5+1 vinkkiä - Asumisen palvelut mobiilisovelluksessa

Nordean mobiilisovellus tarjoaa kattavat palvelut asuntolainan hankintaan, seurantaan ja muokkaamiseen. Tutustu vinkkeihin.

5+1 vinkkiä

1. Tee asuntolainahakemus vaikka asuntonäytön aikana!

Jos unelmien koti on löytynyt mutta asuntolainahakemus on vielä tekemättä, voit tehdä sen helposti Nordean mobiilisovelluksella vaikka asuntonäytön aikana. Asuntolainahakemuksen löydät sovelluksen etusivun alaosasta Palvelumme -painikkeen alta löytyvältä Lainat-välilehdeltä.Tee asuntolainahakemus vaikka asuntonäytön aikana! 

2. Unelmien koti kadoksissa ja lainakin puuttuu?

Jos etsit unelmiesi kotia ja asuntolaina on vielä neuvottelematta, löytyy apu Nordean mobiilisovelluksesta. Kun sinulla on Nordean lainalupaus taskussasi, voit huoletta lähteä asuntonäytöille ja tehdä ostotarjouksen unelmiesi kodista. Lainalupaus-hakemuksen löydät Nordean mobiilisovelluksen alaosan Palvelumme-painikkeen alta löytyvältä Lainat-välilehdeltä. Ja mikä parasta, lainalupaus on maksuton eikä sido sinua mihinkään.

3. ASP-lainaa ensiasunnon hankintaan?

Mitä tehdä, kun ASP-säästämisen aloittaminen kiinnostaa ja halu omaan ensimmäiseen kotiin on kova? Nordean mobiilisovelluksen alaosasta löytyvän Palvelut-painikkeen alta löydät myös kattavat ohjeet ASP-säästämiseen ja sen aloittamiseen. Klikkaa itsesi Lainat-välilehdelle, lue lisää ja ota yhteyttä palveluneuvojaan suoraan Nordea mobiilisovelluksen kautta.

4. Joustoa asuntolainan maksuun?

Onko sinulla tarve siirtää asuntolainasi lyhennyksen eräpäivää, pienentää kuukausierää tai hakea vaikkapa kokonaan vapaata lainan lyhennyksestä loman ajaksi? Nordea on Suomen ainoa pankki, joka tarjoaa kattavat itsepalvelumahdollisuudet asuntolainan muutoksiin myös mobiilisovelluksen käyttäjille. Nordean uusissa asuntolainoissa on valmiina LyhennysJousto-ominaisuus, jolla voit pitää tauon lyhennyksistä tai maksaa korkojen lisäksi osan lyhennyksistä. Lue lisää miten otat LyhennysJouston käyttöösi.

Toinen vaihtoehto on hakea lyhennysvapaata Laina-aikaiset muutokset -hakemuksella. Laina-aikaiset muutokset löydät mobiilisovelluksen alaosan Tilit-painikkeen alta. Valitse laina, johon kaipaat joustoa ja klikkaa välilehden yläosasta löytyvää Hae muutosta -kuvaketta.

5. Paljonko minulla on vielä asuntolainaa jäljellä?

Nordean mobiilisovelluksen avulla voit seurata asuntolainan tai lainojesi tilannetta. Olemassa olevat Nordean asuntolainasi näet mobiilisovelluksen alaosasta löytyvän Tilit-painikkeen alta. Välilehdeltä näet helposti jäljellä olevien asuntolainojen määrän, lainojen maksuohjelmat erääntymispäivät. Lainan tiedot -välilehdeltä löydät lisää yksityiskohtaista tietoa asuntolainoistasi.

+ Huolettaako asuntolainasi korkojen nousu?

Jos korkojen nousun myötä kasvavat asuntolainan kulut huolettavat, löytyy apu tähänkin Nordean mobiilisovelluksesta. Sovelluksen alaosan Palvelumme-painikkeen alta löytyvästä Lainat-osiosta saat kattavaa lisätietoa korkosuojauksesta.  Lue lisää ja jätä soittopyyntö mobiilisovelluksen kautta.

Maksutonta palvelua!

Pst! Mikäli otat asuntolainasi Nordeasta tai sinulla on jo sellainen, ovat Nordean digitaaliset päivittäispalvelut sinulle täysin maksuttomia. Lue lisää kattavista eduistaAvautuu uuteen ikkunaan.

Hups! Jos haluat nähdä tällaista sisältöä, hyväksy ensin Nordean markkinointievästeet