Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Sinua palkitaan nyt liikkumisesta

Ainutlaatuinen vakuutusratkaisu tuo taloudellista turvaa ja kannustaa liikkumaan. Uuden innovaation tavoitteena on saada suomalaiset liikkumaan ja voimaan hyvin.

Miltä kuulostaa ajatus, jossa vakuutuksenottajaa palkitaan vaikkapa lenkille lähdöstä?

Tällaista ajatusta lähdettiin kehittämään Nordean henkivakuutusyhtiössä pari vuotta sitten. Tuloksena syntyi MyLife Go. Se on henkilövakuutusta täydentävä, maksuton ominaisuus, jonka avulla vakuutuskorvausta voi kasvattaa liikunnalla. Mitä enemmän reippailee, sen korkeampi on vakuutuksen korvaus.

– Lupaamme aktiiviselle liikkujalle jopa 25 prosenttia paremman vakuutusturvan. Tämä on innostanut monia asiakkaitamme aloittamaan jo pientenkin muutosten tekemisen arjessa, toimitusjohtaja Pekka Luukkanen Nordea Henkivakuutuksesta kertoo.

Moni asiakas kertoo arvostavansa etua, jossa he pääsevät nauttimaan vakuutuksen antamasta taloudellisesta turvasta ja reippaan liikunnan tuomasta hyvästä olosta, ja josta on myös rahallista hyötyä.

Useissa lääketieteellisissä tutkimuksissa on todettu, että aktiivisesti liikkuvat ihmiset voivat paremmin ja ovat terveempiä kuin liikuntaa harrastamattomat. Liikkumattomuus on selkeä terveysriski.

– Asiakkaamme ovat kertoneet, että koiran kanssa reippaasti kävelty metsälenkki tai pyörän selkään hyppääminen autoilun sijaan on parantanut heidän hyvinvointiaan. Tämänlainen liikkuminen on myös ekologista, Pekka Luukkanen iloitsee.

Etu monenlaisille liikkujille

MyLife Go sopii niin arkiliikkujalle kuin huippukuntoilijalle. Etu on suunniteltu palkitsemaan niin olemassa olevia Nordea MyLife -henkilövakuutuksenottajia kuin tulevia vakuutusasiakkaita.

– Meille Nordea Henkivakuutuksessa vastuullisuus tarkoittaa tekoja. Yksi meidän tavoistamme toteuttaa yhteiskuntavastuuta on kannustaa ihmisiä liikkumaan aktiivisesti. Haluamme kannustaa suomalaisia liikkumaan vähintään UKK-instituutin ja WHO:n yleisten liikuntasuositusten mukaisesti, Luukkanen sanoo.

MyLife Go -innovaation avulla pääsee tekemään myös muille hyvää, sillä käyttäjät voivat kerätä liikkumalla yhteistä hyväntekeväisyyspottia.   

Turvaa ja joustavuutta oman elämäntilanteen mukaan

Vakuutus on hyvin joustava. Sekä vakuutusturvan kohteita että korvausten suuruutta voi vaihdella elämäntilanteen mukaan.

– Asiakas saa ottamastaan vakuutuksesta mielenrauhaa turvaamalla itsensä ja läheisensä. Tämän lisäksi haluamme lisätä hänen hyvinvointiaan arjessa kannustamalla liikkumaan, nukkumaan riittävästi ja syömään terveellisesti eli elämään tasapainoista arkea, Luukkanen lisää.

Luukkanen muistuttaa vielä, että Nordea MyLife sopii hyvin turvaamaan myös jälkikasvun hyvinvointia, terveyttä ja taloutta. 

Kuka hyötyy eniten tällaisesta innovaatiosta?

– Meidän asiakkaamme. Liikkuva asiakas saa entistäkin paremman vakuutusturvan samalla vakuutusmaksulla kuin mitä aiemmin. Lisäksi asiakkaan hyvinvointi arjessa kasvaa. Kun yksilö voi hyvin, siitä hyötyy koko yhteiskunta. Meidän hyötymme Nordea Henkivakuutuksessa ovat yksinkertaisesti paremmin voivat asiakkaat, Luukkanen ynnää.

Lue lisää kannustavista MyLife Go -asiakastarinoista.

MyLife Go

  • Saat käyttöösi MyLife Go:n lataamalla puhelimeesi Fjuul-sovelluksen.
  • Fjuul-sovellus voidaan yhdistää muuhun lähteeseen kuten älykelloon tai -rannekkeeseen. Pisteitä saat kerrytettyä eri liikuntamuodoista, kuten reippaasta kävelystä.
  • Mitä reippaampaa liikkuminen on, sitä enemmän aktiivisuuspisteitä kertyy. Aktiivisuustaso määräytyy 100 päivän keskiarvon perusteella.
  • Nordea Henkivakuutus tarvitsee vain kaksi tietoa vakuutuskorvauksen korotuksen antamiseen: aktiivisuuspisteiden 100 päivän keskiarvon ja aktiivisuustason. Annat sovellukselle luvan välittää tiedot.
  • Aktiivisella liikkumisella kerrytetyt pisteet nostavat asiakkaan vakuutuskorvausta perustasosta ylöspäin, mutta eivät alaspäin. Kertyneet pisteet eivät vaikuta maksamaasi vakuutusmaksuun.

Lue lisää MyLife Go:sta

Innostuitko reippaasti paremmasta vakuutusturvasta?

Lue lisää ja laske hinta

Lisääntynyt liikunta tuo iloa itselleni ja koiralle - Julia 26v.

"MyLife Go:n tuoma lisähyöty parantaa motivaatiotani ja kannustaa liikkumaan myös laiskempina päivinä."

Lue asiakkaamme Julian tarina MyLife Go:n käytöstä

Sain lisää motivaatiota pyöräilyyn - Esa 40v.

"Aika nopeasti pääsin arkiliikkujan tasoon eli 15 % korotukseen. Siihen pääsi työmatkapyöräilyllä, eli pyöräilemällä arkisin noin 10 km päivässä."

Lue asiakkaamme Esan tarina MyLife Go:n käytöstä

Ikääntyessä liikunta on tärkeää jaksamisen kannalta - Janna 57v.

"Olen ilokseni saanut myös muutaman huonosti liikkuvan ystäväni liikkumaan, kun olen kehunut tätä MyLife Go -ominaisuutta."

Lue asiakkaamme Jannan tarina MyLife Go:n käytöstä