Säästämisen ja sijoittamisen asiakkaan edut

Pohjoismaiden suurimman finanssitalon asiakkuudessa on omat etunsa, joita ei ehkä tule aina miettineeksi. Nordea on yksi Euroopan vakavaraisimmista pankeista, mikä luo sijoittajalle turvallisen ympäristön kasvattaa omaisuuttaan sijoittamalla.

Nordea on Pohjoismaiden johtava pankki säästämisessä ja sijoittamisessa

Pohjoismaiden suurimman finanssitalon asiakkuudessa on omat etunsa, joita ei ehkä tule aina miettineeksi. Nordea on yksi Euroopan vakavaraisimmista pankeista, mikä luo sijoittajalle turvallisen ympäristön kasvattaa omaisuuttaan sijoittamalla.

Iso joukko asiantuntijoita

account-group-4-100x100Mielenrauhaa luo myös tieto siitä, että meillä Nordeassa on iso joukko Suomen ja muiden Pohjoismaiden parhaita asiantuntijoita seuraamassa maailman markkinoiden liikkeitä ja hajauttamassa sijoitussalkkujen sisältöjä. Ammattilaisemme tavoittelevat sijoitusten riskitason ja markkinatilanteen huomioon ottaen parasta mahdollista tuottoa.

Tarpeesi mukaiset sijoittamisen ratkaisut

food-dome-serving-100x100Varainhoidon asiakaskuntamme koostuu piensijoittajista aina suuryrityksiin saakka. Siksi olemme kehittäneet laajan kirjon ratkaisuja, jotta kullekin asiakkaalle voidaan tarjota juuri hänen tarpeisiinsa sopivia sijoitustuotteita ja -palveluita. Asiakkaamme hyötyvät esimerkiksi Nordean yhdistelmärahastoista, jotka ovat Morningstarin tähtiluokituksen mukaan Suomen parhaita. Yhdistelmärahastot ovat Suomen suosituin sijoitustuotekategoria.

Vastuulliset sijoitukset

globe-2-x-100x100Tiesitkö muuten, että me Nordeassa haluamme lisätä vastuullisuutta maailmassa myös sijoittamisen avulla? Kaikki Nordean rahastot täyttävät yhteiskunta-, ympäristö- ja hallintovastuita koskevat vaatimustasot, jotta sinä voisit sijoittaa entistä kestävämmällä ja vastuullisemmalla tavalla. Vastuullisuus on meillä pankkitoiminnan kulmakivi. Viime vuonna Nordean rahastojen vastuullisuusprosessi palkittiin viidettä vuotta peräkkäin Euroopan parhaana, ja tammikuussa Nordea valittiin ainoana pohjoismaisena pankkina yhdeksi maailman vastuullisimmista pankeista sadan vastuullisimman yhtiön joukkoon.

Helppokäyttöiset digitaaliset palvelut

internet-bank-x-100x100Pyrimme jatkuvasti helpottamaan sijoittamista ja säästämistä erilaisten digitaalisten palveluiden avulla, jotta sijoitusten tekeminen ja seuraaminen eivät olisi enää riippuvaisia ajasta tai paikasta. Asiakkaillemme tämä näkyy esimerkiksi pörssikaupan käynnin helppoutena. Nordean kautta kauppaa voi tehdä 16 eri maan markkinoilla suoraan omassa verkkopankissa tai Nordea Investorissa kilpailukykyisin hinnoin.

Valinnan mahdollisuus

agreement-x-100x100Samaa valinnan mahdollisuutta tarjoamme myös sijoitusneuvonnan suhteen. Voit valita, teetkö sijoituspäätökset mieluiten itse, tarvitsetko tukea niiden tekemiseen vai jätätkö päätösten tekemisen kokonaan meidän huoleksemme.