Sijoituskohteet - Kuinka valitsen sopivan sijoituskohteen?

Nordean kattavasta sijoituskohteiden valikoimasta voit valita sinulle sopivimman vaihtoehdon. Mikäli pohdit mihin kannattaa sijoittaa, voit varata ajan henkilökohtaiseen ja maksuttomaan tapaamiseen sijoitusneuvojamme kanssa.

Osakesäästötili

Osakesäästötilin sisällä voit käydä kauppaa niin kotimaisilla kuin ulkomaisillakin pörssilistatuilla osakkeilla.

Tutustu osakesäästötiliin

Arvo-osuustili

Arvo-osuustilillä säilytät erilaisia sähköisiä arvopapereita, kuten osakkeita tai joukkovelkakirjalainoja. Voit avata arvo-osuustilin helposti verkossa.

Tutustu arvo-osuustiliin

Strukturoidut tuotteet

Nordea tarjoaa myös listaamattomia Sijoitusobligaatioita ja Sijoittajan Todistuksia, joiden avulla voit hyödyntää sijoittamisessa meidän markkinanäkemystämme.

Tutustu strukturoituihin tuotteisiin

Pörssinoteeratut sijoitustuotteet

Sijoituskohteidemme joukosta löydät myös pörssilistattuja Bull & Beareja, Warrantteja ja Turbowarrantteja.

Tutustu pörssinoteerattuihin sijoitustuotteisiin

Rahastot Nyt - tutustu rahastovalikoimaan

Rahastot Nyt -palvelusta löydät kaikki koko rahastovalikoimamme sekä rahastojen tiedot.

Tutustu Rahastot Nytiin ja rahastovalikoimaan

Rahastovalitsin

Rahastovalitsin auttaa sinua rakentamaan valitsemaasi riskiprofiiliin sopivan, hajautetun rahastosalkun. Alkuun pääset jo 10 eurolla.

Lue lisää Rahastovalitsimesta

Digitaalinen sijoitusneuvoja Nora

Digitaalisen sijoitusneuvojamme Noran avulla saat sijoitussunnitelman, joka sopii juuri sinun sijoitusprofiiliisi.

Tutustu digitaaliseen sijoitusneuvoja Noraan

Sijoitusvakuutukset ja vakuutussäästäminen

Sijoitusvakuutukset sisältävät monipuolisia hyötyjä pitkäaikaiselle säästäjälle ja sijoittajalle. Tutustu sijoitusvakuutuksiin ja niihin valittavissa oleviin sijoituskohteisiin.

Sijoitusvakuutukset

Sijoitusvakuutus sopii pitkäaikaiseen säästämiseen ja sijoittamiseen sekä itselle että jälkipolville. Voit valita yhden sopimuksen sisälle useita sijoituskohteita, joita voit vaihtaa joustavasti ja maksutta. Tarjoamme vaihtoehtoja sekä aktiiviselle sijoittajalle että aloittelevalle säästäjälle.

Tutustu sijoitusvakuutuksiin

Sijoituskorit

Sijoituskorit ovat ainutlaatuisia sijoitusvakuutuksiin suunniteltuja sijoituskohteita, joiden kautta voit sijoittaa vaivattomasti itseäsi kiinnostaviin kohteisiin oman riskitasosi mukaisesti. Asiantuntijamme valitsee korien sijoituskohteet ja hoitaa niitä puolestasi.

Tutustu sijoituskoreihin

Rahastot sijoitusvakuutuksiin

Voit valita sijoituskohteiksi rahastoja Nordean laajasta valikoimasta. Tutustu sijoitusvakuutuksiin valittavissa oleviin rahastoihin.

Lue lisää

Säästötilit

Sijoituskohteiden lisäksi tarjoamme myös lukuisia perinteisempiä säästämisen tuotteita. Valikoimastamme löydät muun muassa  asunto- ja tilisäästämisen vaihtoehtoja.

ASP-tili

Kun säästät asunnon hinnasta vähintään 10 prosenttia, lainaamme sinulle loput. ASP-tilin voit avata jos olet 18-44-vuotias ensiasunnon ostaja. Tilin avaus onnistuu verkkopankissa.

Lue lisää ASP-tilistä

Korko jopa 3%

JoustoTalletus-tili

JoustoTalletus-tilin korko tarkastetaan vuosittain. Säästöjä voi käyttää tarpeen yllättäessä, eli tili soveltuu myös varakassaksi. Tilin avaus onnistuu verkkopankissa.

Lue lisää JoustoTalletus-tilistä

EtuTili

EtuTili sopii säännölliseen säästämiseen. EtuTililtä voit tehdä tilisiirtoja ilman rajoituksia. Tilin avaus onnistuu verkkopankissa.

Lue lisää EtuTilistä

Määräaikainen sijoitustili

Määräaikaisen sijoitustilin korko on aina etukäteen tiedossa. Talletuskorko on kiinteä koko talletusajan. Tilin avaus onnistuu verkkopankissa.

Lue lisää Määräaikaisesta sijoitustilistä