Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Nordea Future

Olipa haaveenasi leppoisat tai aktiiviset eläkepäivät, kannattaa työelämän jälkeiseen aikaan varautua hyvissä ajoin. Aloita säästäminen jo tänään - ja teet tulevaisuuden haaveistasi totta.

Miksi Future?

Helppoa ja vaivatonta

Nordea Future on helppo tapa aloittaa eläkesäästäminen. Päätät ainoastaan kuinka paljon haluat säästää ja milloin haluat alkaa nostaa säästöjäsi.

Sijoitamme säästösi ja hoidamme niitä puolestasi -  voit keskittyä sinulle tärkeisiin asioihin ja jättää säästöistäsi huolehtimisen asiantuntijoillemme. Säästämisen alkuun pääset jo 30 euron kuukausisummalla.

Joustavaa ja palkitsevaa

Vuosien saatossa voi elämässä tapahtua monenlaista, ja tällöin Nordea Future  joustaa elämäntilanteittesi mukaan. Voit matkan varrella esimerkiksi muuttaa säästösummaa, pitää tarvittaessa taukoja säästämisestä tai muuttaa säästöjen nostoajankohtaa.

Pitkäjänteinen säästäminen myös palkitaan! Säästösi kerryttävät bonusta alusta asti. Kun maltat pitää säästösi tallessa tulevia eläkepäiviä varten, maksamme säästöillesi bonusta. Mitä pidempään säästät, sitä enemmän bonusta kertyy.

Nordea Future sopii sinulle, kun  

  • haluat huolehtia, että sinulla on eläkepäivinäsi taloudellinen mahdollisuus aktiiviseen ja mukavaan elämään.
  • haluat säästää helpolla ja vaivattomalla tavalla.
  • arvostat sitä, että asiantuntijat huolehtivat säästöistäsi ja tekevät sijoituspäätökset puolestasi.
  • olet valmis pitkäjänteiseen säästämiseen.

Avatessasi Nordea Future -sopimuksen, saat tarpeesi mukaisen henkilökohtaisen suosituksen sopimuksesta ja siihen sijoitettavista määristä.

Jos et koe hyötyväsi Nordea Futureen liittyvästä säästöjen automaattisesta ohjauksesta, sinun kannattaa harkita esimerkiksi Nordea Tavoitesäästö-sopimusta, jonka avulla voit itse valita sinulle sopivat sijoituskohteet ja vaihdella niitä markkinatilanteen ja riskinottokykysi mukaisesti.

Tutustu Nordea Tavoitesäästöön

Sijoituskohteet

Tasapainoa säästöillesi – Tuottohakuinen ja Turvaava sijoituskori

Nordea Futuressa säästöt sijoitetaan kahteen sijoituskoriin - Tuottohakuiseen sijoituskoriin ja Turvaavaan sijoituskoriin. Tuottohakuinen sijoituskori on tuottohakuinen ja Turvaava sijoituskori hakee puolestaan maltillista tuottoa. Tasapaino sijoituskorien välillä määräytyy jokaiselle säästäjälle henkilökohtaisesti sen mukaan, kuinka pitkä arvioitu sijoitusaika on. 

Aluksi säästösi sijoitetaan tuottohakuisemmin, tavoitteena eläkesäästöjen kasvattaminen. Kun suunniteltuun säästöjen nostoon on aikaa 20 vuotta, aletaan säästöjä siirtää pikku hiljaa maltillisemman tuoton sijoituskohteisiin, jolloin myös sijoituksien riskitaso madaltuu.

Sijoituskorien arvot -sivulta pääset näkemään Tuottohakuisen ja Turvaavan sijoituskorin  päivittäiset arvot. Tutustu myös sijoituskorien sääntöihin.

Tulevaisuuden eläke

Mikä on tulevan eläkkeesi määrä?

Leppoisat eläkepäivät perheen parissa tai aktiivinen aika uusille harrastuksille - eläkkeelle siirtyminen on usein hetki, johon liittyy odotuksia ja pitkäaikaisiakin haaveita. Aikaa olisi, mutta onko taloudellista mahdollisuutta haaveiden toteuttamiseen? 

Tiesitkö, että tulevan eläkkeesi taso tulee olemaan keskimäärin 40-50 prosenttia nykyisestä palkastasi? Mikäli elämäsi varrella on pidempiä jaksoja, jolloin tulot laskevat esimerkiksi opiskelun, perhevapaiden tai työttömyyden takia, voi eläkkeen määrä jäädä vieläkin pienemmäksi. Tarkista tulevan eläkkeesi määrä verkossa tyoelake.fi -sivuilta.

Voit itse vaikuttaa eläkeaikasi tulotasoon aloittamalla säästämisen. Mitä aikaisemmin aloitat, sitä pienemmällä säästösummalla pääset tavoitteeseesi.

Tuotemateriaali

Tuotemateriaali

Nordea Future - ehdot (pdf, 79 KB)Avautuu uuteen ikkunaan, tuoteseloste (pdf, 511 KB)Avautuu uuteen ikkunaan ja avaintietoasiakirja (pdf, 109 KB)Avautuu uuteen ikkunaan

Nordea Future on kapitalisaatiosopimus, jonka myöntää Nordea Henkivakuutus Suomi Oy, Y-tunnus 0927072-8. Yhtiö kuuluu Nordea-konserniin, joka on Pohjoismaiden ja Itämeren alueen johtava finanssipalvelukonserni. Nordea Henkivakuutus myy Nordea Futurea asiamiehenään toimivan Nordea Bank Oyj:n kautta.

Nordea Futureen mahdollisesti liitettyjen sijoitusobligaatioiden liikkeellelaskija on Nordea Bank Oyj, ja sopimukseen mahdollisesti liitettyjä Nordea-rahastoja hallinnoi Nordea Funds Oy.

Sijoittamiseen liittyy mahdollisuus saada voittoa sijoitusten pääoman arvonnousun johdosta, mutta myös riski mahdollisesta pääoman arvon menettämisestä. Nordea Future -sopimuksella ei ole pankkitilien talletussuojaa eikä se kuulu Sijoittajien Korvausrahaston piiriin. Markkinatilanteesta riippuen sijoitusten arvo voi nousta tai laskea, eikä sijoitusten aikaisempi tuottotaso ole tae tulevasta. Verotiedot 1.1.2020 mukaan. Verotus voi muuttua sopimusaikana.

Hinnat