Sinä liikut – me palkitsemme. Tunti liikuntaa, jopa 25 % parempi vakuutusturva!

Nordea MyLife on Suomen ainoa liikkujaa palkitseva henkilövakuutus. Vakuutusta täydentää maksuton ominaisuus, jonka avulla vakuutuskorvauksesi on sitä suurempi, mitä enemmän liikut.

Nordea MyLife -vakuutus palkitsee jo päivittäisestä arkiliikunnasta

MyLife-vakuutus kannustaa sinua huolehtimaan hyvinvoinnistasi tarjoamalla liikkumisesta rahallista hyötyä. Jo säännöllinen koiran kanssa reippaasti kävelty metsälenkki tai pyörän selkään hyppääminen autoilun sijaan nostaa vakuutusturvasi määrää. Kun liikut päivittäin reippaasti noin puoli tuntia, korotamme vakuutusturvaasi veloituksetta 15 %. Tunnin reipas liikunta tuo vakuutusturvaasi 25 prosentin korotuksen. 

Useissa lääketieteellisissä tutkimuksissa on todettu, että aktiivisesti liikkuvat ihmiset voivat paremmin ja ovat terveempiä kuin liikuntaa harrastamattomat. Liikkumattomuus puolestaan on selkeä terveysriski. Nyt kannattaakin lähteä liikkeelle! Samalla kun kohotat kuntoasi, kohoaa myös vakuutusturvasi.

”Aika nopeasti pääsin arkiliikkujan tasoon eli 15 % korotukseen. Siihen pääsi työmatkapyöräilyllä eli pyöräilemällä arkisin noin 10 kilometriä päivässä.” - MyLife-asiakas Esa

Turvaa ja joustavuutta oman elämäntilanteen mukaan

Ainutlaatuinen liikuntaetu sisältyy MyLife-vakuutukseen, ja se on sinulle maksuton. MyLife-vakuutuksen voi muokata omiin tarpeisiin sopivaksi – valittavana on turvaa vakavan sairauden, pysyvän työkyvyttömyyden ja kuoleman varalta omaan elämäntilanteeseen sopivilla korvaussummilla.  

"Kun ikää tuli lisää, koin henkivakuutuksen tärkeäksi. Vertailin eri yhtiöiden henkivakuutuksia netissä ja päädyin ostamaan MyLife-vakuutuksen, kun olen Nordean asiakas ja kun tässä voi omalla liikunnalla saada itselleen tai jälkipolville hyötyä." - MyLife-asiakas Janna

Laskuri auttaa valitsemaan sinulle sopivan vakuutuksen

Klikkaa itsesi vakuutuslaskuriimme ja anna laskurin auttaa! Laskuri pyytää sinulta muutaman taustatiedon ja antaa suosituksen juuri sinulle sopivasta vakuutuksesta. Laskuri myös huomioi liikuntaedun automaattisesti mukaan vakuutukseesi. Suosituksen jälkeen on helppo jatkaa vakuutuksen ostoon. 

Siirry vakuutuslaskuriin

Liikunnasta palkitseva vakuutus

  • Suomen ainoa liikunnasta palkitseva henkilövakuutus – sinä reippailet, me korotamme vakuutusturvaasi.
  • Puoli tuntia reipasta arkiliikuntaa päivässä = 15 % korotus vakuutusturvaan
  • Tunti reipasta liikuntaa päivässä = 25 % korotus vakuutusturvaan

Innostuitko reippaasti paremmasta vakuutusturvasta?

Osta MyLife-vakuutus ja hyödynnä etu

Tuotemateriaali

Voit hakea Nordea MyLife -henkilövakuutusta, kun olet 18-63-vuotias ja asut pysyvästi Suomessa. Henkilövakuutuksen hinta muodostuu yksilöllisesti ja siihen vaikuttavat ikäsi, valittavien vakuutusturvien turvamäärät sekä vakavan sairauden turvassa tupakointi. 

Turvat vakavan sairauden ja pysyvän työkyvyttömyyden varalta myöntää Nordea Vakuutus Suomi Oy (Y-tunnus 2868440-8). Henkivakuutuksen eli kuolemanvaraturvan myöntää Nordea Henkivakuutus Suomi Oy (Y-tunnus 0927072-8). Nordea MyLife -vakuutukseen liitettävän hyvinvointiedun tarjoaa Nordea Henkivakuutus Suomi Oy tai Nordea Vakuutus Suomi Oy. Nordea Henkivakuutus Suomi Oy ja Nordea Vakuutus Suomi Oy myyvät Nordea MyLifea asiamiehenään toimivan Nordea Bank Oyj:n kautta. Tarkat vakuutuskorvausten perusteet sekä eri turviin liittyvät korvausrajoitukset ilmenevät vakuutusehdoista sekä niiden merkitystä tarkemmin selventävästä tuoteselosteesta. Yleisistä korvausrajoituksista on säädetty vakuutussopimuslaissa. Nordea Henkivakuutus Suomi Oy:n ja Nordea Vakuutus Suomi Oy:n toimintaa valvoo Finanssivalvonta, www.finanssivalvonta.fi. Verotiedot 15.6.2021 tilanteen mukaan. Verotus voi muuttua sopimusaikana.

Nordea MyLife -sovellus on tuotettu yhteistyössä Benify Ab:n kanssa.