Kysy Novalta Avautuu uuteen ikkunaan

Premium-asiakkaan edut

Premium Banking - Koska varallisuutesi ansaitsee enemmän

Varainhoitaja

Tarjoamme käyttöösi henkilökohtaisen varainhoitajan, jonka puoleen voit kääntyä varallisuuden hoitoon liittyvissä pankkiasioissa. Kokonaisvarallisuuttasi hoidamme tavoitteellisesti laatimalla kattavan ja elämäntilanteeseesi sopivan säästämisen ja sijoittamisen suunnitelman.

Varainhoidon lakimies

Varainhoidon lakimies on apunasi varallisuuden hoitoon liittyvissä juridisissa asioissa ja kokonaisvarallisuuden hoidon suunnittelussa. Suunnitteluun sisältyy varallisuuden siirtojen ja perintösuunnittelun lisäksi myös varautuminen yllättäviin riskeihin ja työelämän jälkeiseen aikaan. 

Varainhoidon lakimies auttaa sinua myös testamentin, edunvalvontavaltakirjan ja perunkirjoituksen tekemisessä.

Nordea Investor

Pysyt helposti sijoitusasioissa ajantasalla Nordea Investor -sijoituspalvelumme avulla. Seuraat Investorilla sijoitustesi kehitystä reaaliajassa ja käyt arvopaperikauppaa itse. Lisäksi palvelussa on tarjolla runsaasti informaatiota, tutkimuksia ja katsauksia markkinoiden kehityksestä.

Premium Varainhoitoratkaisut

Premium Varainhoitopalvelun rahastoilla voit hoitaa yhdellä ratkaisulla sijoitusvarallisuuttasi. Rahastot ovat Premium Banking -asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä, ja niiden avulla varmistat hajautetun sijoitusratkaisun, jota hoitavat Nordean ammattilaiset.

Laaja valikoima sijoitusvaihtoehtoja

Lisäksi käytössäsi on laaja valikoima säästämisen ja sijoittamisen tuotteita talletustileistä vakuutus- ja rahastotuotteisiin sekä sijoitusobligaatioihin. 

Lisäksi saat

  • Vaivatonta puhelinasiointia vuorokauden ympäri Nordea 24/7:ssä, puh. 0200 3000 (pvm/mpm). Tunnistaudu pankkitunnuksillasi soittaessasi Nordea 24/7:ään – Premium Banking -asiakkaana pääset jonon ohi.
  • Nordea MyLife -Henkilövakuutuksen normaalihinnasta -20 %.
  • MasterCard Premium -luottokortin. Pääkortti sisältää Priority Passin, joka oikeuttaa neljään maksuttomaan käyntiin lentoasemien loungetiloissa. Kortti sisältää jopa 20 000 euron luottolimiitin sekä ulkomaanmatkavakuutuksen ja Tuoteturva-vakuutuksen. Kortti on ensimmäiset 6 kuukautta maksuton ja sen jälkeen vuosi- tai kuukausimaksullinen (90 euroa/v tai 7,50 euroa/kk).
  • Huoneistokeskuksen, SKV Kiinteistönvälityksen ja HUOM!-ketjun normaalista välityspalkkiosta 15 %:n alennuksen ja normaalista asuntovuokrauksen välityksestä 10 %:n alennuksen.

Edut hinnoista

Päivittäispalvelut

Premium-asiakasNormaali
Käyttötilin kuukausimaksu    0,00 €2,00 €
Pankkitunnukset0,00 €3,00 €
Nordea Gold MasterCard debit/credit tai credit, kuukausimaksullinen0,00 €6,25 €
Nordea Gold MasterCard debit/credit tai credit, vuosimaksullinen0,00 €75,00 €
Nordea Credit MasterCard debit/credit tai credit, kuukausimaksullinen0,00 €4,30 €
Nordea Credit MasterCard debit/credit tai credit, vuosimaksullinen0,00 €52,00 €

Muut palvelut

Premium-asiakasNormaali

EtuTili (vähimmäiskorko 0,05 %)

Nordea Prime -1,25%Nordea Prime -3,25 %
Tallelokero7 - 10 € /kk20 - 30 € /kk