Kysy Novalta Avautuu uuteen ikkunaan

Asuntolainahakemus

Näin lainahakemus toimii verkossa

Kiitos, että harkitset lainaa Nordealta. Sinun on tunnistauduttava Suomessa toimivan pankin verkkopankkitunnuksilla, jotta voimme tunnistaa sinut jo hakemusvaiheessa. Suosittelemme täyttämään kaikki hakemuksessa vaadittavat tiedot mahdollisimman huolellisesti. Siten varmistat, että hakemuksesi käsitellään mahdollisimman sujuvasti.

1. Alustava lainalaskelma

Alustavan lainalaskelman avulla voit arvioida, kuinka paljon tarvitsemasi lainan kuukausierä olisi valitsemallasi laina-ajalla. Alustavaan lainalaskelmaan täyttämäsi tiedot kopioidaan suoraan hakemukselle, mutta voit muokata täyttämiäsi tietoja milloin tahansa.

2. Lainahakemus

Lainahakemuksen täyttämistä varten tarvitset Suomessa toimivan pankin pankkitunnukset. Mikäli sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia, soita 0200 3000 (pvm/mpm), niin varaamme sinulle ajan lainaneuvotteluun. Muistathan tunnistautua Suomessa toimivan pankin pankkitunnuksilla, jotta saat lainalupauksen nopeammin. Kun täytät lainahakemuksen, saat alustavan kokonaiskuvan hakemastasi lainasta ja siitä, miten luotto vaikuttaisi talouteesi. Täyttämällä kaikki hakemuksessa vaaditut kentät varmistat, että käsittelemme hakemuksesi sujuvasti. Keräämme hakemukselle täyttämäsi tiedot lainahakemuksen käsittelyä varten. Tarkemmat tiedot henkilö- ja luottotietojesi käsittelystä löydät tästä.

3. Lainaneuvottelu

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, otamme sinuun puhelimitse yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä ja sovimme tapaamisesta. Lainaneuvottelun voimme käydä kanssasi verkkotapaamisessa, puhelimitse tai Nordean konttorissa. Tässä vaiheessa käymme yhdessä hakemuksen läpi ja voimme vielä tehdä siihen tarvittavia muutoksia.

4. Lainalupaus

Lainaneuvottelun jälkeen saat lainalupauksen. Voimassaolevan lainalupauksen kanssa sinun on helppoa jättää tarjous uudesta kodistasi. Lainalupaus vauhdittaa kaupantekovaihetta ja antaa etulyöntiaseman mahdollisessa tarjouskilpailutilanteessa.

Hae asuntolainaa verkossa

Hae nyt Avautuu uuteen ikkunaan