Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Sinä liikut – me palkitsemme. Tunti liikuntaa, jopa 25 % parempi vakuutusturva!

Nordea MyLife on Suomen ainoa liikkujaa palkitseva henkilövakuutus. Vakuutusta täydentää maksuton ominaisuus, jonka avulla vakuutuskorvauksesi on sitä suurempi, mitä enemmän liikut.

Nordea MyLife -vakuutus palkitsee jo päivittäisestä arkiliikunnasta

MyLife-vakuutus kannustaa sinua huolehtimaan hyvinvoinnistasi tarjoamalla liikkumisesta rahallista hyötyä. Jo säännöllinen koiran kanssa reippaasti kävelty metsälenkki tai pyörän selkään hyppääminen autoilun sijaan nostaa vakuutusturvasi määrää. Kun liikut päivittäin reippaasti noin puoli tuntia, korotamme vakuutusturvaasi veloituksetta 15 %. Tunnin reipas liikunta tuo vakuutusturvaasi 25 prosentin korotuksen. 

Useissa lääketieteellisissä tutkimuksissa on todettu, että aktiivisesti liikkuvat ihmiset voivat paremmin ja ovat terveempiä kuin liikuntaa harrastamattomat. Liikkumattomuus puolestaan on selkeä terveysriski. Nyt kannattaakin lähteä liikkeelle! Samalla kun kohotat kuntoasi, kohoaa myös vakuutusturvasi.

”Aika nopeasti pääsin arkiliikkujan tasoon eli 15 % korotukseen. Siihen pääsi työmatkapyöräilyllä eli pyöräilemällä arkisin noin 10 kilometriä päivässä.” - MyLife-asiakas Esa

Turvaa ja joustavuutta oman elämäntilanteen mukaan

Ainutlaatuinen liikuntaetu sisältyy MyLife-vakuutukseen, ja se on sinulle maksuton. MyLife-vakuutuksen voi muokata omiin tarpeisiin sopivaksi – valittavana on turvaa vakavan sairauden, pysyvän työkyvyttömyyden ja kuoleman varalta omaan elämäntilanteeseen sopivilla korvaussummilla.  

"Kun ikää tuli lisää, koin henkivakuutuksen tärkeäksi. Vertailin eri yhtiöiden henkivakuutuksia netissä ja päädyin ostamaan MyLife-vakuutuksen, kun olen Nordean asiakas ja kun tässä voi omalla liikunnalla saada itselleen tai jälkipolville hyötyä." - MyLife-asiakas Janna

Laskuri auttaa valitsemaan sinulle sopivan vakuutuksen

Klikkaa itsesi vakuutuslaskuriimme ja anna laskurin auttaa! Laskuri pyytää sinulta muutaman taustatiedon ja antaa suosituksen juuri sinulle sopivasta vakuutuksesta. Laskuri myös huomioi liikuntaedun automaattisesti mukaan vakuutukseesi. Suosituksen jälkeen on helppo jatkaa vakuutuksen ostoon. 

Siirry vakuutuslaskuriin

Liikunnasta palkitseva vakuutus

  • Suomen ainoa liikunnasta palkitseva henkilövakuutus – sinä reippailet, me korotamme vakuutusturvaasi.
  • Puoli tuntia reipasta arkiliikuntaa päivässä = 15 % korotus vakuutusturvaan
  • Tunti reipasta liikuntaa päivässä = 25 % korotus vakuutusturvaan
  • Aktiivisuutta seurataan Fjuul-sovelluksella. Halutessasi voit yhdistää Fjuul-sovelluksen älykelloon tai -rannekkeeseen.

Innostuitko reippaasti paremmasta vakuutusturvasta?

Osta MyLife-vakuutus ja hyödynnä etu

Lisääntynyt liikunta tuo iloa itselleni ja koiralle - Julia 26v.

"MyLife Go:n tuoma lisähyöty parantaa motivaatiotani ja kannustaa liikkumaan myös laiskempina päivinä."

Lue asiakkaamme Julian tarina MyLife Go:n käytöstä

Sain lisää motivaatiota pyöräilyyn - Esa 40v.

"Aika nopeasti pääsin arkiliikkujan tasoon eli 15 % korotukseen. Siihen pääsi työmatkapyöräilyllä, eli pyöräilemällä arkisin noin 10 km päivässä."

Lue asiakkaamme Esan tarina MyLife Go:n käytöstä

Ikääntyessä liikunta on tärkeää jaksamisen kannalta - Janna 57v.

"Olen ilokseni saanut myös muutaman huonosti liikkuvan ystäväni liikkumaan, kun olen kehunut tätä MyLife Go -ominaisuutta."

Lue asiakkaamme Jannan tarina MyLife Go:n käytöstä

Tuotemateriaali

Voit hakea Nordea MyLife -henkilövakuutusta, kun olet 18-63-vuotias ja asut pysyvästi Suomessa. Henkilövakuutuksen hinta muodostuu yksilöllisesti ja siihen vaikuttavat ikäsi, valittavien vakuutusturvien turvamäärät sekä vakavan sairauden turvassa tupakointi. 

Turvat vakavan sairauden ja pysyvän työkyvyttömyyden varalta myöntää Nordea Vakuutus Suomi Oy (Y-tunnus 2868440-8). Henkivakuutuksen eli kuolemanvaraturvan myöntää Nordea Henkivakuutus Suomi Oy (Y-tunnus 0927072-8). Nordea MyLife -vakuutukseen liitettävän MyLife Go:n tarjoaa Nordea Henkivakuutus Suomi Oy tai Nordea Vakuutus Suomi Oy. Nordea Henkivakuutus Suomi Oy ja Nordea Vakuutus Suomi Oy myyvät Nordea MyLifea asiamiehenään toimivan Nordea Bank Oyj:n kautta. Tarkat vakuutuskorvausten perusteet sekä eri turviin liittyvät korvausrajoitukset ilmenevät vakuutusehdoista sekä niiden merkitystä tarkemmin selventävästä tuoteselosteesta. Yleisistä korvausrajoituksista on säädetty vakuutussopimuslaissa. Nordea Henkivakuutus Suomi Oy:n ja Nordea Vakuutus Suomi Oy:n toimintaa valvoo Finanssivalvonta, www.finanssivalvonta.fi. Verotiedot 1.1.2020 tilanteen mukaan. Verotus voi muuttua sopimusaikana.

Fjuul-sovelluksen tuottaa Fjuul Vision Oy (Y-tunnus 2576529-6). Fjuul Vision Oy vastaa Fjuul-sovelluksen käyttöön liittyvistä asioista. Yhtiöön voi olla yhteydessä sähköpostitse: .