Ungt par sitter i sofa

Lainahakemus - näin täytät asuntolainahakemuksen

Kiitos, että harkitset asuntolainan hakemista Nordeasta! Asuntolainan hakeminen on helppoa ja voit täyttää asuntolainahakemuksen kätevästi verkossa, silloin kun sinulle sopii. Tutustu lainahakemuksen täyttämiseen ja hae asuntolainaa jo tänään.

Asuntolainan hakeminen pähkinänkuoressa

Lainahakemuksen täyttäminen on helppoa ja nopeaa. Voit täyttää lainahakemuksen verkossa, kun sinulla on Suomessa toimivan pankin pankkitunnukset.

Täytäthän kaikki asuntolainahakemuksessa vaadittavat tiedot mahdollisimman huolellisesti. Siten varmistat, että asuntolainahakemuksesi käsitellään mahdollisimman sujuvasti. 

Jos tarvitset asuntolainan sijaan pienempää lainaa tai luottoa, voit hakea Joustoluottoamme täällä.

1. Tee alustava lainalaskelma

Siirry asuntolainahakemukselle ja aloita hakemuksen täyttäminen tekemällä alustava lainalaskelma.Avautuu uuteen ikkunaan Alustavan lainalaskelman avulla voit arvioida, kuinka paljon tarvitsemasi lainan kuukausierä olisi valitsemallasi laina-ajalla ja lainan käyttötarkoituksesta riippuen. Alustavaan lainalaskelmaan täyttämäsi tiedot kopioidaan suoraan lainahakemukselle, mutta voit muokata täyttämiäsi tietoja milloin tahansa.

2. Täytä asuntolainahakemus

Alustavan lainalaskelman jälkeen pääset täyttämään asuntolainahakemusta. Lainahakemuksen täyttämistä varten tarvitset Suomessa toimivan pankin pankkitunnukset. Täyttämällä kaikki hakemuksessa vaaditut kentät varmistat, että käsittelemme hakemuksesi sujuvasti. Keräämme hakemukselle täyttämäsi tiedot lainahakemuksen käsittelyä varten.

Mikäli sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia, soita Nordean Asiakaspalveluun, niin varaamme sinulle ajan lainaneuvotteluun. 

3. Lainaneuvottelu pankin kanssa

Kun olet lähettänyt asuntolainahakemuksen, otamme sinuun puhelimitse yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä ja sovimme tapaamisesta. Lainaneuvottelun voimme käydä kanssasi verkkotapaamisessa, puhelimitse tai Nordean konttorissa. Tässä vaiheessa käymme lainahakemuksen yhdessä läpi ja voimme tehdä siihen tarvittavia muutoksia.

4. Lainalupaus - valmiina asuntokaupoille!

Lainaneuvottelun jälkeen saat lainalupauksen. Voimassaolevan lainalupauksen kanssa sinun on helppoa jättää tarjous uudesta kodistasi. Lainalupaus vauhdittaa kaupantekovaihetta ja antaa etulyöntiaseman mahdollisessa tarjouskilpailutilanteessa.