Nordea Credit

Tutustu 

12 kk ilman 

kk-maksua

Luottokortti sinulle, joka haluat joustavuutta päivittäisiin ostoksiin ja suurempiin hankintoihin. Korttiin sisältyy Tuoteturva-vakuutus.

Nordea Credit Ominaisuudet ja edut Hinnat Korttiehdot Nordea Credit

Nordea Credit helpottaa arkipäivääsi

 • Nordea Credit on luottokortti, johon voit valita luottorajan 1 000 – 5 000 euron väliltä.
 • Nordea Credit -yhdistelmäkortin debit-ominaisuudella voit maksaa alle 25 euron ostoksia myös lähimaksuina ilman tunnusluvun näppäilyä.
 • Voit liittää korttiin myös debit-ominaisuuden.
 • Saat luotto-ostoksillesi keskimäärin 30 päivän korottoman maksuajan. Korkoa maksat vain kortit-credit-2017-186x120eräpäivän jälkeen luotolle jättämistäsi ostoksista.
 • Voit liittää Plussa-ominaisuuden korttiisi.

Hyödynnä tarjous

Tutustu korttiin vuoden ajan ilman kuukausimaksua

Ominaisuudet ja edut

Nordea Credit pähkinänkuoressa

Nordea Credit on luottokortti, johon voit liittää myös debit-ominaisuuden. Kortin luottolimiitti avaa mahdollisuuden suurempiinkin hankintoihin ja tuo joustavuutta yllättäviin tilanteisiin.

 • Saat kaikille luottokortilla tekemillesi ostoksille keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa. 
 • Saat luottokorttitapahtumista kuukausittain laskun. Korkoa maksat vain eräpäivän jälkeen luotolle jättämästäsi summasta*. 
 • Päätät itse korttihakemusta täyttäessäsi laskun eräpäivän sekä lyhennyksen määrän (minimilyhennysprosentin).
 • Voit valita kortille kaksi maksuvapaata kuukautta kalenterivuodessa.
 • Nordea Credit -yhdistelmäkortti sisältää myös lähimaksuominaisuuden, jonka avulla voit maksaa alle 25 euron suuruiset ostoksesi helposti ja nopeasti viemällä maksukorttisi lähelle maksupäätettä. Sinun ei tarvitse syöttää korttiasi maksupäätteeseen eikä näppäillä tunnuslukua (PIN). Lähimaksut veloitetaan aina kortin debit-puolelta (pankkitili).
 • Liität luottokorttiin haluamasi määrän rinnakkaiskortteja perheenjäsenillesi.
 • Seuraat luottokorttitapahtumiasi kätevästi Nordean verkkopankissa ja mobiilipankissa.
 • Verkkopankista näet myös muun muassa korttisi käyttövaran sekä laskun tiedot ja voit siirtää rahaa korttiluotoltasi omalle pankkitilillesi.
 • Mobiilipankissa näet muun muassa korttisi ominaisuudet, käyttövaran ja voit siirtää rahaa korttiluotoltasi omalle pankkitilillesi. Voit myös rajoittaa korttisi maantieteellistä käyttöaluetta sekä kortin käyttöä internetissä.
 • Voit itse myös valita kortillesi haluamasti tunnusluvun, jos sinulla on käytössäsi Nordean pankkitunnukset. 
 • Korttiin liittyvät kustannukset näet Hinnat ja ehdot -välilehdeltä.
 • Korttiin sisältyy ainutlaatuinen Tuoteturva-vakuutus, joka korvaa kodin hankintoja vakuutusehtojen mukaisesti.
 • Voit valita korttiisi haluamasi kuvan omista digikuvistasi tai Nordean kuvagallerian kuvista.
 • Voit lisätä Plussa-ominaisuuden korttiisi.

Nordea Credit -korttia käytät kaikkialla

 • Luottokortilla maksat ostokset Suomessa ja ulkomailla yli 200 maassa, noin 30 miljoonassa myyntipisteessä. Lisäksi voit nostaa käteistä kaikkialla maailmassa MasterCard-tunnuksin merkityistä käteisautomaateista.
 • Kun liität korttiisi debit-ominaisuuden, voit tehdä ostoksia ja käteisnostoja myös suoraan pankkitililtäsi Suomessa ja ulkomailla. 
 • Teet ostoksia internetissä, kun olet rekisteröinyt korttisi verkkomaksukelpoiseksi.

