Asuntolainan hakeminen pähkinänkuoressa

  • Asuntolainahakemuksen täyttäminen on helppoa ja nopeaa!
  • Voit täyttää lainahakemuksen verkossa, kun sinulla on Suomessa toimivan pankin pankkitunnukset.
  • Täytäthän kaikki asuntolainahakemuksessa vaadittavat tiedot mahdollisimman huolellisesti. Siten varmistat, että lainahakemuksesi käsitellään mahdollisimman sujuvasti.
  • Lainahakemuksen täyttäminen ja lähettäminen eivät velvoita sinua ottamaan asuntolainaa Nordeasta.

Lainahakemus netissä - näin täytät asuntolainahakemuksen

Asuntolainan hakeminen ei velvoita sinua ottamaan lainaa Nordeasta, joten voit hyvillä mielin hakea meiltä lainatarjousta!

1. Tee alustava lainalaskelma

Siirry asuntolainahakemukselle ja tee alustava lainalaskelma.Avautuu uuteen ikkunaan Alustavan lainalaskelman avulla voit arvioida, kuinka paljon tarvitsemasi lainan kuukausierä olisi valitsemallasi laina-ajalla tai lainan käyttötarkoituksesta riippuen. Alustavaan lainalaskelmaan täyttämäsi tiedot kopioidaan suoraan lainahakemukselle, mutta voit muokata täyttämiäsi tietoja lainahakemuksella milloin tahansa.

2. Täytä asuntolainahakemus

Alustavan lainalaskelman jälkeen pääset täyttämään asuntolainahakemusta. Lainahakemuksen täyttämistä varten tarvitset Suomessa toimivan pankin pankkitunnukset. Täyttämällä kaikki hakemuksessa vaaditut kentät varmistat, että käsittelemme hakemuksesi sujuvasti. Keräämme hakemukselle täyttämäsi tiedot lainahakemuksen käsittelyä varten.

Mikäli sinulla ei ole Suomessa toimivan pankin verkkopankkitunnuksilla, ota yhteyttä Nordean Asiakaspalveluun, niin varaamme sinulle ajan asuntolainaneuvotteluun.

3. Lainaneuvottelu pankin kanssa

Kun olet lähettänyt asuntolainahakemuksen, otamme sinuun puhelimitse yhteyttä mahdollisimman pian, ja sovimme tapaamisesta. Lainaneuvottelun voimme käydä kanssasi verkkotapaamisessa, puhelimitse tai Nordean konttorissa. Tässä vaiheessa käymme lainahakemuksen yhdessä läpi ja voimme tehdä siihen tarvittavia muutoksia.

4. Lainalupaus - valmiina asuntokaupoille!

Lainaneuvottelun jälkeen voit saada lainalupauksen. Voimassaolevan lainalupauksen kanssa sinun on helppoa jättää tarjous uudesta kodistasi. Lainalupaus vauhdittaa kaupantekovaihetta ja antaa etulyöntiaseman mahdollisessa tarjouskilpailutilanteessa.