Premium-uutiset – marraskuu 2021

Tervetuloa lukemaan uutta varainhoidon uutissivua Premium-asiakkaille! Marraskuun pääjutussamme kerromme, miten hoidat perheesi lakiasiat mukavasti etäyhteydellä vaikka kotisohvaltasi. Tutustu myös markkinakatsaukseen ja muihin artikkeleihimme. Päivitämme sivua kuukausittain aina kuun alussa.

Marraskuun markkinakatsaus

Maailmantalouden palautuessa lähemmäs normaalia sen kasvutahti hiipuu huipuistaan. Ensi vuodelle odotetaan vielä selvästi tavanomaista kovempaa kasvua.

Lue ja katso markkinakatsaus

Sijoittaisitko Graniittisalkkuun?

Graniittisalkku on helppo avaimet käteen -ratkaisu, jossa omaisuuttasi hoidetaan ammattimaisesti ja aktiivisesti tuotto-odotuksesi sekä riskinottohalusi huomioon ottaen.

Lue lisää Graniittisalkusta

Kuukausisäästäminen voi olla tie vaurastumiseen

Tuntuuko, ettei sinulla jää rahaa säästöön? Ei hätää: jos tulosi ovat melko säännölliset, voit laittaa osan sivuun kuukausittain ja vaurastua melkein huomaamattasi.

Lue niksit helppoon säästämiseen

Sijoitustapaaminen tulossa - haluatko valmistautua?

Sijoitustapaamisen tavoitteena on löytää ratkaisut, joiden avulla voit sijoittaa juuri sinulle sopivalla tavalla. Halutessasi voit miettiä tavoitteitasi ja kysymyksiä jo etukäteen.

Kootut vinkit sijoitustapaamiseen

Monta tapaa soittaa vaivattomasti Nordeaan

Me neuvomme, miten soitat Premium Asiakaspalveluun kännykälläsi jo valmiiksi tunnistautuneena. Vai haluaisitko ehkä kokeilla helppoa Seniorilinjaamme?

Löydä mukavin tapa soittaa meille

Miksi sijoittaa Tähtirahastoon?

Tähtirahastojen sijoituksissa kestävämpi kehitys yhdistyy hyvään tuottotavoitteeseen. On monta hyvää syytä sijoittaa Tähtirahastoihin. Onko jokin niistä tärkeä myös sinulle?

Lue lisää ja katso video

Nordea mukana perheiden talousviikolla

Voit katsoa suomenkieliset tallenteet maksutta tapahtumasivulla

Premium Banking - family-economy-week - small

Nordea oli pääkumppanina ensimmäistä kertaa Suomessa järjestetyssä kansainvälisessä Family Economy Week -etätapahtumassa 18.–22.10.2021. Tapahtuma oli suunnattu erityisesti talousasioista, säästämisestä ja sijoittamisesta kiinnostuneille perheille.

Nordeasta mukana olivat henkilöasiakasliiketoiminnan johtaja Sara Mella, maajohtaja Ari Kaperi, konsernin luottoriskien hallinnasta vastaava johtaja Jukka Vesala ja yhteiskuntavastuujohtaja Pirjo Kuusela

Tutustu Premium-asiakkaan etuihin

Premium-asiakkaana saat ainutlaatuisia ja hyödyllisiä etuja tarpeistasi ja elämäntilanteestasi riippuen.

Lue lisää Premium-eduista