Lue lisää kortinhaltijan oppaasta (pdf, 1 MB)Avautuu uuteen ikkunaan

* Todellinen vuosikorko laskettuna 1500 euron käytössä olevalle Nordea Credit -luotolle on Avainasiakkaalle 12,4% (12/2017). Luoton korko on 3 kuukauden Euribor + 8,5 %. Laskennassa on huomioitu tilinhoitomaksu 2,5 euroa.Pääkortti on Avainasiakkaalle vuosi- ja kuukausimaksuton. Muiden asiakasryhmien todelliset vuosikorot näet kohdasta Korttiehdot/Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot. Nordea Credit -kortin luottoraja on vähintään 1 000 euroa ja enintään 5 000 euroa. Luotto on voimassa toistaiseksi. Luoton maksettava kokonaismäärä riippuu luoton käytöstä, sovitusta takaisinmaksuerien suuruudesta ja luottosopimuksen kestosta. Luotonantaja on Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven Katu 9, Helsinki,00020 NORDEA tai Nordea Bank AB (publ), Suomen sivuliike, Satamaradankatu 5, Helsinki, 00020 NORDEA. 

Lähimaksaminen Mastercard -korteilla

Lähimaksuominaisuus tarkoittaa, että voit maksaa alle 25 euron suuruisia ostoksia helposti ja nopeasti viemällä maksukorttisi lähelle maksupäätettä. Sinun ei tarvitse laittaa korttiasi maksupäätteeseen eikä näppäillä tunnuslukua (PIN). Lähimaksaminen on mahdollista kaikissa maksupäätteissä, joissa on lähimaksamisesta kertova kaarisymboli ja jotka hyväksyvät lähimaksuja.

Voit maksaa lähimaksuominaisuuden sisältävällä kortilla aina myös normaaliin tapaan – myös alle 25 euron ostoksia. Tällöin laitat kortin maksupäätteeseen ja näppäilet tunnusluvun.

Lähimaksuja voit tehdä uusien Nordea Credit-, Gold-, Premium-, Platinum- ja Black -yhdistelmäkorttien debit-ominaisuudella. Veloitus tapahtuu aina pankkitililtäsi

Luotto- eli credit -ominaisuudella voit tehdä lähimaksuja Finnair Plus- ja Stockmann Mastercard –korteilla. Veloitus tapahtuu aina luottotililtä eli kortin credit-ominaisuudelta riippumatta siitä onko sinulla yhdistelmäkortti vai pelkkä credit-kortti.

Lähimaksaminen Nordea Electron ja Nordea Debit -kortilla

Voit tehdä alle 25 euron lähimaksuja Nordea Debit –kortilla tai uudella Nordea Electron –kortilla. Veloitus tapahtuu aina pankkitililtäsi. Voit maksaa lähimaksuominaisuuden sisältävällä kortilla aina myös normaaliin tapaan – myös pieniä ostoksia. Tällöin laitat kortin maksupäätteeseen ja näppäilet tunnusluvun.

Nordea Electron –kortilla lähimaksuista varataan kate pankkitililtäsi tuttuun tapaan.

Miten maksan lähiluettavalla kortillani?

Maksaessasi lähimaksuominaisuudella varustetulla kortilla ensimmäistä kertaa, syötä kortti maksupäätteeseen ja näppäile tunnuslukusi. Debit-lähimaksu tulee aktivoida debit-ostolla ja credit-lähimaksu credit- eli luotolla ostolla (Finnair Plus Mastercard- ja Stockmann Mastercard –korteilla lähimaksu on liitetty credit- eli luotto-ominaisuuteen). Korttisi lähimaksuominaisuus on nyt aktivoitu, ja voit jatkossa maksaa pieniä ostoksia ilman tunnusluvun näppäilyä.

