Helmikuun markkinakatsaus – oikealla raiteella

USA:n talouskasvu näyttää jatkuvan vähintäänkin kohtuullisena. Inflaatio on hidastunut, ja keskuspankit aloittavat ennen pitkää koronlaskut. Maailmantalous luo siis hyvät puitteet osakkeiden kurssinousun jatkumiselle.

Lue katsaus ja katso video

Tiedätkö miksi ositus on niin tärkeä avioliiton jälkeen?

Avioliiton päättyessä olisi hyvä tietää, mitä ositus ja avio-oikeus tarkoittavat. Ositus jää liian usein toteuttamatta koska avio-oikeuden merkitystä ei tunneta eikä osituksen tekemättä jättämisen riskejä ymmärretä.

Lakimiehemme kertoo mistä on kyse

Webinaari 7.2. klo 17 – miten välttyä verkkohuijauksilta Avautuu uuteen ikkunaan

Verkkohuijausten uhriksi voi joutua kuka tahansa. Huijauksia vastaan voi kuitenkin varautua oppimalla tunnistamaan niitä. Tervetuloa kuulemaan, kuinka voit suojautua ja välttää digihuijaukset arjessasi.

Tule mukaan & hyödynnä vinkit! Avautuu uuteen ikkunaan

Sijoitusvakuutuksen hyödyt minuutissa: katso video

Sijoitusvakuutus on erinomainen ja joustava vaihtoehto etenkin nuorten pitkäaikaiseen säästämiseen. Annamme alle 30-vuotiaille lisäetuna alennusta hoitopalkkiosta.

Linkki sivulle jolta video löytyy

Säästörahastomme loistavat rahastovertailussa Avautuu uuteen ikkunaan

Nordean suosituimmat rahastot eli Säästö-rahastot pärjäsivät erinomaisesti Sijoittaja.fi:n yhdistelmärahastovertailussa. Asiakas voi valita itselleen sopivan riskiprofiilin.

Lue Funds Magazinen artikkeli Avautuu uuteen ikkunaan

Kiinnostaako säästötili? JoustoTalletus nyt 3,30 %

Tutustu Nordean säästötileihin ja avaa tili helposti verkossa tai varaa aika tapaamiseen. Nyt kannattaa hyödyntää myös JoustoTalletuksen helmikuun korkotarjous.

Avaa tili tai varaa aika tästä!

Helmikuun osakesäästöpäivässä to 15.2.2024 pohjoismaiset pörssit (ei Helsinki)

Hyödynnä Osakesäästöpäivän hintaetu.  

Kerran kuussa järjestettävänä osakesäästöpäivänä voit käydä kauppaa yhden vaihtuvan pörssin osakkeilla enintään yhden euron välityspalkkioiden kululla.

Torstaina 15.2. etusi koskee pohjoismaisten pörssien osakkeita, Helsinki pois luettuna. Osakesäästöpäivien sivulle päivittyy tietoa Nordean Suomen asiakkaiden omistetuimmista pohjoismaisista osakkeista.

Pohjoismaisten pörssien tarjontaa edullisesti 15.2.

Cyclist in copenhagen small overlay

Pyöräilijä Kööpenhaminan kadulla.

 

Nordean Taidesäätiön kokoelmaa esittelevä näyttely avautuu Didrichsenillä helmikuussa