Nordea ID -sovelluksen aktivointi

Nordean tunnuslukusovellus on vaihtanut nimeä ja on nyt Nordea ID -sovellus. Nimi on muuttunut, mutta sovellus toimii kuten ennenkin. Tältä sivulta löydät ohjeet sovelluksen aktivointiin, kun sinulla on uusi puhelin, olet vaihtamassa puhelinta tai nykyinen sovelluksesi ei toimi.

Kokeile apuria ja löydä neuvot Nordea ID -sovelluksen aktivointiin

Valitse alla olevasta valikosta tilanteeseesi sopiva vaihtoehto löytääksesi neuvot Nordea ID - sovelluksen aktivointiin.

Ohjeet Nordea ID -sovelluksen aktivointiin

Nordea ID -sovelluksen aktivointi QR-koodilla

Hups! Jos haluat nähdä tällaista sisältöä, hyväksy ensin Nordean markkinointievästeet

Näin aktivoit Nordea ID -sovelluksen toiselle mobiililaitteelle QR-koodin avulla sekä lisäät useamman käyttäjäprofiilin samaan sovellukseen. Videon ohjeet tiivistetysti: -Jos sinulla on käytössä tunnuslukusovellus vanhassa laitteessa, aktivoit sen avulla helposti Nordea ID -sovelluksen uudelle laitteelle. -Lataa sovelluskaupasta Nordea ID -sovellus uudelle laitteelle. Avaa Nordea ID -sovellus, valitse "Aloitetaan" ja seuraa ohjeita. Valitse tunnistautumistavaksi ”Aktivoi tässä laitteessa”. -Ota esille vanha laite ja valitse ikoni ”Aktivoi toisessa laitteessa”, seuraa ohjeita. -Lue uudella laitteella luomasi QR-koodi vanhalta laitteelta ja seuraa ohjeita.

Jos sinulla on käytössä tunnuslukusovellus vanhassa laitteessa, aktivoit sen avulla helposti Nordea ID -sovelluksen uudelle laitteelle. 

Lataa sovelluskaupasta Nordea ID -sovellus uudelle laitteelle. Avaa Nordea ID -sovellus, valitse "Aloitetaan" ja seuraa ohjeita. Valitse tunnistautumistavaksi ”Aktivoi tässä laitteessa”. 

Ota esille vanha laite ja valitse ikoni ”Aktivoi toisessa laitteessa”, seuraa ohjeita. 

Lue uudella laitteella luomasi QR-koodi vanhalta laitteelta ja seuraa ohjeita. 

Tunnistaudu moniin palveluihin Nordea ID -sovelluksella

Nordea ID -sovelluksen avulla tunnistaudut pankin ja muiden palveluntarjoajien palveluihin sekä vahvistat verkko-ostoksesi.

Lue lisää Nordea ID -sovelluksesta

Turvallisuus

Turvallisuutesi on meille tärkeää. Siksi kehitämme jatkuvasti turvallisuus-ratkaisujamme sekä palvelujamme.

Lue ohjeet turvalliseen pankkiasiointiin

Tarvitsetko digitukea?

Autamme sinut alkuun, jotta pääset hoitamaan päivittäiset pankkiasiasi helposti ja turvallisesta itse kotoa käsin.

Tutustu neuvoihin ja ohjeisiin