 1. Kun kassa rekisteröi ostoksesi ja pyytää maksua, korttisi lähelle maksupäätettä.
 2. Maksupääte ilmoittaa maksun onnistumisesta ääni- ja valomerkillä. Sinun ei tarvitse syöttää tunnuslukuasi.
 3. Saat ostoksestasi normaaliin tapaan kuitin

Lähimaksaminen sujuvoittaa asiointia sekä takaa, ettei tunnusluku joudu asiattomien haltuun. Isommat ostokset maksetaan edelleen käyttäen korttiin kuuluvaa tunnuslukua. Tunnuslukua pyydetään myös satunnaisesti myös lähimaksuissa turvallisuussyistä, joten lähimaksu on turvallinen käyttää.

Tuoteturva-vakuutus

Tuoteturva-vakuutus antaa lisäturvaa korttiostoksillesi, kun maksat kotiisi tai vapaa-ajan asuntoosi sisälle hankitut tuotteet kokonaisuudessaan Nordean luottokortilla.

Tuoteturva kattaa tuotteiden vahingoittumisen tai rikkoutumisen vakuutusehtojen mukaan. Ostoksen on oltava vähintään 100 euron arvoinen ja se tulee maksaa kokonaisuudessaan kortin luotto-ominaisuutta (Credit) käyttäen. 

Lue lisää vakuutuksesta ja sen ehdoista täältä

Nordean luottokorttia kannattaa käyttää kaikkiin ostoksiisi!

.

MyMoney-kuvakortti

Voit itse suunnitella oman korttisi ulkoasun. Voit valita kuvan omista kuvistasi tai kuvagalleriasta.

Kokeile itse MyMoney-esittelysivuAvautuu uuteen ikkunaan

Näin tilaat MyMoney-kuvakortin

Korttitilauksen teet helposti verkkopankissa, kun sinulla on Nordean pankkitunnukset. Tilaa itse suunnittelemasi kortti verkkopankista kohdasta Kortit > Kortin muokkaus ja uusinta.

Kuvan voi tilata Nordea Credit-, Nordea Gold-, Nordea Electron- ja Nordea Debit -korteille. Kuvaa ei voi tilata Finnair Plus MasterCard-, Stockmann MasterCard- ,TUOHI MasterCard- eikä Nordea Electron K-Plussa-ominaisuudella -kortteihin. MyMoney-kortin hinta on 12 euroa/korttitilaus. Hinta veloitetaan uuden ja uusittavan kortin valmistuksen yhteydessä. 

Jalmari Visa Electron

kortit-kuvakortti-jalmariNordea Electron -kortiin voit valita Jalmari-majavan kuvan. Jalmari Nordea Electron -kortin valmistuksesta ei veloiteta normaalia kuvakortin 12 euron hintaa.

Jalmari-hahmon voit valita neljästä eri väristä: lila, sininen, oranssi ja vihreä.

Huom. Jalmarin kuvaa ei voi tilata Nordea Electron K-Plussa-ominaisuudella -korttiin.

Tue hyvää asiaa MyMoney-kuvakortilla

 • Puhdas Itämeri -aiheisella kortilla tuet John Nurmisen Säätiön Puhdas Itämeri -hankkeita.
 • Naisten Pankin -kuvalla tilatulla kortilla tuet Kirkon Ulkomaanavun säätiön Naisten Pankki -rahaston toimintaa.

Jokaisesta valmistetusta kortista Nordea lahjoittaa kolme euroa valitsemasi kuvan mukaan joko Puhdas Itämeri -hankkeille tai Naisten Pankki -rahaston toimintaan.

Lahjoita Puhdas Itämeri -hankkeille tai Naisten Pankille ePossulla.

Plussa-etua kortillasi

Sinun ei tarvitse kantaa lompakossasi enää useita kortteja, sillä Plussa-ominaisuus mahdollistaa sujuvan maksamisen ja Plussa-kanta-asiakasetujen hyödyntämisen yhdellä kortilla. Voit liittää Plussa-ominaisuuden myös MasterCard-kuvakorttiin.

Kuinka saan Plussa-ominaisuudella varustetun kortin?

