Millainen sijoituskohde on Kiinteistökori pääomaturvalla?

Ammattilaisten hoitama, laadukkaista suomalaisista kiinteistöistä koostuva sijoituskori, joka tavoittelee vakaata tuottoa.

Asuntosijoittaminen on monen suomalaisen suosima tapa hankkia vakaata kassavirtaa vuokratuoton muodossa. Kiinteistökorin avulla hyödyt asuntosijoittamisen eduista ilman siihen liittyvää vaivaa. Kiinteistökori sisältää Nordean hallinnoimia kiinteistökohteita asuinrakennuksista toimistoihin ja liiketiloista varastoihin. Näin saat helposti yhdellä sijoituksella laajasti hajautetun osuuden kiinteistömarkkinoiden helmistä, jotka ovat yleensä vain harvojen saatavilla.

Pääomaturvattu Kiinteistökori tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden sijoittaa kiinteistömarkkinoille ilman riskiä oman pääoman menettämisestä. Kiinteistökoriin voi sijoittaa Nordea Capital -sijoitusvakuutuksen kautta. Kiinteistökorin salkunhoidosta vastaa Nordea Henkivakuutus Suomi Oy. 

Yleensä tarjolla vain suursijoittajille

Uniikki ja rajoitettu erä

 • Ei minimisijoitusta - Ainutlaatuinen tilaisuus päästä mukaan pienelläkin sijoituksella. 
 • Pääomaturva - takaamme sinulle vähintään sijoittamasi summan kolmen vuoden päästä (30.8.2027)
 • Avoinna uusille sijoituksille 4.3.-30.8.2024, jonka jälkeen Kiinteistökori pääomaturvalla sulkeutuu uusilta sijoituksilta.

Kiinteistökorin hyödyt sinulle

 • Pääomaturva - Nauti kiinteistösijoittamisen parhaista puolista ilman riskiä oman pääoman menettämisestä. Markkinoiden yllättävistä käänteistä huolimatta takaamme sijoittamasi pääoman takaisin, jos sijoituksen arvo olisi laskenut kolmen vuoden aikana (30.8.2027).
 • Laaja hajautus - Kiinteistökorin sijoitukset on laajasti hajautettu eri tilatyyppeihin: asuntoihin, toimistoihin, liiketiloihin, varastoihin ja hoiva- ja hotellitiloihin. Laaja hajautus tasapainottaa tuoton kehitystä ja arvon heiluntaa, koska tilatyypit reagoivat eri tavoin eri markkinatilanteissa.
 • Vakaat tuotot vuokratuottojen muodossa. Vuokrasopimuksissa pyritään mahdollisimman pitkiin määräaikaisuuksiin ja päättyviin vuokrasopimuksiin pyritään neuvottelemaan uudet jatkokaudet. Pitkäjänteisellä kiinteistön ylläpidolla varmistetaan vuokralaisten tyytyväisyys kiinteistöön.
 • Laadukkaat kiinteistöt, joita yksityissijoittajana et välttämättä muuten tavoittaisi. Kiinteistöt sijaitsevat kasvukeskusten paraatipaikoilla ja ne ovat ammattilaistemme valitsemia ja hallinnoimia.
 • Ei lainanhoitokustannuksia - Kiinteistökorissa ei ole velkavipua, eli korkoympäristön muutokset ei vaikuta Kiinteistökorin lainanhoitokuluihin, koska tätä kuluerää ei Kiinteistökorilla ole lainkaan.

Kiinteistökorin erityispiirteet:

 • Kiinteistökori sijoittaa vain suomalaisiin kiinteistöihin, joten siinä ei ole hajautusta eri omaisuuslajien välillä. Kiinteistösektorin riskit korostuvat sijoittaessa ainoastaan tähän kohteeseen. 

 • Kiinteistökori on tarkoitettu pitkäjänteiseen säästämiseen ja sijoittamiseen. Siihen liitetyt säästöt eivät ole jatkuvasti rahaksi muutettavissa tai sijoitettavissa uuteen kohteeseen. Kaikki nostot ja siirrot Kiinteistökorista muihin sijoituskohteisiin toteutetaan puolen vuoden viiveellä.

