 eurosta 50 000 euroon saakka ilman erillistä avausmaksua, ja saat luottopäätöksen nopeasti. 

Voit hakea Joustoluottoa suoraan verkossa. Premium-asiakkaille korko on 3 kk:n euriborkorko + 2,9 prosentin marginaali. 

Tutustu kätevään Joustoluottoon ja hyödynnä laskuriamme.

Varaa aika omalle varainhoitajallesi

Voit varata ajan verkkotapaamiseen joko mobiili- tai verkkopankin kautta. Lue ohjeet alta ja siirry varaamaan. Voit myös soittaa Premium Asiakaspalveluun, p. 0200 3000.

Ajanvaraus mobiili- ja verkkopankissa