Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Visa Electron

Etenkin nuorille sopivaa Nordea Visa Electron -korttia käyttäessäsi tilisi pysyy ajan tasalla, sillä käteisnostoista ja ostoista varataan kate pankkitililtäsi. Kortilla voit maksaa ostoksiasi verkossa, ulkomailla ja tavallisesti kotimaassa

  • Nordea Electron kortti - smallKäteisnostoista ja ostoista varataan kate pankkitililtäsi, kuitenkin enintään 10 vuorokaudeksi.
  • Nostat maksutta käteistä automaateilta 1-4 krt/kk Suomessa ja euroalueen EU-maissa. Ulkomailla nostat käteistä Visa-tunnuksella merkityistä automaateista. Nosto ja mahdollinen nostopalkkio veloitetaan pankkitililtäsi.
  • Visa Electron -kortille määritellään sopivat vuorokausikohtaiset nosto- ja maksurajat, joita voit muuttaa myös jälkikäteen verkkopankissa tai asiakaspalvelussamme.
  • Alle 18-vuotiaille ja Nordean Check-in-asiakkaille Nordea Visa Electron on maksuton.

Nordea Visa Electron – erinomainen vaihtoehto nuorelle vastuullisen rahankäytön opetteluun

Nordea Visa Electron -korttia käyttäessäsi tilisi kate tarkastetaan aina ostohetkellä, joten tilisi pysyy aina ajan tasalla. Käteisnostoista ja ostoista varataan reaaliaikaisesti kate pankkitililtäsi korttimaksun veloituspäivään saakka, kuitenkin maksimissaan 10 vuorokaudeksi.

Kun haet korttia, kortillesi määritellään sopivat vuorokausikohtaiset nosto- ja maksurajat. Rajoja on mahdollista muuttaa myös kätevästi jälkikäteen verkko- ja mobiilipankissa

Nordea Visa Electron -kortti sisältää myös lähimaksuominaisuuden, jonka avulla voit maksaa alle 50 euron suuruiset ostoksesi helposti ja nopeasti viemällä maksukorttisi lähelle maksupäätettä. Sinun ei tarvitse syöttää korttiasi maksupäätteeseen eikä näppäillä tunnuslukua (PIN).

Nordean mobiilipankissa voit seurata korttitapahtumiasi ja rajoittaa korttisi maantieteellistä käyttöaluetta sekä kortin käyttöä internetissä.

Voit myös suunnitella itse oman korttisi ulkoasun ja valita korttiin mieleisesi kuvan Nordean kuvagalleriasta. Nordea Visa Electron -korttiin voi myös liittää Plussa -ominaisuuden. 

Visa Electronilla verkko-ostoksille

Nordea Visa Electron -kortilla voit maksaa myös Internetissä, kun olet rekisteröinyt korttisi verkkomaksukelpoiseksi. 

Mobiilipankissa rekisteröit kortin verkkomaksukelpoiseksi valitsemalla haluamasi kortin ja internetkäyttö-kuvakkeen.

Verkkopankissa löydät maksukortin rekisteröinnin verkkomaksukelpoiseksi kohdasta Kortit > Maarajaus ja internetkäyttö 

Kun teet Visa Electronilla ostoksia Internetissä, tarvitset kortin numeron ja voimassaoloajan lisäksi kortin kääntöpuolelta löytyvän kolminumeroisen turvakoodin. Turvallisimman verkko-ostoskokemuksen saat, kun käytät Verified by Visa -tunnuksella varustettuja verkkokauppoja. Tällöin siirryt verkkokaupasta Nordean verkkopankkiin kuittaamaan ostokset omilla verkkopankkitunnuksillasi. 

Edunvalvojat päättävät alaikäisen osalta kortin liittämisestä verkkomaksukelpoiseksi. 

Lue lisää Visa Electron -kortin ominaisuuksista ja käytöstä kortinhaltijan oppaasta. (pdf, 641 KB)Avautuu uuteen ikkunaan

Muuta korttisi turvarajoja

Verkkopankissa

Konttorissa 

Asiakaspalvelussamme

Nordea Visa Electron sopii nuorelle

Nordea Visa Electron on etenkin nuorelle sopiva ensimmäinen maksukortti. Myös alaikäiset ovat oikeutettuja saamaan Visa Electron -kortin, mutta tarvitsevat tällöin edunvalvojiensa suostumuksen kortin hakemiseen, tunnusluvun luovuttamiseen, kortin liittämiseen Nordean tarjoamiin palveluihin ja kortin rekisteröimiseen verkkomaksukelpoiseksi. 

Hakeaksesi korttia nuorena henkilönä, sinun tulee täyttää tiettyjä ehtoja. Nordea Electron -korttia on mahdollista hakea ilman edunvalvojien (esim. vanhemmat) suostumusta 15 vuotta täyttäneenä, mikäli sinulla on omia ansiotuloja sekä niitä varten avattu tili. Muussa tapauksessa sinun tulee saada edunvalvojien suostumus kortin tilaamiseksi.

Saadessasi kortin vanhempien suostumuksella, pystytään kortille asettamaan helposti sopivat turva- ja käyttörajat. Korttihakemusta täytettäessä edunvalvojasi valitsevat, postitetaanko kortti sinulle kotiin, vai noudatko sen yksin konttorista.

Lue lisää alaikäisten pankkipalveluista sekä pankkikortin hankkimisesta

Nordea Visa Electron ulkomailla

Nordea Visa Electron toimii laajasti ulkomailla: maksaminen ulkomailla onnistuu sujuvasti Visa Electron -tunnuksilla merkityissä paikoissa. Myös rahan nostaminen Visa-tunnuksella merkityistä käteisautomaateista toimii ulkomailla saumattomasti. Lähtiessäsi ulkomaille muista kuitenkin tarkistaa Nordean mobiilipankista, että et ole rajoittanut korttisi maantieteellistä käyttöaluetta siltä osin maapalloa, johon olet matkustamassa.

Hinta Check-in-asiakkaalle
Normaalihinta