Kysy heti chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Ahlstrom-Munksjö ostotarjous

VASTUUVAPAUSLAUSEKE

Nordean verkkosivuston tämä osio ei ole tarkoitettu tai osoitettu henkilöille jotka oleskelevat Yhdysvalloissa. Tämän verkkosivun osioon pääsemiseksi sinun on tämän vuoksi vahvistettava, että et oleskele Yhdysvalloissa. Vahvista edellä mainittu valitsemalla ”Vahvistan”. Muussa tapauksessa valitse ”En vahvista”.

Näillä verkkosivuilla olevien tietojen ja asiakirjojen saatavuutta on rajoitettu sääntelyn johdosta. Teitä pyydetään lukemaan seuraavat tiedot ja tekemään seuraava vahvistus joka kerta siirtyessänne tarkastelemaan näitä rajoitettuja tietoja.

TÄTÄ MATERIAALIA EI OLE SUUNNATTU TAI SAATAVILLA HENKILÖILLE, JOTKA OLESKELEVAT, SUORAAN TAI VÄLILLISESTI, AUSTRALIASSA, KANADASSA, KIINAN KANSANTASAVALLAN ERITYISHALLINTOALUEELLA HONGKONGISSA, JAPANISSA, UUDESSA-SEELANNISSA TAI ETELÄ-AFRIKASSA TAI MISSÄÄN MUUSSA MAASSA, MISSÄ OSTOTARJOUS OLISI SOVELTUVAN LAIN VASTAINEN.

Tätä verkkosivua ja tällä verkkosivulla olevaa tietoa ei ole tarkoitettu, eikä verkkosivulle tule siirtyä, eikä tällä verkkosivulla olevaa tietoa tule jakaa tai levittää henkilöille, jotka asuvat tai oleskelevat Australiassa, Kanadassa, Kiinan kansantasavallan erityishallintoalueella Hongkongissa (”Hongkong”), Japanissa, Uudessa-Seelannissa tai Etelä-Afrikassa tai missään muussa maassa, jossa se olisi lainvastaista. Seuraavilla verkkosivuilla olevien tietojen ja asiakirjojen saatavilla olo voi olla lainvastaista tietyissä maissa, ja vain tietyt henkilöryhmät voivat olla oikeutettuja saamaan nämä tiedot ja asiakirjat. Kaikkien niiden Australian, Kanadan, Hongkongin, Japanin, Uuden-Seelannin tai Etelä-Afrikan ulkopuolella asuvien henkilöiden, jotka haluavat nähdä näillä verkkosivuilla olevat asiakirjat, on ensin varmistuttava siitä, ettei heihin sovellu sellaiset paikalliset lait tai määräykset, joiden nojalla tälle verkkosivulle siirtyminen on kiellettyä tai rajoitettua tai jotka edellyttävät rekisteröintiä tai heidän hankkimiensa arvopapereiden hankinnan hyväksymistä. Lisäksi Nordean verkkosivuston tämä osio ei ole tarkoitettu tai osoitettu henkilöille, jotka oleskelevat Yhdysvalloissa. Yhdysvalloissa oleskelevat henkilöt voivat tutustua ostotarjouksen asiakirjoihin osoitteessa tenderoffer.fi/ahlstrom-munksjo/fi. Nordea ei ota mitään vastuuta siitä, jos henkilöt rikkovat sovellettavia lakeja tai määräyksiä.

Ostotarjousta ei tehdä suoraan tai välillisesti alueella, missä se on soveltuvan lain vastainen, eikä tarjousasiakirjaa ja siihen liittyviä hyväksymislomakkeita saa levittää, lähettää edelleen tai välittää alueelle tai alueelta, jossa se on soveltuvan lain vastaista. Ostotarjousta ei erityisesti tehdä suoraan tai välillisesti postipalvelujen kautta tai millään osavaltioiden välisen tai ulkomaisen kaupan muulla välineellä (sisältäen muun muassa faksin, teleksin, puhelimen tai sähköisen siirron internetin välityksellä tai muutoin) tai minkään kansallisen arvopaperipörssin kautta Australiassa, Kanadassa, Hongkongissa, Japanissa, Uudessa-Seelannissa tai Etelä-Afrikassa. Ostotarjousta ei voida hyväksyä, suoraan tai välillisesti, millään sellaisella tavalla tai välineellä eikä Australiasta, Kanadasta, Hongkongista, Japanista, Uudesta-Seelannista tai Etelä-Afrikasta. Kukaan Australiassa, Kanadassa, Hongkongissa, Japanissa, Uudessa-Seelannissa tai Etelä-Afrikassa oleva osakkeenomistaja eikä kukaan kyseisen osakkeenomistajan lukuun tai puolesta toimiva henkilö ole oikeutettu hyväksymään ostotarjousta.

Painamalla alla olevaa linkkiä vahvistat, että olet lukenut ja ymmärtänyt kaikki yllä esitetyt rajoitukset ja suostut toimimaan edellä mainittujen rajoitusten mukaisesti ja vahvistat, että asuinpaikkasi ei ole etkä tällä hetkellä ole Australiassa, Kanadassa, Hongkongissa, Japanissa, Uudessa-Seelannissa tai Etelä-Afrikassa tai missään muussa maassa, jossa tällainen levittäminen tai saatavilla olo on lainvastaista, tai Yhdysvalloissa. Yhdysvalloissa oleskelevat henkilöt voivat tutustua ostotarjouksen asiakirjoihin osoitteessa tenderoffer.fi/ahlstrom-munksjo/fi.

En vahvista