Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Reippaalle parempi fiilis ja vakuutusturva

Arkiliikunta lisää tutkitusti terveitä elinvuosia. Liikunta voi kasvattaa peruskunnon ja hyvän olon lisäksi myös vakuutusturvaa.

Milla hyppää ulos bussista muutamaa pysäkkiä ennen työpaikkaa. Aamureippailu kirkastaa mielen ja tuo energiaa uuteen päivään. Milla on tyytyväinen, sillä liikkuminen vaikuttaa positiivisesti myös hänen vakuutusturvaansa. Puhelimen aktiivisuussovelluksesta Milla huomaa, että arkiliikunnan lisääminen on nostanut  hänen vakuutusturvaansa 15 prosenttia. Milla on onnistunut nostamaan vakuutusturvansa määrää 50 000 eurosta 57 500 euroon pienillä arkirutiinien muutoksilla.

Millalla ja muilla Nordean Avautuu uuteen ikkunaanMyLifeAvautuu uuteen ikkunaan -henkilövakuutusasiakkailla on nyt mahdollisuus kasvattaa vakuutuksensa turvaa säännöllisellä liikunnalla.

Pienikin pyrähdys palkitaan

MyLife Go on henkilövakuutukseen liitettävä ainutlaatuinen ominaisuus, joka palkitsee arkiliikkujaa jopa 25 prosenttia korkeammalla vakuutusturvalla.

 – On ollut mielenkiintoista kehittää liikkumisen ja henkilövakuutuksen yhdistävää kokonaisuutta yhdessä asiakkaiden ja startup-yhtiö Fjuulin kanssa. Koska arkiliikunta koskettaa meitä kaikkia, on henkilökuntammekin ollut innokkaasti mukana testaamassa uusia ideoita, kertoo Nordea Henkivakuutuksen kehityspäällikkö Nina Oja.

Liikkuminen lisää tutkitusti ihmisen terveitä elinvuosia, mutta iso osa suomalaisista liikkuu kuitenkin melko vähän.

Liikunnan määrän lisääminen ei välttämättä vaadi suuria arkirutiinien muutoksia. Nykysuositusten mukaisesti liikuntaa tulisi harrastaa vähintään 10 minuutin pätkissä ja puoli tuntia päivässä. Myös pienemmillä pyrähdyksillä voi kuitenkin olla merkitystä. Uusien tutkimustulosten mukaan jo muutaman minuutin liikuntasuorituksillakin saattaa olla terveyshyötyjä, kunhan niitä kertyy päivän aikana riittävästi.

 – Oli hauska nähdä, kuinka testaajat innostuvat hakemaan erilaisia arkiliikunnan muotoja. Moni päätti esimerkiksi kävellä osan työmatkasta, Oja iloitsee.

MyLife Go:n idea on oivalluttaa ja kannustaa arkiliikuntaan ja palkita siitä paremmalla vakuutusturvalla. Käytännössä Fjuul-aktiivisuussovellus mittaa käyttäjän liikkumista älypuhelimen avulla ja antaa pisteitä liikunnan määrästä riippuen.

Testaajat olivatkin innoissaan siitä, että sovellus kertoo konkreettisesti, kuinka paljon päivässä tulee liikuttua. Osa testaajista huomasi, että pisteitä ei kertynyt yleisten liikuntasuositusten mukaisesti. Omia liikkumistapoja ruvettiin muuttamaan pienin, mutta varmoin askelin. Yksi lähti iltakävelylle ja toinen jätti kauppaan lähtiessään auton kotipihalle.

Osalle testaajista oman liikunnan määrä tuli iloisena yllätyksenä.

– Eräs testaaja koki, ettei hän liiku kovinkaan paljoa. Pisteitä kertyi kuitenkin hyvää tahtia. Selvisi, että liikunnan määrä ylitti odotukset, sillä testaaja kävelee päivittäin paljon, Oja kertoo.

Hyvä kiertämään

Omalla aktiivisuudella MyLife Go:n käyttäjät tukevat myös muiden hyvinvointia.

– Kun liikunnan määrä lisääntyy, ihminen voi paremmin sekä fyysisesti että henkisesti. Hyvinvointi ja energisempi olo puolestaan heijastuu läheisiin, Oja summaa.

Aktiivisuuteen kannustavan henkilövakuutuksen kehityksessä mukana olleilta asiakkailta tuli myös idea, jonka avulla hyvä laitetaan kiertämään oman lähipiirin ulkopuolellekin. MyLife Go:n käyttäjien on mahdollista olla mukana hyväntekeväisyyskampanjoissa. Liikkumalla he voivat tehdä hyvää myös muille.

Laitoimme yhdessä hyvän kiertämään

 

MyLife Go:n toinen hyväntekeväisyyskampanja saatiin maalin ennätysajassa!

Kevään kampanjan aikana MyLife Go -asiakkaat keräsivät liikkumalla yhteistä pistepottia lasten ja nuorten liikunnan tukemiseksi. Pistetavoite saavutettiin alle kuukaudessa ja Nordea Henkivakuutus lahjoitti 1000 euroa lasten ja nuorten liikkumista tukevalle Kunniakierros-varainkeruukampanjalle.

Kunniakierros on Suomen Urheiluliiton (SUL) ja sen jäsenseurojen yhteinen varainkeruukampanja, jonka tuotto käytetään yleisurheilutyöhön seuroissa, piireissä ja SUL:ssa. 

 

Innostuitko reippaasti paremmasta vakuutusturvasta?

Lue lisää Nordea MyLifesta