Lue 5+1 vinkkiä alta

1. Unelmien koti kadoksissa ja lainakin puuttuu – asuntolaina

Onko unelmiesi koti kenties jo löytynyt, mutta asuntolainahakemus on vielä tekemättä? Teet hakemuksen helpoiten Nordean mobiilisovelluksella vaikka jo asuntonäytön aikana. 

Asuntolainahakemuksen löydät mobiilipankista Palvelumme -painikkeen alta löytyvältä Lainat-välilehdeltä. Otamme sinuun yhteyttä tehtyäsi hakemuksen ja jatketaan siitä yhdessä!

2. Mukana elämäsi hankinnoissa – Arjen hankintojen rahoittaminen

Haaveiletko uudesta autosta, matkasta lämpimään tai kodin remontoinnista? Nordean kulutusluotolla toteutat huomisen suunnitelmat jo tänään. Luoton voit hakea vakuudellisena tai vakuudettomana. Selvitä mikä on sinulle sopivin ratkaisu käyttämällä apuriamme.

Lainahakemuksen löydät myös mobiilipankista Palvelumme -painikkeen alta löytyvältä Lainat-välilehdeltä.

3. LyhennysJousto käyttöön – Toteuta haaveesi keventämällä lainasi maksuja

Onko sinulla tarve siirtää asuntolainasi lyhennyksen eräpäivää, pienentää kuukausierää tai hakea vaikkapa kokonaan vapaata lainan lyhennyksestä loman ajaksi? 

Nordea on Suomen ainoa pankki, joka tarjoaa kattavat itsepalvelumahdollisuudet asuntolainan muutoksiin myös mobiilisovelluksen käyttäjille. Nordean uusissa asuntolainoissa on valmiina LyhennysJousto-ominaisuus, jolla voit pitää tauon lyhennyksistä tai maksaa korkojen lisäksi osan lyhennyksistä. Lue lisää LyhennysJoustosta

4. Hyödynnä lainasi kaikki mahdollisuudet

Muuttuiko palkkapäiväsi? Haluaisitko sittenkin valita lainanhoitotiliksi toisen tilin? Tiesitkö, että voit tehdä muutoksia lainaasi Laina-aikaiset muutokset -hakemuksella. Laina-aikaiset muutokset löydät mobiilisovelluksen Tilit/Katsaus-painikkeen alta. Valitse laina, johon kaipaat joustoa ja klikkaa välilehden yläosasta löytyvää Hae muutosta –kuvaketta. Tehdään se yhdessä mahdolliseksi!

5. Huolettaako sinua lainasi mahdollinen koron nousu – Aseta korollesi katto

Jos korkojen nousu herättää huolta asuntolainan kulujen osalta, löydät avun tähänkin Nordean mobiilisovelluksesta. Mobiilipankin Palvelumme-painikkeen alta löytyvästä Lainat-osiosta saat kattavaa lisätietoa korkosuojauksesta. Lue lisää korkosuojaamisesta. 

+1  Olethan varautunut ikävien yllätysten varalta – Turvaa omasi ja läheistesi toimeentulo

Pidä huolta tärkeimmistä – läheisistä ja itsestäsi. Voit valita yksittäisen vakuutuksen esimerkiksi vakavan sairauden tai kuoleman varalle tai ottaa laajempaa turvaa tarpeesi mukaan. Voit hankkia vakuutuksen alusta loppuun asti verkossa. Lisää tietoa ja vakuutushakemuksen löydät mobiilisovelluksen palvelumme -osiosta.