Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan
couple on beach

Nordea Visa Electron

Nordea Visa Electron on helppo ja turvallinen maksukortti, joka sopii mainiosti myös perheen pienimmille. Maksaessasi tällä kortilla, ostokset veloitetaan suoraan pankkitililtäsi. Nordea Electron toimii turvallisena ja helppona vaihtoehtona käteisen rahan sijaan.

Nordea Visa Electron - Maksa ja seuraa

Nordea Electron -korttia käyttäessäsi tilisi kate tarkastetaan ostohetkellä, joten tilisi pysyy aina ajan tasalla. 

Käteisnostoista ja ostoista varataan kate pankkitililtäsi, kuitenkin enintään 10 vuorokaudeksi.

Nordea Electron -kortille määritellään sopivat vuorokausikohtaiset nosto- ja maksurajat, joita voit kätevästi muuttaa verkko- ja mobiilipankissa.

Nordea Visa Electron lyhyesti

  • Nostat maksutta käteistä automaateista 1-4 krt/kk Suomessa ja EU-maissa. 
  • Alle 18-vuotiaille Nordea Electron on maksuton.
  • Ulkomailla Electron käy Visa Electron -tunnuksilla merkityissä paikoissa ja rahaa nostat Visa-tunnuksella merkityistä automaateista.

Nordea Visa Electronilla verkko-ostoksille

Nordea Electron -kortilla voit maksaa myös Internetissä, kun olet rekisteröinyt korttisi verkkomaksukelpoiseksi. 

Mobiilipankissa rekisteröit kortin verkkomaksukelpoiseksi valitsemalla haluamasi kortin ja internetkäyttö-kuvakkeen.

Verkkopankissa löydät maksukortin rekisteröinnin verkkomaksukelpoiseksi kohdasta Kortit > Maarajaus ja internetkäyttö 

Kun teet Visa Electronilla ostoksia Internetissä, tarvitset kortin numeron ja voimassaoloajan lisäksi kortin kääntöpuolelta löytyvän kolminumeroisen turvakoodin. Turvallisimman verkko-ostoskokemuksen saat, kun käytät Verified by Visa -tunnuksella varustettuja verkkokauppoja. Tällöin siirryt verkkokaupasta Nordean verkkopankkiin kuittaamaan ostokset omilla verkkopankkitunnuksillasi. 

Edunvalvojat päättävät alaikäisen osalta kortin liittämisestä verkkomaksukelpoiseksi. 

Lue lisää Visa Electron -kortin ominaisuuksista ja käytöstä kortinhaltijan oppaasta. (pdf, 641 KB)Avautuu uuteen ikkunaan

Nordea Visa Electron alaikäiselle

Nordea Visa Electron on etenkin nuorelle sopiva ensimmäinen maksukortti. Myös alaikäiset ovat oikeutettuja saamaan Nordea Electron -kortin, mutta tarvitsevat tällöin edunvalvojiensa suostumuksen kortin hakemiseen, tunnusluvun luovuttamiseen, kortin liittämiseen Nordean tarjoamiin palveluihin ja kortin rekisteröimiseen verkkomaksukelpoiseksi. 

Hakeaksesi korttia nuorena henkilönä, sinun tulee täyttää tiettyjä ehtoja. Nordea Electron -korttia on mahdollista hakea ilman edunvalvojien (esim. vanhemmat) suostumusta 15 vuotta täyttäneenä, mikäli sinulla on omia ansiotuloja sekä niitä varten avattu tili. Muussa tapauksessa sinun tulee saada edunvalvojien suostumus kortin tilaamiseksi.

Saadessasi kortin vanhempien suostumuksella, pystytään kortille asettamaan helposti sopivat turva- ja käyttörajat. Korttihakemusta täytettäessä edunvalvojasi valitsevat, postitetaanko kortti sinulle kotiin, vai noudatko sen yksin konttorista.

Lue lisää alaikäisten pankkipalveluista sekä pankkikortin hankkimisesta

Nordea Visa Electron ulkomailla

Nordean Visa Electron toimii laajasti ulkomailla: maksaminen ulkomailla onnistuu sujuvasti Visa Electron -tunnuksilla merkityissä paikoissa. Myös rahan nostaminen Visa-tunnuksella merkityistä käteisautomaateista toimii ulkomailla saumattomasti. Lähtiessäsi ulkomaille muista kuitenkin tarkistaa Nordean mobiilipankista, että et ole rajoittanut korttisi maantieteellistä käyttöaluetta siltä osin maapalloa, johon olet matkustamassa.

Hinnat
Oikeutesi kuluttajana, kun maksat Euroopassa