Älymaksaminen

Maailma muuttuu ja niin myös maksaminen. Puhelimella ja älykellolla maksaminen on jo arkipäivää, nyt maksetaan myös sormuksilla, ranneketjuilla ja avaimenperillä.

Tervetuloa tulevaisuuteen - Nordean uudet lähimaksutavat

Älylaitteilla maksamiseen tarvitset Nordea-kortin. Sen jälkeen maksat päivittäiset ostokset käden käänteessä lähimaksulla. Tutustu tulevaisuuden maksutapoihin, jotka ovat Nordean asiakkaille jo tätä päivää.

Lähimaksamisen muotoja kehitetään aktiivisesti ja Nordea tekee tiiviistä yhteistyötä kehittäjien kanssa. Esimerkiksi älymaksusormukset ja -korut saat käyttöösi Suomessa vain Nordean asiakkaana.    

Google Pay

Kätevä maksutapa löytyy lähes kaikista Android-käyttöjärjestelmän puhelimista sekä useista eri älykelloista. Voit liittää siihen minkä tahansa Nordean maksukortin, mukaan lukien yrityskortin.

Lue lisää Google Paysta

Apple Pay

Suosittu Apple Pay toimii iPhone-puhelimissa ja Apple Watch -älykelloissa. Voit liittää siihen minkä tahansa Nordean maksukortin, mukaan lukien yrityskortin.

Lue lisää Apple Paysta

Garmin Pay Avautuu uuteen ikkunaan

Voit liittää Nordea-korttisi Garmin-urheilukelloosi. Näin voit liikkua ilman käteistä, kortteja tai puhelinta.

Lue lisää Garmin Paysta Avautuu uuteen ikkunaan

Fitbit Pay Avautuu uuteen ikkunaan

Kaikki Nordea-kortit sopivat yhteen Fitbit-älykellojen ja -aktiivisuusrannekkeiden kanssa. Varmista, tukeeko käyttämäsi Fitbit-malli Fitbit Payta.

Lue lisää Fitbit Paysta Avautuu uuteen ikkunaan

LAKS Pay

Maksa sormuksella, avaimenperällä tai vaikka ranneketjulla. Kun sinulla on Nordea Mastercard, voit ottaa käyttöön uusimmat lähimaksukorut ja -asusteet.

Lue lisää LAKS Paysta

Rosan Pay Avautuu uuteen ikkunaan

Rosan Pay -lähimaksukorut on suunniteltu kaikille, jotka rakastavat tyyliä ja innovaatioita. Korut ovat linkitetty Mastercard -kortillesi ja sen avulla voit tehdä nopeita ja turvallisia ostoksia vaivattomasti.

Lue lisää Rosan Paysta Avautuu uuteen ikkunaan

Tapster Avautuu uuteen ikkunaan

TAPSTER on ruotsalainen lähimaksulaitteiden valmistaja, jonka valikoimasta löydät tyylikkäitä lähimaksukelloja, -avaimenperiä ja -sormuksia. TAPSTERin lähimaksulaitteisiin voit liittää sekä VISA- että Mastercard -kortin.

Lue lisää TAPSTERista Avautuu uuteen ikkunaan