Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Reippaalle parempi fiilis ja vakuutusturva

Liikunnalla voi olla positiivisia vaikutuksia myös muuhun kuin kunnon kohoamiseen ja hyvään fiilikseen. Miltä kuulostaisi, jos kauppareissut kävellen tai lenkkeily koiran kanssa korottaisi vakuutusturvaasi?

Liikkuminen lisää tutkitusti ihmisen terveitä elinvuosia, mutta silti me suomalaiset liikumme melko vähän. Tutkimukset osoittavat, että jo vähäinenkin liikunnan lisääminen päivittäin ehkäisee sairauksia ja pitää aivot nuorempina. 

Monelle meistä liikunnan hyödyt terveyteen ja hyvinvointiin ovat tuttuja juttuja, mutta tiesitkö, että arkiliikunnasta voi hyötyä myös muilla tavoilla? Samalla kun reippailet itsellesi paremman fiiliksen ja energisen olon, voit parantaa myös omaa ja läheistesi vakuutusturvaa. Tämä onnistuu jo pienillä arkiliikunnan muutoksilla, kuten hyppäämällä pois bussista muutamaa pysäkkiä ennen työpaikkaa tai yhdistämällä iltakävely kauppareissuun.  

Nordean MyLife-henkilövakuutusasiakkailla on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus parantaa omaa ja läheisten vakuutusturvaa jopa 25 prosentilla liikkumalla säännöllisesti. 

– Haluamme kannustaa asiakkaitamme lisäämään arkiliikkumista. Kokemuksestani voin kertoa, että MyLife-henkilövakuutukseen liitettävä MyLife Go todella innostaa lisäämään arkiliikuntaa, sillä pienilläkin pyrähdyksillä on merkitystä. Liikunnan vaikutusta vakuutusturvaan on helppo seurata älypuhelimeen asennettavan Fjuul-aktiivisuussovelluksen avulla. Jo reilu puolen tunnin päivittäinen reipas arkiliikunta nostaa vakuutusturvaa 15 prosentilla, joten mikään himoliikkuja ei tarvitse olla saadakseen itselleen ja perheelleen paremman turvan maksamatta senttiäkään enempää vakuutusmaksuja. Maksimikorotukseen eli 25 prosenttia parempaan vakuutusturvaan riittää jo noin tunnin reipas liikunta päivittäin, selvittää myyntijohtaja Ari Sivonen. 

Arjen kantaessa ja kiireen keskellä elämän yllätyksiin varautuminen tuntuu helposti kaukaiselta. – Jokaisen olisi kuitenkin hyvä pohtia ajoissa, miten oma ja perheen talous turvataan, jos elämäntilanne muuttuukin täysin yllättäen, kannustaa Sivonen. Esimerkiksi vakavan sairauden turvan tai henkivakuutusturvan ottaminen on pieni teko, mutta sillä voi olla suuri merkitys itselle ja koko perheelle. 

MyLife Go:n käyttäminen on maksutonta ja helppoa 
  1. Ota omaan elämäntilanteeseesi sopiva MyLife-henkilövakuutus.
  2. Lataa älypuhelimeesi Fjuul-aktiivisuussovellus.
  3. Lähde liikkeelle! Liikkumalla keräät aktiivisuuspisteitä ja voit korottaa vakuutusturvasi määrää.

mylifego-aktiivisuustasot

Innostuitko reippaasti paremmasta vakuutusturvasta?

Lue lisää ja laske hinta