 • Kiinteistökori on vain rajoitetun ajan saatavilla, eli ajallisen hajautuksen tekeminen ei ole mahdollista. Ajallinen hajautus tarkoittaa sijoitusten tekemistä eri aikoina. 

 • Vakuutuksenomistajan takaisinostaessa Kiinteistökoriin liitetyt vakuutussäästöt tai vaihtaessa sopimuksensa arvonkehityksen toiseen sijoituskohteeseen 30.8.2027, Pääomaturvatun Kiinteistökorin  laskennallinen arvo on vähintään yhtä suuri kuin arvo, joka Kiinteistökorilla on 4.3.2024 tai 30.8.2024, riippuen siitä kumpi arvoista on suurempi.

Miksi valita sijoitusvakuutus?

 • Valitse yksi tai useampi sijoituskohde Nordean laajasta rahastojen ja sijoituskorien valikoimasta.
 • Sijoita kerralla isompi summa tai säästä pikkuhiljaa omaan tahtiisi. Alkuun pääset jo 10 eurolla.

 • Lisää ja vaihda sijoituskohteita kuluitta ja ilman välitöntä verojen maksua.

 • Tuoton osuudesta maksat verot vasta kun nostat rahoja itsellesi.

 • Alle 30-vuotiaana saat sijoitusvakuutuksen hoitopalkkiosta 50 % alennuksen alle 100 000 euron säästöistä.
Toimistokiinteistöt

Museokatu 8, Helsinki

Eteläranta-rappu

Arvotalo Etu-Töölössä Helsingin ydinkeskustan kupeessa. Avarien ja valoisien toimistotilojen lisäksi kiinteistön kivijalassa on muutama liiketila.

Eteläranta 12, Helsinki

etelaranta-julkisivu

Monipuoliset toimitilat halutulla ja arvokkaalla sijainnilla. Valoisat toimitilat ovat helposti muunneltavissa vuokralaisen tarpeiden mukaan.

Asuinkiinteistöt

Lapinlahdenkatu 14, Helsinki

lapinlahdenkatu

Kampissa sijaitseva vuonna 2023 täysin peruskorjattu asuinkiinteistö. Kivijalassa on myös vuokrattavaa liiketilaa. 

Turun Kansleri 2, Turku

turun-kansleri

Toukokuussa 2018 valmistunut 8-kerroksinen asuinkerrostalo. Kohde sijaitsee rauhallisella Iso-Heikkilän asuinalueella. 

Liikekiinteistöt

Turun Centrum, Turku

turun-centrum

Turun keskustassa sijaitseva liikekeskus on täysin uudistettu vuonna 2011. Sillä on kansainvälisen BREEAM-järjestelmän mukainen vastuullisuussertifikaatti. 

Tammiston Kauppapuisto, Vantaa

tammiston-kauppapuisto

Moderni liikekeskus Tammiston vilkkaan kauppakeskittymän pohjoispäässä. Kohteessa on pääosin uudenveroista liiketilaa sekä muutama toimistotila.

Onko sinulla jo Nordea Capital?

Voit lisätä Kiinteistökorin pääomaturvalla Nordea Capital -sijoitusvakuutukseesi Vakuutukset -palvelussa.

Kirjaudu Vakuutukset-palveluun Avautuu uuteen ikkunaan

Haluatko avata Nordea Capitalin?

Tutustu Nordea Capital -sijoitusvakuutukseen, avaa sopimus verkossa tai asiantuntijan avulla ja lisää sijoituskohteeksi Kiinteistökori.

Tutustu Nordea Capital -sijoitusvakuutukseen
Miten voin sijoittaa Kiinteistökoriin?
Milloin voin nostaa säästöjä Kiinteistökorista?
Ympäristöön ja yhteiskuntaan liittyvien ominaisuuksien edistäminen
Sijoitusriskit
Lisätietoa Kiinteistökorista

Miten voin sijoittaa Kiinteistökoriin?