Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Muutos Sijoitusrahasto Nordea SEK Instituutiokoron säännöissä

Nordea SEK Instituutiokorko–rahaston (ruotsiksi Placeringsfond Nordea Institutionell Kortränta) sääntöihin on lisätty uusi sääntökohta 3b §, joka mahdollistaa osittaisen joustavan hinnoittelumenetelmän käyttämisen. Menetelmän tarkoituksena on suojella rahaston pitkäaikaisia osuudenomistajia uusista sijoittajista aiheutuvien kustannusten haitalliselta vaikutukselta. Joustavan hinnoittelumenetelmän avulla isoista merkinnöistä aiheutuvat kaupankäyntikustannukset kohdistetaan suoraan rahasto-osuuksia merkitseville sijoittajille, jolloin pitkäaikaisten sijoittajien ei tarvitse osallistua niiden maksamiseen.

Finanssivalvonta on vahvistanut sääntömuutoksen 1.3.2017, ja muutetut säännöt tulevat voimaan 16.4.2017. Sääntömuutoksen voimaantulo ei edellytä osuudenomistajilta toimenpiteitä.

Nordea-rahastojen säännöt, avaintietoesitteet, palkkiot ja muut lisätiedot rahastoista ovat saatavilla internet-osoitteesta www.nordea.fi/rahasto, Nordean Asiakaspalvelusta 0200 3000 (pvm/mpm) ma–pe 24 h/vrk sekä Nordean sijoituspalveluja tarjoavista konttoreista.

Nordea Funds Oy

Hallitus