Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Nordea Electron

Nordea Electron -korttia käyttäessäsi tilisi pysyy ajan tasalla, sillä käteisnostoista ja ostoista varataan kate pankkitililtäsi. Kortilla voit maksaa ostoksiasi myös ulkomailla.

  • Nordea Electron kortti - smallKäteisnostoista ja ostoista varataan kate pankkitililtäsi, kuitenkin enintään 10 vuorokaudeksi.
  • Nostat käteistä kuluitta Otto.-automaateista kotimaassa. Ulkomailla nostat käteistä Visa-tunnuksella merkityistä automaateista. Nosto ja nostopalkkio veloitetaan pankkitililtäsi.
  • Kortille määritellään sopivat vuorokausikohtaiset nosto- ja maksurajat, joita voit muuttaa myös jälkikäteen verkkopankissa, konttorissa tai asiakaspalvelussamme.
  • Alle 18-vuotiaille ja Nordean Check-in-asiakkaille Nordea Electron on maksuton.

Nordea Electron – ja raha-asiasi ovat ajan tasalla

Nordea Electron -korttia käyttäessäsi tilisi kate tarkastetaan aina ostohetkellä. Käteisnostoista ja ostoista varataan kate pankkitililtäsi korttimaksun veloituspäivään saakka, kuitenkin maksimissaan 10 vuorokaudeksi.

Korttia hakiessasi kortillesi määritellään sopivat vuorokausikohtaiset nosto- ja maksurajat. Rajoja on mahdollista muuttaa myös jälkikäteen verkkopankissa, konttorissa tai asiakaspalvelussamme.

Nordea Electron -kortti sisältää myös lähimaksuominaisuuden, jonka avulla voit maksaa alle 25 euron suuruiset ostoksesi helposti ja nopeasti viemällä maksukorttisi lähelle maksupäätettä. Sinun ei tarvitse syöttää korttiasi maksupäätteeseen eikä näppäillä tunnuslukua (PIN). Lähimaksuissa kate varataan pankkitililtäsi tuttuun tapaan.

Nordean mobiilipankissa voit seurata korttitapahtumiasi ja rajoittaa korttisi maantieteellistä käyttöaluetta sekä kortin käyttöä internetissä.

Voit myös suunnitella itse oman korttisi ulkoasun sekä liittää Plussa -ominaisuuden korttiisi.

Verkko-ostoksille

Nordea Electron -kortilla voit maksaa myös Internetissä, kun olet rekisteröinyt korttisi verkkomaksukelpoiseksi verkkopankissa tai Nordea 24/7 -asiakaspalvelussa.

Lue lisää kortin ominaisuuksista ja käytöstä kortinhaltijan oppaasta. (pdf, 641 KB)Avautuu uuteen ikkunaan

Nordea Electron sopii nuorelle

Jos olet alle 18-vuotias, ota ainakin toinen vanhempasi (edunvalvojasi) mukaan, kun menet konttoriin tilaamaan korttia. Toiselta vanhemmalta on tällöin oltava valtakirja.

Korttihakemusta täytettäessä vanhempasi (edunvalvojasi) valitsevat, postitetaanko kortti sinulle kotiin, vai noudatko sen yksin konttorista.

Suostumus/valtakirja, kortin tilaaminen ja luovuttaminen käyttöoikeuden haltijalle (pdf, 994 KB)Avautuu uuteen ikkunaan

Valtakirja toiselle edunvalvojalle (pdf, 994 KB)Avautuu uuteen ikkunaan

Muuta korttisi turvarajoja

Verkkopankissa

Konttorissa 

Asiakaspalvelussamme

Hinta Check-in-asiakaalle
Normaalihinta