MyLife Go - korota vakuutusturvaasi liikkumalla jopa 25 %

Asiakkaamme Jyrki oivalsi tarvitsevansa henkivakuutuksen ja innostui vakuutukseen liitettävästä MyLife Go -ominaisuudesta. Lue Jyrkin kokemuksista, kuinka liikunta voi tuoda hyötyä myös vakuutukseen.

Oivalsin tarvitsevani henkivakuutuksen ja innostuin MyLife Go -innovaatiosta

Olin kirjautumassa verkkopankkiin ja huomasin viestin Premium-asiakkaan asiakasedusta. Se sai minut tutustumaan tähän MyLife-vakuutukseen ja oivaltamaan, ettei minulla lukuisista eri vakuutuksista huolimatta ole henkivakuutusta. Minulla on kuitenkin 6-vuotias poika ja melkein 10 vuotta nuorempi vaimo, joten ajattelin, että vakuutus luo turvaa ja mielenrauhaa, jos jotain sattuisi. Eihän sitä koskaan tiedä. Vakava asia ja surullinenkin, mutta siihen oli liitetty mieletön innovaatio: jakamalla vakuutusyhtiölle tietoa liikunta-aktiivisuuden tasosta voi lisätä vakuutusturvaa 25 %. Etu on tosi merkittävä! Vakuutuksen hankkiminen verkosta oli helppoa ja suoraviivaista. Se tuntui turvalliselta ja minulle oikealta jutulta. Sain vakuutuksen heti siltä istumalta. MyLife Go:n saamiseksi piti vielä asentaa sovellus ja antaa suostumus aktiivisuustietojen luovuttamiseen. 

Käytän Fitbit-ranneketta aktiivisuuden mittaamiseen. Pääsin jo heti alussa 25 % korotuksen tuovalle tasolle, ja sadan päivän käytön jälkeen ansaitsin korotuksen vakuutusturvaan. Harrastan normaaleja lajeja kuten kävelyä, sauvakävelyä, juoksua, pyöräilyä ja kuntosalilla käymistä.

Minua palvelu on motivoinut jokaisena päivänä, ja se on loistava lisä, jossa on myös syvällisempi tarkoitus taustalla. Minusta tuntuu oikeastaan, että aina kun liikun, niin olen tienaamassa rahaa siinä samalla. Siitäkin tulee tosi hyvä tunne. Olen kertonut tästä yli 10 ystävälle, ja hekin ovat olleet tosi kiinnostuneita. Aion ehdottomasti jatkaa MyLife Go -ominaisuuden käyttöä – tämä on tosi fiksu juttu, josta hyötyvät kaikki.

Premium-asiakas Jyrki, 48 v. - vakuutuksessa kuolemanvaraturva ja vakavan sairauden turva 

Tutustu Nordea MyLife -vakuutukseen

MyLife Go

  • Henkilövakuutukseen liitettävä ominaisuus, jonka avulla voit korottaa vakuutusturvasi määrää omalla liikunnalla jopa 25 %
  • Ainutlaatuinen ja maksuton etu henkilövakuutuksessa
  • Premium-asiakkaan etuna 20 % alennus vakuutuksen normaalihinnasta

Lue lisää MyLife Go:sta

Laske hinta vakuutukselle

Saat Premium-asiakkaana 20 % alennuksen vakuutuksen hinnasta. Alennus tulee näkyviin, kun siirryt verkkopalveluumme.

Laske hinta ja osta verkossa

Nordea MyLife -vakuutuksen ja siihen liitettävän MyLife Go -ominaisuuden myöntää Nordea Henkivakuutus Suomi Oy tai Nordea Vakuutus Suomi Oy. Yhtiöt myyvät vakuutuksia asiamiehenään toimivan Nordea Bank Abp:n kautta.