Varainhoitaja on sinua varten

Kokonaisvaltaista huolenpitoa ja varainhoitoa

Varainhoitaja pitää huolta sinusta ja perheestäsi. Hän on henkilökohtainen kumppanisi ja huolehtii sijoitusvarallisuudestasi, siten että kokonaisuus on juuri sinun elämäntilanteeseesi ja tavoitteisiisi sopiva.

Asiantuntijatiimi käytössäsi

Varainhoitaja tuntee tilanteesi, kuuntelee toiveesi ja auttaa sinua tukenaan eri alojen asiantuntijat. Näitä ovat esimerkiksi varainhoidon lakimiehet, jotka katsovat varallisuuttasi ja siihen liittyviä juridisia seikkoja monelta kantilta ottaen koko perheen huomioon. Lakimies laatii sinulle sopivat ratkaisut, kuten lahjoitukset, testamentit ja edunvalvontavaltuutukset. 

Premium-asiakaspalvelun kautta Premium-asiakkaana pääset nopeasti hoitamaan arjen pankkiasiasi puhelimitse, kun soitat asiakaspalveluumme tunnistautuneena. Laina-asioissa apunasi ovat Premium-asiakkaiden tarpeisiin erikoistuneet rahoitusneuvojat, joiden avulla myös lainan käyttö vaurastumisen tehostamisessa onnistuu sujuvasti.

Mielenrauhaa talouden ja markkinoiden heilahteluissa

Varainhoitajasi pitää itsensä ajan tasalla markkinoista ja tietää, mitä taloudessa tapahtuu.  On hienoa, että meillä Nordeassa on iso joukko Suomen ja muiden Pohjoismaiden parhaita asiantuntijoita seuraamassa maailman markkinoiden liikkeitä. Siten sinun käytettävissä on aina tuore talous- ja markkinatieto.

Salkunhoidon ammattilaisemme seuraavat sijoituksia ja tekevät niihin markkinanäkemyksen mukaisia muutoksia puolestasi. Tästä vakuutena on Nordean palkittu sijoituskohteiden valintaprosessi. Niin ikään Nordean rahastoissa on kiinnitetty erityistä huomiota sijoitusten vastuullisuuteen. Kaikki Nordean rahastot täyttävät yhteiskunta-, ympäristö- ja hallintovastuita koskevat vaatimustasot, jotta sinä voisit sijoittaa entistä kestävämmällä ja vastuullisemmalla tavalla. 

Henkilökohtainen varainhoidon suunnitelma 

Minulla on tapana sanoa asiakkaille, että yöunet eivät saa mennä raha-asioiden takia. Sen vuoksi on tärkeää, että teemme jokaiselle asiakkaalle omaan henkilökohtaiseen elämäntilanteeseen sopivan varainhoidon suunnitelman, jonka ajantasaisuudesta huolehdimme yhdessä. 

Premium-varainhoito on paljon muutakin kuin sijoitussalkkusi hoitoa, eivätkä varainhoitajat katso varallisuuttasi pelkästään yksittäisinä sijoituksina. Näin ollen huolehdimme siitä, että halutessasi koko varallisuutesi, kuten esimerkiksi kiinteistöt, sijoitusasunnot ja metsävarallisuus, on huomioitu varainhoidon suunnitelmassasi.  Otamme huomioon myös varautumisen yllättäviin tilanteisiin; esimerkiksi henkivakuutus auttaa onnettomuuden, vakavan sairauden tai tapaturman sattuessa ja lakimiehen tekemällä edunvalvontavaltakirjalla varaudutaan tilanteeseen, jossa ei voi enää itse hoitaa omia asioita. 

Tapaamme sinua mielellämme kasvotusten toimipisteissämme tai joustavasti verkossa. Toiset kaipaavat keskusteluja varainhoitajan kanssa säännöllisesti, kun taas toisille riittää nopea asioiden läpikäynti silloin tällöin. Lisäksi meiltä löytyvät kätevät ja hinnoiltaan kilpailukykyiset työkalut kaupankäyntiin aktiiviselle sijoittajalle.

Pidetään yhdessä huolta varallisuudestasi!

Varaa aika varainhoitajalle

Voit varata ajan verkkotapaamiseen joko mobiili- tai verkkopankin kautta. Lue ohjeet alta ja siirry varaamaan. Voit myös soittaa Premium Asiakaspalveluun, p. 0200 3000.

Ajanvaraus mobiili- ja verkkopankissa