Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Älymaksaminen

Maailma muuttuu ja niin myös maksaminen. Puhelimella ja älykellolla maksaminen on jo arkipäivää, nyt maksetaan myös sormuksilla, ranneketjuilla ja avaimenperillä.

Tervetuloa tulevaisuuteen - Nordean uudet lähimaksutavat.

Älylaitteilla maksamiseen tarvitset vain Nordea-kortin. Sen jälkeen maksat päivittäiset ostokset käden käänteessä lähimaksulla. Tutustu tulevaisuuden maksutapoihin, jotka ovat Nordean asiakkaille jo tätä päivää.

Lähimaksamisen muotoja kehitetään aktiivisesti ja Nordea tekee tiiviistä yhteistyötä kehittäjien kanssa. Esimerkiksi LAKS PAY -älytuotteet saat Suomessa vain Nordean asiakkaana.    

LAKS Pay

Maksa sormuksella, avaimenperällä tai vaikka ranneketjulla. Kun sinulla on Nordea Mastercard, voit ottaa käyttöön uusimmat lähimaksukorut ja -asusteet. Nordean asiakkaana saat 15 % alennusta LAKS Pay tuotteesta koodilla xmas15 (voimassa 24.12 saakka).

Lue lisää LAKS Paysta

Garmin Pay Avautuu uuteen ikkunaan

Voit liittää Nordea-korttisi Garmin-urheilukelloosi. Näin voit liikkua ilman käteistä, kortteja tai puhelinta.

Lue lisää Garmin Paysta Avautuu uuteen ikkunaan

Fitbit Pay Avautuu uuteen ikkunaan

Kaikki Nordea-kortit sopivat yhteen Fitbit-älykellojen ja -aktiivisuusrannekkeiden kanssa. Varmista, tukeeko käyttämäsi Fitbit-malli Fitbit Payta.

Lue lisää Fitbit Paysta Avautuu uuteen ikkunaan

Google Pay

Kätevä maksutapa löytyy lähes kaikista Android-käyttöjärjestelmän puhelimista. Voit liittää siihen minkä tahansa Nordean maksukortin, mukaan lukien yrityskortin.

Lue lisää Google Paysta

Apple Pay

Suosittu Apple Pay toimii iPhone-puhelimissa ja Apple Watch -älykelloissa. Voit liittää siihen minkä tahansa Nordean maksukortin, mukaan lukien yrityskortin.

Lue lisää Apple Paysta

Lähimaksu

Nordean kaikissa uusissa maksu- ja luottokorteissa on lähimaksuominaisuus. Voit maksaa alle 50 euron ostokset turvallisesti ilman tunnusluvun käyttämistä ja maksupäätteeseen koskemista.

Lue lisää lähimaksamisesta