Far løfter sønn

Rahastosäästösopimus

Rahastosäästösopimuksen avulla automatisoit säästämisen. Kun säästät rahastoon säännöllisesti ja pitkäjänteisesti, voi pienistäkin summista kertyä ajan myötä sievoiset säästöt. Rahastosäästösopimuksen pääset tekemään verkkopankissa.

Rahastosäästösopimus

Rahastosäästösopimuksen avulla säästät säännöllisesti. Se tuo turvaa talouteen, se ei vaadi suuria tuloja eikä alkupääomaa ja sopii vararahastoa kartuttavalle:

  • voit säästää pieniäkin summia
  • korkoa korolle kerryttää varoja
  • säännöllisyys tasaa heilahteluja

Säännöllisen säästämisen hyödyt

Kurssivaihtelut kuuluvat sijoittamiseen ja säästämiseen. Markkinoiden liikkeiden ennustaminen on mahdotonta, ja siksi parhaan ostohetken löytäminen on hankalaa. 

Kun säästät rahastoon säännöllisesti ja pitkäjänteisesti, olet markkinoilla jatkuvasti. Sen ansiosta markkinaheilahtelut tasaantuvat pitkällä aikavälillä, eikä sinun tarvitse hermostua markkinoiden liikkeistä. 

Tee säästämisestä vaivatonta - automatisoi se

Sovi kanssamme, että siirrämme säännöllisesti haluamasi summan tililtä rahastoon. Voit säästää säännöllisesti esimerkiksi kuukausittain tiettynä päivänä tai halutessasi harvemminkin. 

Pitkäaikaiseen säästämiseen sopivat rahastot, joiden tuotto-odotus, mutta myös riski ovat suuremmat. Se, mikä rahasto sopii sinulle parhaiten, riippuu siitä millaiseen riskitasoon ja tuottotavoitteeseen pyrit.