Henkilötietojen käsittely Nordean Mobiilipankki-sovelluksessa

Mobiilipankki-sovellus tarvitsee pääsyn joihinkin puhelimesi tietoihin

Nordean tarjoaman sovelluksen avulla voit käyttää peruspankkipalveluita. Pankkipalveluihin sovelletaan Nordean pankkitunnuksilla käytettävien palvelujen sopimusehtoja (Pankkitunnuksilla käytettävien palvelujen yleiset sopimusehdot). Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä eri palveluissa voit lukea menu-valikon käyttöehdoista. Voidaksesi käyttää pankkisovellusta tiettyjä henkilötietoja käsitellään Mobiilipankki-sovelluksessa ja sovellus tarvitsee pääsyn joihinkin puhelimesi tietoihin alla olevalla tavalla.

Sovellus tarvitsee pääsyn seuraaviin puhelimesi ominaisuuksiin:

  • pääsyn Internettiin – jotta pankkisovellus voisi kommunikoida Nordean palvelimien ja järjestelmien kanssa suorittaakseen pankkipalveluita ja muuta kommunikointia Nordean kanssa
  • pääsyn kuviisi – salliakseen kuvakkeiden käytön tapahtumien yhteydessä. Kun kuvakkeita käytetään, kuvake talletetaan laitteeseesi, eikä Nordea varastoi sitä.

Sovellus käsittelee seuraavia henkilötietoja:

  • tilitietoja sekä maksettuja, erääntyviä, vahvistamattomia, lisävahvistettavia ja hylättyjä maksuja – jotta voit käyttää pankkipalveluita pankkisovelluksella, päivitettyjä tili- ja tapahtumatietoja käsitellään niin kauan kuin pankkisovellus on aktivoituna
  • yhteystiedot - voidaksesi suorittaa maksuja ja siirtoja käsitellään yhteystietojesi nimiä ja tilitietoja
  • IP-osoitteet – voidakseen estää ja tutkia erilaisia rikollisia hyökkäyksiä ja tapahtumia Nordea kirjoittaa lokille IP-osoitteita. Tämä tieto voidaan tarvittaessa luovuttaa viranomaisille.

Mobiilipankki-sovellus ei lähetä henkilötietoja kolmannelle osapuolelle lukuun ottamatta tietoja, jotka tarvitaan sinun asiakkaana antamiesi tehtävien suorittamiseksi kuten esimerkiksi maksun suorittamiseksi. Kaikki tieto, mitä käytetään pankkitehtävien suorittamiseen, poistetaan sovelluksesta, kun istunto loppuu ja sovellus sulkeutuu.

Nordea Bank Oyj on palveluun liittyvien henkilötietojen rekisterinpitäjä. Saadaksesi lisätietoja oikeuksistasi ota yhteyttä Nordean Asiakaspalveluun 0200 3000 (paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksu).