Premium-uutiset – kesäkuu 2023

Tervetuloa lukemaan Premium-uutisia! Kesäkuun numerossa vastaamme korkojen nousua koskeviin kysymyksiin ja kerromme asuntomarkkinoiden tilanteesta sekä näihin asioihin liittyvästä webinaaristamme 13.6. Mukana myös markkinakatsaus, henkivakuutusten korvauskäsittelijän koskettava haastattelu, Nordean suosituimmat kotimaiset rahastot, Joustoluoton etu Premium-asiakkaille ja tietysti kesäkuun Osakesäästöpäivä.

Tulosnäkymät kirkastuvat – kesäkuun markkinakatsaus

Tänä vuonna osaketuotot ovat olleet taas hyviä haastavan viime vuoden jälkeen. Hidastuva talouskasvu on yhä huolenaihe, mutta toisaalta korkojen kovin nousu on jo takanapäin.

Tutustu analyysiin ja katso video

Millä tavalla voi varautua korkojen nousuun?

Asuntolaina-asiakkaan on hyvä arvioida, miten oma talous kestää korkojen mahdollisen nousun ja löytää itselle sopiva tapa, miten sen vaikutusten varalta voi suojautua.

Lue vastaukset yleisiin kysymyksiin

Asuntolaina – lyhennänkö lisää vai säästänkö?

Uusin asuntomarkkinakatsauksemme on ilmestynyt. Webinaarimme ti 13.6. klo 17 pureutuu laina-asiakkaan haasteisiin. Pitäisikö lainaa lyhentää nopeammin vai säästää varakassaa?

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan

"Olen nähnyt miten elämä voi muuttua hetkessä"

Henkivakuutusten korvausasiantuntija Kirsi Partinen auttaa ja kuuntelee asiakkaita hädän ja huolen keskellä. Vakuutuskorvauksen ansiosta monella tarinalla on ollut onnellinen loppu.

Henkilövakuutuksesta lisäturvaa

Nordean suosituimmat suomalaiset rahastot Avautuu uuteen ikkunaan

Nordean rahastovalikoimaan kuuluu lukuisia erilaisia rahastoja. Mitkä näistä rahastoista ovat asiakkaiden suosiossa? Millä Nordean rahastoilla on eniten asiakkaita Suomessa?

Lue asiakkaiden suosikkirahastoista Avautuu uuteen ikkunaan

Muista Premium-asiakkaan etu Joustoluotossa

Suunnitteletko kesälle piharemonttia tai ehkä auton tai veneen hankintaa? Joustoluotto on vakuudeton luotto, johon Premium-asiakkaat saavat edullisemman korkomarginaalin.

Tutustu Joustoluottoon ja etuusi!

Kesäkuun osakesäästöpäivässä to 15.6.2023 saksalainen Börse Frankfurt (Xetra)

Hyödynnä Osakesäästöpäivän hintaetu.

Kerran kuussa järjestettävänä osakesäästöpäivänä voit käydä kauppaa yhden vaihtuvan pörssin osakkeilla enintään yhden euron välityspalkkioiden kululla.

15. kesäkuuta hintaetu koskee Frankfurtin pörssin osakkeita. Voit katsoa osakesäästöpäivä-sivulta, mitkä ovat Nordean Suomen asiakkaiden omistetuimmat saksalaiset osakkeet.

Heinäkuussa on sitten vuorossa London Stock Exchange (14.7.).

Hyödynnä nyt hintaetusi Frankfurtin pörssissä

skyline of frankfurt small overlay

 

Tutustu Premium-asiakkaan etuihin

Premium-asiakkaana saat ainutlaatuisia ja hyödyllisiä etuja.

Lue lisää Premium-eduista

Haluatko jutella sijoituksistasi?

Varaa aika Premium-varainhoitajalle jättämällä yhteydenottopyyntö.

Ota yhteyttä