Voit hakea Plussa-ominaisuuden sisältävää korttia tai liittää Plussa-ominaisuuden nykyiseen korttiisi, kun sinulla on olemassa oleva Plussa-kanta-asiakasnumero. Saat Plussa-ominaisuuden kortillesi

 • Nordean verkkopankissa pankkitunnuksillasi
 • asioimalla lähimmässä konttorissamme
 • soittamalla asiakaspalveluumme puh. 0200 3000

Uuden Plussa-numeron löydät jatkossa maksukorttisi taustapuolelta.Plussa-pisteet ohjautuvat samalle pistetilille kuin aiemmin, vaikka kortille tulostettava kanta-asiakasnumero muuttuu.

Kortin uusinnasta peritään hinnaston mukainen kulu.

Lue lisää Plussa-kanta-asiakkuudesta ja eduistasi: Plussa.comAvautuu uuteen ikkunaan

Hätäkäteinen

Matkalla sinut saattaa yllättää tilanne, jossa korttisi katoaa tai joutuu vääriin käsiin. Hätäkäteinen on näitä odottamattomia hetkiä varten, jolloin tarvitset pikaisesti käteistä rahaa.

Kuinka hätäkäteinen toimii?

 • Voit hakea hätäkäteistä, jos Nordean Credit -korttisi on kadonnut tai varastettu.
 • Hätäkäteistä on mahdollisuus saada korttisi jäljellä olevan luottorajan puitteissa, kuitenkin maksimissaan 3000 USD.
 • Hätäkäteinen on noudettavissa paikallisesta MasterCard rahanluovutuspisteestä esim. paikallisesta pankista tai Western Unionista.
 • Hätäkäteisen saa normaalisti 24 tunnin kuluessa.
 • Hätäkäteisestä peritään normaalit käteisnostokulut.
 • Nostettu hätäkäteinen vähentää käytettävissä olevan luoton määrää.
 • Nostettu hätäkäteinen ja kulut lisätään seuraavalle laskullesi.

Kuinka toimin tarvitessani hätäkäteistä?

Tarvitessasi hätäkäteistä, ota yhteys Help Line- numeroon (24h) puh. +358 9 696 4696.

Hinnat

Avainasiakkaan hinnat

Nordea Credit -kortin hinta Avainasiakkaalle
VuosimaksullinenHinta
Nordea Credit -yhdistelmäkortti tai Nordea Credit -kortti0,00 €
Rinnakkaiskortti24,00 €
Nordea Credit -kortin hinta Avainasiakkaalle
KuukausimaksullinenHinta
Nordea Credit -yhdistelmäkortti tai Nordea Credit -kortti0,00 €
Rinnakkaiskortti2,00 €
Nordea Credit -kortin hinta Avainasiakkaalle
LisäpalvelutHinta

Kuvakortti, uusi tai uusinta

- omasta tai kuvagallerian kuvasta/kortti

12,00 €
MasterCard-kyselyt verkkopankissa tai mobiilipankissa/kk0,75 €
MasterCard-kortin pikatilauksen toimitusmaksu10,00 €
Tapahtumakysely Otto.-automaatilla ja Nordean maksuautomaatilla1,00 €
Pankkitilin saldokysely automaatilla0,40 €
Kortin tunnusluvun uusintatilaus (toimitus postitse kotiin)*
7,00 €

Kortin tunnusluvun uusintatilaus (toimitus tekstiviestillä)*

* Kortin tunnusluvun voi tilata asioimalla Nordean konttorissa tai soittamalla Nordea 24/7 -asiakaspalveluun 
5,00 €
Kortin tunnusluvun katsominen verkkopankissa5,00 €
Luottorajan muuttaminen/muutos10,00 €
Maksuohjelman muuttaminen/muutos10,00 €
Oma siirto korttiluotolta2,00 € + 3 %
Laskun maksu Nordean maksuautomaatilla korttiluotolta2,00 € + 3 %
Kortin vaihtaminen tai uusinta kesken voimassaolokauden10,00 € 
Kortin vaihtaminen tai uusinta kesken voimassaolokauden valmistusvirheen tai asiakkaasta riippumattomasta syystä tapahtuneen kortin rikkoutumisen takia0,00 €
Löytöpalkkio10,00 €
Poisottopalkkio korttiehtojen vastaisesti käytetystä kortista120,00 €
Nordea Credit -kortin hinta Avainasiakkaalle
Käteisnostot kotimaassa pankkitililtä tai korttiluotoltaHinta
Käteisnostot pankkitililtä konttorissa0,00 €

