Kysy heti chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Digineuvontaa jokaiselle

Digitaalisten palveluiden tehtävä on helpottaa arkea. Haluamme varmistaa, että asiakkaamme saavat tarvitsemansa tuen digitaalisten palveluiden käytössä. Järjestämme useita digiopastustilaisuuksia, joissa autamme sinut alkuun ja pääset hoitamaan päivittäiset pankkiasiasi helposti ja turvallisesti.

Webinaarit

Tervetuloa Nordean maksuttomiin webinaareihin!

Webinaareissa asiantuntijamme kertovat digitaalisten pankkipalveluiden käytöstä ja saat käytännön tukea sähköiseen asiointiin sekä digitaitojen oppimiseen. Nämä webinaarit sopivat erityisen hyvin, jos koet tarvitsevasi tukea ja rohkaisua digipalveluiden käytössä ja käyttöönotossa. Vinkkaa näistä myös lähipiirissäsi. 

Webinaarien kesto on noin yksi tunti, josta asiaosuus kestää n. 30-45 minuuttia. Loppuaika on varattu yleisön esittämille kysymyksille ja niihin vastaamiseen. 

Ilmoittaudu webinaariin 

Webinaari on verkossa toteutettava tapahtuma. Ilmoittauduttuasi saat webinaarista muistutuksen sekä osallistumisohjeet sähköpostiisi päivää ennen tilaisuutta. Katso tarkka ohje, kuinka liityt webinaariin.

Lista tulevista digiwebinaareista
AikaPäiväAikaIlmoittautumis-linkki
Tunnistautuminen: miten ja missä käytän pankkitunnuksiani?18.3.2021klo 11:00
Täyden palvelun pankkikonttori puhelimen päässä – Nordea Asiakaspalvelu 
8.4.2021klo 11:00
Arjen digiasiointi tutuksi 
29.4.2021klo 11:00

Näin autamme

  • Järjestämme jatkuvasti erilaisia tapahtumia erityisesti senioriasiakkaiden digineuvontaan.
  • Toimimme tiiviissä yhteistyössä seniorijärjestöjen kanssa.
  • Katso ohjevideomme ja lataa kirjalliset ohjeistukset digipalveluiden käytön tueksi.
  • Henkilökohtaista palvelua saat Nordea Asiakaspalvelusta puhelimitse.

Nordea Tabletti helpottamaan arkea

Nordean asiakkaana sinulla on mahdollisuus hankkia Nordea Tabletti käyttöösi, jos olet yli 60-vuotias ja sinulla ei ole ennestään älylaitetta käytössä.

Tabletin voit tilata soittamalla Nordean asiakaspalveluun 0200 3000 (pvm/mpm), josta neuvoja lähettää sinulle tekstiviestin tabletin noutoa varten DNA Kaupasta. Valitsemasi pankkisovellukset asennetaan tablettiin DNA Kaupassa valmiiksi. Poikkeustilanteessa tabletin voi noutaa DNA-kaupasta myös asiakkaamme läheinen.