Premium-uutiset – helmikuu 2023

Hyvä Premium-asiakkaamme, tervetuloa sivullemme ajankohtaisten asioiden pariin! Markkinakatsauksen lisäksi tarjolla ovat nyt myös tuoreet salkunhoitajien videokatsaukset. Pääjutussa lakimiehemme antaa viisi vinkkiä perintösuunnitteluun. Kerromme lisäksi säästöhenkivakuutuksen upeista eduista, tämän vuoden talousennusteestamme, säännöllisestä säästämisestä ja verkkohuijauksilta välttymisen webinaaristamme. Osakesäästöpäivää unohtamatta. Lue lisää!

Helmikuun markkinakatsaus – lasi puoliksi täynnä

Taloushuolet ovat hellittäneet viime kuukausina. Euroopan energiakriisistä ei tullut niin paha kuin pelättiin, Kiina on alkanut purkaa koronarajoituksiaan ja inflaatio on alkanut hellittää.

Lue ja katso markkinakatsaus

Lue lakimiehemme 5 vinkkiä perintösuunnitteluun

Lahjoittaminen on usein hyvä tapa siirtää varallisuutta eteenpäin seuraaville sukupolville. Lahjoittamalla voit vaikuttaa jälkipolvien vaurastumiseen merkittävästikin.

Lahjoitus osana perintösuunnittelua

Kolme hyvää syytä ottaa säästöhenkivakuutus

Tiedätkö, mihin säästöhenkivakuutus on tarkoitettu ja miten se eroaa tili- ja rahastosäästämisestä? Entä oletko kuullut perintöturvasta, joka turvaa pääoman kuolemantapauksessa?

Tutustu mahdollisuuksiisi!

Tasapainoa etsimässä – tutustu 2023 näkymiin Avautuu uuteen ikkunaan

Euroalueella näyttää siltä, että taantuma voidaan välttää, mutta Suomi keikkuu edelleen taantuman rajamailla. Taittuuko inflaatio vihdoin ja milloin korkojen nousu päättyy?

Lue lisää Nordean talousennusteesta Avautuu uuteen ikkunaan

Lupasitko itsellesi säästää enemmän tänä vuonna? Avautuu uuteen ikkunaan

Säästämisen aloittaminen tuo turvaa ja jos säästöt sijoittaa, voi niille vuosien kuluessa saada myös tuottoa. Sijoituskohteet on mahdollista sovittaa omaan arvomaailmaan.

Paras hetki aloittaa on juuri nyt Avautuu uuteen ikkunaan

Petosten anatomia – näin meitä huijataan 2023 Avautuu uuteen ikkunaan

Webinaarissamme 9.2.2023 klo 16.00 kerromme verkkohuijauksista. Asiantuntijamme mm. näyttävät konkreettisia esimerkkejä huijauksista ja kertovat, miten niitä voi välttää.

Lue lisää ja ilmoittaudu webinaariin Avautuu uuteen ikkunaan

Osakesäästöpäivä 15.2.2023 Tukholman pörsseissä – merkitse kalenteriisi!

Muistathan Osakesäästöpäivän? Kerran kuussa voit ostaa yhden maan pörssien osakkeita maksamalla enintään yhden euron välityspalkkion. Keskiviikkona 15.2.2023 pääset käyttämään etua Nasdaq Stockholmin, First North Stockholmin ja Aktietorgetin markkinapaikoilla Ruotsissa.

Hintaetu (enintään 1 € / toimeksianto) koskee kaikkia mobiili- ja verkkopankissa sekä Nordea Investorissa Osakesäästöpäivänä kyseisen päivän kohdepörsseihin tehtyjä pörssitoimeksiantoja. Etu koskee sekä arvo-osuustilille että osakesäästötilille tehtäviä kauppoja.

Alla Nordean Suomen asiakkaiden eniten omistamat ruotsalaisosakkeet, eniten omistetut ensin:

Investor B, Volvo B, Hennes & Mauritz B, Essity B, Ericsson B, SEB A, Intrum, Evolution, Cibus Nordic Real Estate, Smart Eye, Volvo Car B, Elekta B, Boliden, ASSA Abloy B, Securitas B             

Maaliskuussa vuorossa on Oslon pörssi.

Ruotsin markkinat Osakesäästöpäivässä keskiviikkona 15.2.2023

stockholm small overlay

 

Tutustu Premium-asiakkaan etuihin

Premium-asiakkaana saat ainutlaatuisia ja hyödyllisiä etuja.

Lue lisää Premium-eduista

Haluatko jutella sijoituksistasi?

Varaa aika Premium-varainhoitajalle jättämällä yhteydenottopyyntö.

Ota yhteyttä