Käteisnostot pankkitililtä automaatilla 1-4 nostoa/kk

Käteisnostot pankkitililtä automaatilla 5 tai useampi nosto/kk/kpl

0,00 €

0,40 €

Käteisnostot korttiluotolta automaatilta2,00 € + 3 %
Nordea Credit -kortin hinta Avainasiakkaalle
Käteisnostot ulkomaillaHinta

Automaateilla tehdyt euromääräiset käteisnostot pankkitililtä euroalueen EU-maissa sekä kruunumääräiset nostot 1-4 nostoa/kk

0,00 €

Automaateilla tehdyt euromääräiset käteisnostot pankkitililtä euroalueen EU-maissa sekä kruunumääräiset nostot Ruotsissa 5 tai useampi nosto/kk/kpl

0,40 €
Automaateilla tehdyt euromääräiset käteisnostot korttiluotolta euroalueen EU-maissa sekä kruunumääräiset nostot Ruotsissa 2,00 € + 3 %
Konttoreissa tehdyt euromääräiset käteisnostot euroalueen EU-maissa MasterCard-korteilla2,00 € + 3 %
Konttoreissa ja/tai automaateilla tehdyt valuuttamääräiset käteisnostot Nordea Bank AB (publ), Suomen sivuliikkeen kansainvälisillä korteilla Tanskassa, Iso-Britanniassa, uusissa 1.5.2004 liittyneissä EU-maissa sekä EU-maiden ulkopuolella
2,00 € + 3 %
Nordean automaateilla tehdyistä käteisnostoista Nordea Bank AB (publ), Suomen sivuliikkeen MasterCard-, Nordea/MasterCard Debit- ja Nordea Electron -korteilla Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa0,00 €
Nordea Credit -kortin hinta Avainasiakkaalle
TilinhoitomaksuHinta
Tilinhoitomaksu/kuukausi, kun laskulla olevia tapahtumia ei makseta kokonaisuudessaan pois tapahtumat sisältävän laskun eräpäivänä.2,50 €

Kanta-asiakkaan hinnat

Nordea Credit -kortin hinta Kanta-asiakkaalle
VuosimaksullinenHinta
Nordea Credit -yhdistelmäkortti tai Nordea Credit -kortti39,00 € 
Rinnakkaiskortti24,00 €
Nordea Credit -kortin hinta Kanta-asiakkaalle
KuukausimaksullinenHinta
Nordea Credit -yhdistelmäkortti tai Nordea Credit -kortti3,25 €
Rinnakkaiskortti2,00 €
Nordea Credit -kortin hinta Kanta-asiakkaalle
LisäpalvelutHinta

Kuvakortti, uusi tai uusinta

- omasta tai kuvagallerian kuvasta/kortti

12,00 €
MasterCard-kyselyt verkkopankissa tai mobiilipankissa/kk0,75 €
MasterCard-kortin pikatilauksen toimitusmaksu10,00 €
Tapahtumakysely Otto.-automaatilla ja Nordean maksuautomaatilla1,00 €
Pankkitilin saldokysely automaatilla0,40 €
Kortin tunnusluvun uusintatilaus (toimitus postitse kotiin)*
7,00 €

Kortin tunnusluvun uusintatilaus (toimitus tekstiviestillä)*

* Kortin tunnusluvun voi tilata asioimalla Nordean konttorissa tai soittamalla Nordea 24/7 -asiakaspalveluun 
5,00 €
Kortin tunnusluvun katsominen verkkopankissa5,00 €
Luottorajan muuttaminen/muutos10,00 €
Maksuohjelman muuttaminen/muutos10,00 €
Oma siirto korttiluotolta2,00 € + 3 %
Laskun maksu Nordean maksuautomaatilla korttiluotolta2,00 € + 3 %
Kortin vaihtaminen tai uusinta kesken voimassaolokauden10,00 €  
Kortin vaihtaminen tai uusinta kesken voimassaolokauden valmistusvirheen tai asiakkaasta riippumattomasta syystä tapahtuneen kortin rikkoutumisen takia0,00 €
Löytöpalkkio10,00 €
Poisottopalkkio korttiehtojen vastaisesti käytetystä kortista120,00 €
Nordea Credit -kortin hinta Kanta-asiakkaalle
Käteisnostot kotimaassa pankkitililtä tai korttiluotoltaHinta
Käteisnostot kotimaassa pankkitililtä konttorissa0,00 €

