Säästämisen ja sijoittamisen tuotteet

Nordean kattavasta valikoimasta voit valita juuri sinulle sopivat säästämisen ja sijoittamisen tuotteet. Tutustu valikoimaamme ja valitse säästämisen tavoitteisiisi sopivat tuotteet. Jos haluat neuvontaa sijoittamisen aloittamiseen, voit jättää meille yhteydenottopyynnön.

Rahastot

Digitaalinen sijoitusneuvoja Nora

Säästämisen aloittaminen on nyt helppoa. Digitaalisen sijoitusneuvojamme Noran avulla saat sijoitussunnitelman, joka sopii juuri sinun sijoitusprofiiliisi.

Tutustu digitaaliseen sijoitusneuvoja Noraan

Rahastovalitsin

Rahastovalitsimen avulla valitset omien mieltymystesi mukaisen sijoitusprofiilin viiden vaihtoehdon joukosta. Sen perustella Rahastovalitsin luo sinulle sopivan rahastosalkun.

Lue lisää Rahastovalitsimesta

Säästäjän rahastot

Säästäjän rahastot ovat varainhoitorahastoja, jotka sijoittavat varansa korko- ja osakerahastoihin. Kun valitset Säästäjän rahaston, saat yhdellä päätöksellä monipuolisen yhdistelmän erilaisia Nordea-rahastoja.

Lue lisää Säästäjän rahastoista

Korkorahastot

Korkotuotteisiin sijoittavat rahastot, eli korkorahastot, ovat vaihtoehto suorille korkosijoituksille, joita ovat esimerkiksi joukkolainat. Rahastosijoittaja saa jo pienelläkin summalla useita sijoituskohteita, jolloin sijoitusten tuotto-odotus paranee hyvän hajautuksen ansiosta.

Lue lisää korkorahastoista

Yhdistelmärahastot

Yhdistelmärahastot sijoittavat sekä osakkeisiin että korkosijoituksiin. Rahastot sopivat sijoittajalle, joka haluaa, että ammattilaiset hoitavat sijoituksia markkinatilanteen mukaisesti hänen puolestaan.

Lue lisää yhdistelmärahastoista

Osakerahastot

Osakerahastot sijoittavat pääosin osakkeisiin ja sopivat parhaiten pitkäaikaiseen sijoittamiseen suorien osakesijoitusten vaihtoehdoksi tai niiden rinnalle. Rahastossa varat jaetaan useaan kohteeseen, joten sijoittamiseen liittyvä riski pienenee.

Lue lisää osakerahastoista

Rahastotori

Rahastotorilta löydät ison kattauksen Nordean ja muiden varainhoitajien rahastoja.

Tutustu Rahastotorin valikoimaan

Sijoitustuotteet

Osakkeet

Sijoittaminen osakkeisiin on usein kannattavaa, sillä niiden pitkän aikavälin tuotto on perinteisesti ollut parasta eri sijoitustuotteista. Hyvän tuoton kääntöpuolena on korkea riski.

Lue lisää osakesijoittamisesta

Osakesäästötili

Osakesäästötilin sisällä voit käydä kauppaa niin kotimaisilla kuin ulkomaisillakin pörssilistatuilla osakkeilla.

Tutustu osakesäästötiliin

Strukturoidut tuotteet

Nordea tarjoaa myös listaamattomia Sijoitusobligaatioita ja SijoittajanTodistuksia, joiden avulla voit hyödyntää sijoittamisessa meidän markkinanäkemystämme.

Tutustu strukturoituihin tuotteisiin

Pörssinoteeratut sijoitustuotteet

Nordea tarjoaa pörssilistattuja Bull & Beareja, Warrantteja ja Turbowarrantteja.

Tutustu pörssinoteerattuihin sijoitustuotteisiin

Nordea Capital

Nordea Capital on monipuolinen ja joustava sijoittamisen ratkaisu, joka sopii erityisesti aktiiviseen ja pitkäaikaiseen sijoittamiseen.

Lue lisää Nordea Capitalista

Nordea Visio - säästöhenkivakuutus

Säästöhenkivakuutus sopii erityisen hyvin perintösuunnitteluun ja varallisuuden siirtoon lähiomaisille. Nordea Vision avulla pääset nauttimaan monipuolisista vakuutussäästämisen eduista.

Lue lisää Nordea Visiosta

Tilisäästäminen

ASP-tili

Kun säästät asunnon hinnasta vähintään 10 prosenttia, lainaamme sinulle loput. ASP-tilin voit avata jos olet 18-39-vuotias ensiasunnon ostaja. ASP-säästötilillä on kaikista tileistä paras talletuskorko.

Lue lisää ASP-tilistä

JoustoTalletus-tili

JoustoTalletus-tili on jatkuvan säästämisen tili sinulle, joka haluat säästää helposti, turvallisesti ja joustavasti.

Lue lisää JoustoTalletus-tilistä

ePossu-palvelu apuna säästämisessä

Jos säästäminen tuntuu sinusta vaikealta, on säästämisen palvelu ePossu sinun juttusi. Sähköinen säästöpossupalvelumme auttaa sinut vaivattomasti säästämisen alkuun.

Lue lisää ePossusta

EtuTili

Tämä tili sopii säännölliseen säästämiseen. EtuTililtä voit nostaa varoja ja tehdä tilisiirtoja ilman nostorajoituksia.

Lue lisää EtuTilistä

Määräaikainen sijoitustili

Määräaikainen sijoitustili on turvallinen ja perinteinen vaihtoehto varojen tallettamiseen. Määräaikaisen sijoitustilin korko on aina etukäteen tiedossa.

Lue lisää Määräaikaisesta sijoitustilistä

KorkoExtra-tili

Tuote ei ole myynnissä. KorkoExtra-tili sopii sinulle, kun haluat säästötililtäsi parempaa korkoa kuin käyttelytililtä, mutta jolta voit tarpeen tullessa nostaa varoja rajoituksetta.

Lue lisää KorkoExtra-tilistä

Vakuutussäästäminen

Nordea Capital

Nordea Capital on monipuolinen ja joustava sijoittamisen ratkaisu, joka sopii erityisesti aktiiviseen ja pitkäaikaiseen sijoittamiseen.

Lue lisää Nordea Capitalista

Nordea Visio - säästöhenkivakuutus

Säästöhenkivakuutus sopii erityisen hyvin perintösuunnitteluun ja varallisuuden siirtoon lähiomaisille. Nordea Vision avulla pääset nauttimaan monipuolisista vakuutussäästämisen eduista.

Lue lisää Nordea Visiosta

Eläkesäästäminen

Haaveissa leppoisat tai aktiiviset eläkepäivät? Aloita säästäminen nyt.

Lue lisää eläkesäästämisestä