Kysy heti chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Nordea Gold Mastercard

Nordea Gold Mastercardilla maksat ostoksesi luotolla tai suoraan tililtäsi. Luotto on aina valmiina käyttöösi, kun sitä tarvitset. Luotolla maksaessasi saat lisäksi turvaa ostoksillesi sekä ulkomaan matkavakuutuksen.

Nordea Gold Mastercard lyhyesti

  • Luottolimiitti on 1 500 - 10 000 euroa.
  • Saat Mastercard Ostoturvan, Tuoteturva-vakuutuksen sekä ulkomaanmatkavakuutuksen luotolla maksaessasi.
  • Korotonta maksuaikaa keskimäärin 30 päivää kaikille ostoille.
  • Kaksi lyhennysvapaata kuukautta vuodessa.
  • Luoton korko on 3 kuukauden Euribor + 9,5 %.

Kortin saamisen edellytyksiä ovat mm.

  • Säännölliset tulot ja hyvin hoidetut raha-asiat, ei maksuhäiriömerkintää. 
  • Korkeakouluopiskelijana voit saada Nordea Gold -luottokortin käyttöösi ilman säännöllisiä tuloja jo heti opiskelupaikan saatuasi.

Luottokorttia voit hakea itsellesi tai samassa taloudessa asuvan, 18 vuotta täyttäneen, perheenjäsenen kanssa. Kortti toimitetaan sinulle postitse.

Maksa omalla tavallasi

Lähimaksu älypuhelimella ja -kellolla - small

Valitset itse maksatko luotolla vai suoraan pankkitililtä. Korttiluotolla maksaessasi saat korotonta maksuaikaa keskimäärin 30 päivää.

Kortilla maksat alle 50 euron ostoksesi turvallisesti lähimaksuna maksupäätteeseen koskematta. Myös yli 50 euron ostokset onnistuvat maksupäätteeseen koskematta, kun otat käyttöösi älymaksamisen ja maksat älypuhelimella- kellolla tai muulla älylaitteella. 

Myös oman rahankäytön seuraaminen käy kätevästi: otat vain käyttöösi Nordean Wallet-mobiilisovelluksen ja olet aina ajan tasalla korttitapahtumistasi.

Turvallista maksamista

Luottokortti, lukko ja paperikassi - small

Saat Mastercard Ostoturvan, Tuoteturva-vakuutuksen sekä ulkomaanmatkavakuutuksen luotolla maksaessasi. Voit lukea kaikista Nordea Gold Mastercardiin sisältyvistä turvista alempana tällä sivulla. 

Maksamalla ostoksesi korttiluotolla Mastercard Ostoturva varmistaa, että saat rahasi takaisin, jos et saa tilaamaasi tuotetta tai palvelua tai jokin muu asia ostossa menee pieleen.

Korttiluottoon liittyvä Tuoteturva-vakuutus tuo puolestaan merkittävää lisäturvaa kotiin ja vapaa-ajan asuntoosi tekemillesi hankinnoille. Tämä turva on voimassa ostohetkestä alkaen 180 päivää. 

Matkusta luottavaisin mielin

Luottokortti ja lentokone - small

Mastercard Goldin ulkomaan matkavakuutus vapaa-ajan matkoilla on voimassa, kun maksat matkasi kortin luotto-ominaisuudella.

Lisäksi Mastercard Ostoturva korvaa esimerkiksi luotolla ostamasi lennot, jos lentoyhtiö menee konkurssiin ennen matkaasi tai sen aikana.

Kortti käy kaikkialla maailmassa Mastercard-tunnuksella merkityissä paikoissa ja automaateilla.

Rahankäytön seuraaminen myös lomalla käy helposti Nordea Wallet-mobiilisovelluksen avulla.

Ohjeita kortin käyttöön

  • Valitse sinulle sopiva korttiluoton lyhennysten eräpäivä ja lyhennysprosentti (3-100%).  
  • Valitse kortille haluamasi tunnusluku (PIN).  
  • Liitä korttiin pankkitilisi, jolloin ostokset ja käteisnostot veloitetaan valintasi mukaan joko korttiluotolta (credit) tai pankkitililtä (debit).  

Katso kysytyimmät kysymykset ja vastaukset

 

Nordea Gold Mastercard -korttiin sisältyvät turvat

 

Hae korttia verkkopankissa

Verkkopankkitunnuksilla voit hakea korttia heti.

Siirry verkkopankkiin Avautuu uuteen ikkunaan

Hae korttia jättämällä yhteydenottopyyntö

Olemme yhteydessä sinuun korttihakemuksen tekemiseksi.

Jätä yhteydenottopyyntö
Korko

Luoton korko

Todellinen vuosikorko laskettuna 1 500 euron käytössä olevalle Nordea Gold Mastercard -luotolle on 16,5 % (Pakettiasiakas, 11/2020). Luoton korko on 3 kuukauden Euribor + 9,5 % (Nordea Gold). Laskennassa on huomioitu kuukausittainen tilin ylläpitoon liittyvä maksu 4,50 euroa. 

Laskelmassa on käytetty oletuksena e-laskua. Asiakkaan pakettiin sisältyvä kortti on vuosi- ja kuukausimaksuton. Muiden asiakasryhmien todelliset vuosikorot löydät osoitteesta nordea.fi/Kortit. Nordea Gold -kortin luottoraja on vähintään 1 500 euroa ja enintään 10 000 euroa. Luotto on voimassa toistaiseksi. Luoton maksettava kokonaismäärä riippuu luoton käytöstä, sovitusta takaisinmaksuerien suuruudesta ja luottosopimuksen kestosta. 

Luotonantaja on Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven Katu 9, Helsinki, 00020 NORDEA tai Nordea Bank Oyj, Satamaradankatu 5, Helsinki, 00020 NORDEA.

Hinnat
Hinnat ennen 1.9.2019 myönnetyille korteille
Oikeutesi kuluttajana, kun maksat Euroopassa