Käteisnostot pankkitililtä automaatilla 1-4 nostoa/kk

Käteisnostot pankkitililtä automaatilla 5 tai useampi nosto/kk/kpl

0,00 €

0,40 €

Käteisnostot kotimaassa korttiluotolta automaatilta2,00 € + 3 %
Nordea Credit -kortin hinta Kanta-asiakkaalle
Käteisnostot ulkomaillaHinta

Automaateilla tehdyt euromääräiset käteisnostot pankkitililtä euroalueen EU-maissa sekä kruunumääräiset nostot Ruotsissa 1-4 nostoa/kk

0,00 €

Automaateilla tehdyt euromääräiset käteisnostot pankkitililtä euroalueen EU-maissa sekä kruunumääräiset nostot Ruotsissa 5 tai useampi nosto/kk/kpl

0,40 €
Automaateilla tehdyt euromääräiset käteisnostot korttiluotolta euroalueen EU-maissa sekä kruunumääräiset nostot Ruotsissa 2,00 € + 3 %
Konttoreissa tehdyt euromääräiset käteisnostot euroalueen EU-maissa MasterCard-korteilla2,00 € + 3 %
Konttoreissa ja/tai automaateilla tehdyt valuuttamääräiset käteisnostot Nordea Bank AB (publ), Suomen sivuliikkeen kansainvälisillä korteilla Tanskassa, Iso-Britanniassa, uusissa 1.5.2004 liittyneissä EU-maissa sekä EU-maiden ulkopuolella2,00 € + 3 %
Nordean automaateilla tehdyistä käteisnostoista Nordea Bank AB (publ), Suomen sivuliikkeen MasterCard-, Nordea/MasterCard Debit- ja Nordea Electron -korteilla Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa0,00 €
Nordea Credit -kortin hinta Kanta-asiakkaalle
TilinhoitomaksuHinta
Tilinhoitomaksu/kuukausi, kun laskulla olevia tapahtumia ei makseta kokonaisuudessaan pois tapahtumat sisältävän laskun eräpäivänä.2,50 €

Check-in-asiakkaan hinnat

Nordea Credit -kortin hinta Check-in-asiakkaalle
VuosimaksullinenHinta
Nordea Credit -yhdistelmäkortti tai Nordea Credit -kortti39,00 € 
Rinnakkaiskortti24,00 €
Nordea Credit -kortin hinta Check-in-asiakkaalle
KuukausimaksullinenHinta
Nordea Credit -yhdistelmäkortti tai Nordea Credit -kortti3,25 €
Rinnakkaiskortti2,00 €
Nordea Credit -kortin hinta Check-in-asiakkaalle
LisäpalvelutHinta

Kuvakortti, uusi tai uusinta

- omasta tai kuvagallerian kuvasta/kortti

12,00 €
MasterCard-kyselyt verkkopankissa tai mobiilipankissa/kk0,75 €
MasterCard-kortin pikatilauksen toimitusmaksu10,00 €
Tapahtumakysely Otto.-automaatilla ja Nordean maksuautomaatilla1,00 €
Pankkitilin saldokysely automaatilla0,40 €
Kortin tunnusluvun uusintatilaus (toimitus postitse kotiin)*
7,00 €

Kortin tunnusluvun uusintatilaus (toimitus tekstiviestillä)*

* Kortin tunnusluvun voi tilata asioimalla Nordean konttorissa tai soittamalla Nordea 24/7 -asiakaspalveluun 
5,00 €
Kortin tunnusluvun katsominen verkkopankissa5,00 €
Luottorajan muuttaminen/muutos10,00 €
Maksuohjelman muuttaminen/muutos10,00 €
Oma siirto korttiluotolta2,00 € + 3 %
Laskun maksu Nordean maksuautomaatilla korttiluotolta2,00 € + 3 %
Kortin vaihtaminen tai uusinta kesken voimassaolokauden10,00 €  
Kortin vaihtaminen tai uusinta kesken voimassaolokauden valmistusvirheen tai asiakkaasta riippumattomasta syystä tapahtuneen kortin rikkoutumisen takia0,00 €
Löytöpalkkio10,00 €
Poisottopalkkio korttiehtojen vastaisesti käytetystä kortista120,00 €
Nordea Credit -kortin hinta Check-in-asiakkaalle
Käteisnostot kotimaassa pankkitililtä tai korttiluotoltaHinta
Käteisnostot kotimaassa pankkitililtä konttorissa0,00 €

