Palvelut verkossa ja digisovelluksissa

Pankkiasioita hoidat digitaalisesti älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Ihan ensin tarvitset digitaaliset pankkitunnukset, joiden avulla kirjaudut palveluihin ja varmistat pankkiasiointisi turvallisuuden.

Digipalvelut

Tarvitset digitaalisen laitteen pankkiasioiden hoitamiseen. Tällaisia laitteita ovat älypuhelin, tablettitietokone tai tietokone. 

  • Älypuhelimessa ja tabletissa hoidat pankkiasioita mobiilipankissa, joka on laitteellesi ladattava sovellus.
  • Verkkopankki taas toimii verkkoselaimessa, joten sitä voi käyttää myös tietokoneella - älypuhelimen ja tabletin lisäksi. 
  • Molempien käyttöön tarvitset tunnuslukusovelluksen, jonka avulla kirjaudut turvallisesti palveluihimme.

Esittelemme tällä sivulla näiden kolmen sovelluksen käyttötarkoituksen ja tärkeimmät ominaisuudet.

Kirjautuminen vanhaan verkkopankkiin on muuttunut - kirjauduthan ensi kerralla uuteen!

Uudesta verkkopankista löydät tuttuja toimintoja uudessa ulkoasussa. Kirjaudut uuteen verkkopankkiin Nordea ID -sovelluksella tai tunnuslukulaitteella. 

Vanhaan verkkopankkiin voit kirjautua vain tunnuslukukortilla.

Nordea ID -sovellus

Tarvitset Nordea ID -sovelluksen, jotta pääset kirjautumaan mobiilipankkiin, verkkopankkiin ja muihin pankin sovelluksiin. Se on turvallinen älypuhelimeen tai tablettiin ladattava sovellus, jonka lataat oman mobiililaitteesi sovelluskaupasta, ja se löytyy sieltä nimellä Nordea ID. 

Tunnuslukusovelluksella kirjaudut myös muiden palveluntarjoajien palveluihin, kuten Omakanta, Kela, OmaVero ja poliisin palvelut. 

Voit hoitaa lähes kaikki pankkiasiasi myös puhelimitse Nordea Asiakaspalvelussa, kun soittaessasi tunnistaudut tunnuslukusovelluksella

Lue Nordea ID -sovelluksen käyttöönotosta

Mobiilipankki

Mobiilipankki on älypuhelimeen tai tablettiin ladattava sovellus, jonka avulla hoidat päivittäiset pankkiasiasi nopeasti ja helposti. Myös mobiilipankkiin kirjautumista varten tarvitset tunnuslukusovelluksen.  Mobiilipankissa voit mm. tarkastella tilitapahtumia, siirtää rahaa, maksaa laskuja, tarkistaa korttisi pin-koodin ja lähettää chat-viestejä Nordea asiakaspalveluun.  Mobiilipankin voit ladata oman mobiililaitteesi sovelluskaupasta.

Lue lisää mobiilipankista

Verkkopankki

Verkkopankki toimii verkossa ja sinne pääset osoitteesta nordea.fi/verkkopankki tai nordea.fi etusivun oikeasta yläkulmasta kohdasta ”kirjaudu”. Verkkopankkiin kirjatumista varten tarvitset tunnuslukusovelluksen. Verkkopankissa hoidat lähes kaikki pankkiasiasi: maksut, lainat, kortteihin sekä säästämiseen ja sijoittamiseen liittyvät asiat.

Lue lisää verkkopankista

Oliko tästä sivusta hyötyä - löysitkö etsimäsi tiedon?