Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Rahoitusneuvoja

Rahoitusneuvoja on asiakkaan apuna toteuttamassa pienempiä ja suurempia haaveita, jotka vaativat rahoitusta. Premium-asiakkaiden rahoitustarpeisiin erikoistunut asiantuntija Jenna Erola kertoo omista kokemuksistaan rahoitusneuvonnassa.

Jenna ErolaAsiakkaan tarve on aina erityinen

Premium-rahoitusneuvojana minulle tärkeintä on ymmärtää kunkin asiakkaan sen hetkinen elämäntilanne. Silloin pystymme yhdessä asiakkaan kanssa suunnittelemaan juuri hänelle ja hänen tilanteeseensa parhaiten sopivan rahoitusratkaisun. Henkilökohtainen tavoitteeni on, että jokainen asiakas kokee kanssani asioituaan, että häntä ja hänen erityisiä toiveitaan on kuunneltu.

Tapasin vuodenvaihteessa Premium-asiakkaan Antti Humalamäen, joka oli varannut verkkotapaamisen kanssani. Antti kertoo meidän kohtaamisestamme  näin: 

"Asunnon vaihto isompaan tuli ajankohtaiseksi lapsen synnyttyä. Halusimme vaimon kanssa pysyä tutulla seudulla, joten aloimme seurata naapuruston asuntotarjontaa. Sopiva asunto löytyikin aika pian ja tiesin entuudestaan, että sopivankokoiset perheasunnot menevät sangen nopeasti alueellamme kaupaksi. Meidän oli siis toimittava nopeasti, jos aioimme kyseisen asunnon saada. 

Otin yhteyttä Nordeaan ja asiaamme alkoi hoitaa Jenna Erola. Saimme häneltä nopeasti lainalupauksen ja teimme suunnitelman asian edistämiseksi. Jenna myös valoi meihin uskoa, että asiat sujuvat hyvin ja suunnitelmien mukaan myös vanhan asunnon myynnin osalta."

Vastuullisia Premium-etuja

Vastuullinen rahoittaminen on Nordeassa tärkeässä roolissa. Haluamme auttaa asiakasta varmistamaan, että tapahtuipa mitä tahansa, lainanhoitokulut ovat ennakoitavissa. Siten säästöt eivät missään tapauksessa hupene lainojen hoitoon, vaan kasvavat, vaikka elämä yllättäisi ikävästi tai korot lähtisivät nopeasti nousemaan.

Premium-asiakkaiden palvelut ja edut ovat mielestäni erinomaiset, erityisesti uusien rahoitusetujen myötä. Esimerkiksi Premium-asiakkaiden edullinen Korkoputki tuo ennakoitavuutta oman kodin asuntolainaan ja on loistava lisä sijoitusasuntolainoihin. Korkoputken avulla lainan riskiä voidaan minimoida ja sijoituskohteesta saatavan tuoton osuutta taas maksimoida. Myös entistä suuremman joustovaran tuova Premium LyhennysJousto on uusi etu, joka antaa asiakkaalle lisää pelivaraa talouden suunnitteluun.

Ihminen kanssasi 

Kun asiakkaalla on jokin rahoitustarve, ohjaa varainhoitaja tai Premium 24/7-neuvoja asiakkaan Premium-rahoitusneuvojalle.

Premium-rahoitusneuvoja palvelee asiakkaita verkko- ja puhelintapaamisissa, myös arki-iltoina ja jopa lauantaisin. Uuden rahoitustarpeen herätessä, asiakas saa joustavasti asiantuntevaa neuvontaa rahoitusasiantuntijalta. Nykyisiin lainoihin on helppo tehdä muutoksia verkkopankissa tai nordea.fi:n kautta, eikä kaikkiin asioihin tarvitse varata erillistä neuvotteluaikaa.

Oman työni suola ovat asiakastapaamiset ja onnistumista tunnen juuri silloin, kun asiakas kokee saaneensa ammattitaitoista palvelua sekä on kohdannut ihmisen pankin sijasta.

"Kaikki sujui lopulta täyden kympin arvoisesti ja matkan varrella Jenna ystävällisesti vielä varmisteli, että asiat etenivät suunnitellusti ja hän auttoi kaikin tavoin asuntoprojektimme kulkua. Meitä ei jätetty missään vaiheessa yksin ison asian ympärille. 

Parasta kokonaisuudessa oli oikeastaan se, että meidän tilanteesta oltiin aidosti kiinnostuneita ja jokaisesta keskustelusta jäi hyvä ja luottavainen mieli. Tämän kokemuksen perusteella on todella helppo suositella Jennaa ja Nordeaa hoitamaan asuntolainaan liittyviä asioita."

Teksti: Jenna Erola, rahoitusneuvoja, Nordea

Varainhoitaja ja huippuasiantuntijatiimi

Premium-asiakkaana lupaamme sinun ja perheesi käyttöön oman varainhoitajan ja huippuasiantuntijatiimin. Tämän artikkelin rahoitusneuvoja on yksi heistä. Lue myös