Käteisnostot pankkitililtä automaatilla 1-4 nostoa/kk

Käteisnostot pankkitililtä automaatilla 5 tai useampi nosto/kk/kpl

0,00 €

0,40 €

Käteisnostot kotimaassa korttiluotolta automaatilta2,00 € + 3 %
Nordea Credit -kortin hinta Check-in-asiakkaalle
Käteisnostot ulkomaillaHinta

Automaateilla tehdyt euromääräiset käteisnostot pankkitililtä euroalueen EU-maissa sekä kruunumääräiset nostot Ruotsissa 1-4 nostoa/kk

0,00 €

Automaateilla tehdyt euromääräiset käteisnostot pankkitililtä euroalueen EU-maissa sekä kruunumääräiset nostot Ruotsissa 5 tai useampi nosto/kk/kpl

0,40 €
Automaateilla tehdyt euromääräiset käteisnostot korttiluotolta euroalueen EU-maissa sekä kruunumääräiset nostot Ruotsissa 2,00 € + 3 %
Konttoreissa tehdyt euromääräiset käteisnostot euroalueen EU-maissa MasterCard-korteilla2,00 € + 3 %
Konttoreissa ja/tai automaateilla tehdyt valuuttamääräiset käteisnostot Nordea Bank AB (publ), Suomen sivuliikkeen kansainvälisillä korteilla Tanskassa, Iso-Britanniassa, uusissa 1.5.2004 liittyneissä EU-maissa sekä EU-maiden ulkopuolella2,00 € + 3 %
Nordean automaateilla tehdyistä käteisnostoista Nordea Bank AB (publ), Suomen sivuliikkeen MasterCard-, Nordea/MasterCard Debit- ja Nordea Electron -korteilla Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa0,00 €
Nordea Credit -kortin hinta Check-in-asiakkaalle
TilinhoitomaksuHinta
Tilinhoitomaksu/kuukausi, kun laskulla olevia tapahtumia ei makseta kokonaisuudessaan pois tapahtumat sisältävän laskun eräpäivänä.2,50 €

Hinnat

Nordea Credit -kortin normaalihinta
VuosimaksullinenHinta
Nordea Credit -yhdistelmäkortti tai Nordea Credit -kortti52,00 € 
Rinnakkaiskortti24,00 €
Nordea Credit -kortin normaalihinta
KuukausimaksullinenHinta
Nordea Credit -yhdistelmäkortti tai Nordea Credit -kortti4,30 €
Rinnakkaiskortti2,00 €
Nordea Credit -kortin normaalihinta
KuukausimaksullinenHinta
Nordea Gold -yhdistelmäkortti tai Nordea Gold -kortti6,25 €
Rinnakkaiskortti2,00 €
Nordea Credit -kortin normaalihinta
LisäpalvelutHinta

Kuvakortti, uusi tai uusinta

- omasta tai kuvagallerian kuvasta/kortti

12,00 €
MasterCard-kyselyt verkkopankissa tai mobiilipankissa/kk0,75 €
MasterCard-kortin pikatilauksen toimitusmaksu10,00 €
Tapahtumakysely Otto.-automaatilla ja Nordean maksuautomaatilla1,00 €
Pankkitilin saldokysely automaatilla0,40 €
Kortin tunnusluvun uusintatilaus (toimitus postitse kotiin)*
7,00 €

