Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan
Tytöt niityllä

Nordea Gold Mastercard

Nordea Gold on kumppanisi sekä arjessa että matkoilla. Saat sen halutessasi yhdistelmäkorttina, joten käytössäsi on sekä pankki- että luotto-ominaisuudet. Luotolla maksaessasi saat turvaa ostoksillesi sekä kattavan ulkomaan matkavakuutuksen.

Etkö vielä ole Nordean asiakas?

Hae Nordea Gold -korttia jättämällä yhteydenottopyyntö.

Jätä yhteydenottopyyntö
 • Luottolimiitti 1 500 - 10 000 euroa.
 • Nordea Gold -kortilla voit maksaa alle 50 euron ostoksia myös lähimaksuina ilman tunnusluvun näppäilyä.
 • Korttiin sisältyy Mastercard Ostoturva,  Tuoteturva-vakuutus sekä ulkomaanmatkavakuutus.
 • Maksat kortilla kaikkialla maailmassa Mastercard-tunnuksella merkityissä paikoissa.
 • Saat kaikille ostoille korotonta maksuaikaa keskimäärin 30 päivää.
 • Korkeakouluopiskelijana voit saada Nordea Gold -luottokortin käyttöösi jo heti opiskelupaikan saatuasi. Tutustu korkeakouluopiskelijoiden Nordea Gold -korttiin ja hae korttia jo tänäänAvautuu uuteen ikkunaan.

Nordea Gold Mastercard -korttiin sisältyvät turvat

Nordea Gold mahdollistaa sujuvan arjen ja tuo turvaa myös lomamatkoille

Verkko-ostokset, matkavaraukset ja lennot kannattaa ostaa Nordea Gold -kortilla, sillä korttiin sisältyy kattava ulkomaan matkavakuutus sekä hätäkäteispalvelu ulkomailla sattuvia ongelmatilanteita varten. Lisäksi luottokortteihimme sisältyvä Mastercard Ostoturva auttaa tilanteissa, joissa et saa ostamaasi tuotetta tai palvelua. Ostoturvaa voit hyödyntää esimerkiksi silloin, kun olet ostanut lennon ja lentoyhtiö menee konkurssiin ennen matkaasi tai matkasi aikana. Tuoteturva-vakuutus tuo puolestaan merkittävää lisäturvaa kotiin ja vapaa-ajan asuntoon tekemillesi hankinnoille.

Nordea Gold -kortti sisältää lähimaksuominaisuuden, jonka avulla voit maksaa alle 50 euron suuruiset ostoksesi helposti ja nopeasti viemällä maksukorttisi lähelle maksupäätettä. Sinun ei tarvitse syöttää korttiasi maksupäätteeseen eikä näppäillä tunnuslukua (PIN). Yhdistelmäkortilla (Credit/Debit) lähimaksut veloitetaan aina pankkitililtä. Mikäli kortissa ei ole debit-ominaisuutta, veloitetaan lähimaksut korttiluotolta (Credit).

Sinä valitset

 • Valitse sinulle sopiva korttiluoton lyhennysten eräpäivä ja lyhennysprosentti (3-100%). 
 • Valitse kortille haluamasi tunnusluku (PIN). 
 • Liitä korttiin pankkitilisi, jolloin ostokset ja käteisnostot veloitetaan valintasi mukaan joko korttiluotolta (credit) tai pankkitililtä (debit). 
 • Lisää korttiisi K-Plussa -ominaisuus. 
 • Valitse korttiin haluamasi kuva joko omista valokuvistasi tai Nordean valmiista kuvista. 
 • Liitä korttiluottoon rinnakkaiskortit perheenjäsenillesi.

Todellinen vuosikorko laskettuna 1 500 euron käytössä olevalle Nordea Gold Mastercard -luotolle on 16,7 % (Pakettiasiakas, 06/2019). Luoton korko on 3 kuukauden Euribor + 9,5 % (Nordea Gold). Laskennassa on huomioitu kuukausittainen tilin ylläpitoon liittyvä maksu 4,50 euroa. 

Laskelmassa on käytetty oletuksena e-laskua. Asiakkaan pakettiin sisältyvä kortti on vuosi- ja kuukausimaksuton. Muiden asiakasryhmien todelliset vuosikorot löydät osoitteesta nordea.fi/Kortit. Nordea Gold -kortin luottoraja on vähintään 1 500 euroa ja enintään 10 000 euroa. Luotto on voimassa toistaiseksi. Luoton maksettava kokonaismäärä riippuu luoton käytöstä, sovitusta takaisinmaksuerien suuruudesta ja luottosopimuksen kestosta. 

Luotonantaja on Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven Katu 9, Helsinki, 00020 NORDEA tai Nordea Bank Oyj, Satamaradankatu 5, Helsinki, 00020 NORDEA.

Hinnat
Hinnat ennen 1.9.2019 myönnetyille korteille

Hae korttia verkkopankissa

Verkkopankkitunnuksilla voit hakea korttia heti.

Siirry verkkopankkiin Avautuu uuteen ikkunaan