Kortin tunnusluvun uusintatilaus (toimitus tekstiviestillä)*

* Kortin tunnusluvun voi tilata asioimalla Nordean konttorissa tai soittamalla Nordea 24/7 -asiakaspalveluun 
5,00 €
Kortin tunnusluvun katsominen verkkopankissa5,00 €
Luottorajan muuttaminen/muutos10,00 €
Maksuohjelman muuttaminen/muutos10,00 €
Oma siirto korttiluotolta2,00 € + 3 %
Laskun maksu Nordean maksuautomaatilla korttiluotolta2,00 € + 3 %
Kortin vaihtaminen tai uusinta kesken voimassaolokauden10,00 € 
Kortin vaihtaminen tai uusinta kesken voimassaolokauden valmistusvirheen tai asiakkaasta riippumattomasta syystä tapahtuneen kortin rikkoutumisen takia0,00 €
Löytöpalkkio10,00 €
Poisottopalkkio korttiehtojen vastaisesti käytetystä kortista120,00 €
Nordea Credit -kortin normaalihinta
Käteisnostot kotimaassa pankkitililtä tai korttiluotoltaHinta
Käteisnostot kotimaassa pankkitililtä konttorissa0,00 €

Käteisnostot pankkitililtä automaatilla 1-4 nostoa/kk

Käteisnostot pankkitililtä automaatilla 5 tai useampi nosto/kk/kpl

0,00 €

0,40 €

Käteisnostot kotimaassa korttiluotolta automaatilta2,00 € + 3 %
Nordea Credit -kortin normaalihinta
Käteisnostot ulkomaillaHinta

Automaateilla tehdyt euromääräiset käteisnostot pankkitililtä euroalueen EU-maissa sekä kruunumääräiset nostot Ruotsissa 1-4 nostoa/kk

0,00 €

Automaateilla tehdyt euromääräiset käteisnostot pankkitililtä euroalueen EU-maissa sekä kruunumääräiset nostot Ruotsissa 5 tai useampi nosto/kk/kpl

0,40 €
Automaateilla tehdyt euromääräiset käteisnostot korttiluotolta euroalueen EU-maissa sekä kruunumääräiset nostot Ruotsissa 2,00 € + 3 %
Konttoreissa tehdyt euromääräiset käteisnostot euroalueen EU-maissa MasterCard-korteilla2,00 € + 3 %
Konttoreissa ja/tai automaateilla tehdyt valuuttamääräiset käteisnostot Nordea Bank AB (publ), Suomen sivuliikkeen kansainvälisillä korteilla Tanskassa, Iso-Britanniassa, uusissa 1.5.2004 liittyneissä EU-maissa sekä EU-maiden ulkopuolella2,00 € + 3 %
Nordean automaateilla tehdyistä käteisnostoista Nordea Bank AB (publ), Suomen sivuliikkeen MasterCard-, Nordea/MasterCard Debit- ja Nordea Electron -korteilla Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa0,00 €
Nordea Credit -kortin normaalihinta
TilinhoitomaksuHinta
Tilinhoitomaksu/kuukausi, kun laskulla olevia tapahtumia ei makseta kokonaisuudessaan pois tapahtumat sisältävän laskun eräpäivänä.2,50 €
Korttiehdot

Yleiset korttiehdot (pdf, 144 KB)Avautuu uuteen ikkunaan

Nordea-korttien luottotilin ehdot (pdf, 69 KB)Avautuu uuteen ikkunaan (Luotonantaja Nordea Bank AB (publ), Suomen sivuliike)

MasterCard-luottotilin ehdot (pdf, 44 KB)Avautuu uuteen ikkunaan (Luotonantaja Nordea Rahoitus Suomi Oy)

Tuoteturva-vakuutuksen ehdot 01/2018 (pdf, 86 KB)Avautuu uuteen ikkunaan (Vahinko tapahtunut 1.1.2018 tai sen jälkeen. Korttivakuutukset myöntää Tryg).

Tuoteturva-vakuutuksen ehdot (pdf, 47 KB)Avautuu uuteen ikkunaan (Vahinko tapahtunut 31.12.2017 tai sen jälkeen. Korttivakuutukset myöntää AIG Europe Limited, Suomen sivuliike).

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

Neuvoja korteista

Woman in striped shirt by computer  

Maksa turvallisesti verkossa

Kun haluat tehdä ostoksia internetissä, rekisteröi korttisi verkkomaksukelpoiseksi.

Couple walking in the city  

Useita vaihtoehtoja

Voit hakea korttia verkkopankissa, konttorissa tai soittamalla Nordea Asiakaspalveluun.