Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Säästämisen ja sijoittamisen tuotteet

Tältä sivulta löydät kaikki säästämisen ja sijoittamisen tuotteemme

Sijoitustuotteet

Osakkeet

Sijoittaminen osakkeisiin on usein kannattavaa, sillä niiden pitkän aikavälin tuotto on perinteisesti ollut parasta eri sijoitustuotteista. Hyvän tuoton kääntöpuolena on korkea riski.
 
 
 
 

Lue lisää

Nordea Capital

Nordea Capital on monipuolinen ja joustava sijoitusratkaisu, joka sopii erityisesti aktiiviseen ja pitkäaikaiseen sijoittamiseen. Sijoitat yhden sopimuksen sisällä useisiin erilaisiin sijoituskohteisiin ja vaihdat sijoituskohteita ilman vaihdon yhteydessä tapahtuvaa tuoton verotusta.

Lue lisää

Nordea Visio - säästöhenkivakuutus

Sopii varallisuuden siirtoon lähiomaisille. Valittavanasi on useita eri sijoitusvaihtoehtoja, joita voit vaihtaa helposti ja kuluitta verkkopankissa.
 
 
 

Lue lisää

Strukturoidut tuotteet

Nordea tarjoaa myös listaamattomia Sijoitusobligaatioita ja SijoittajanTodistuksia, joiden avulla voit hyödyntää sijoitttamisessa meidän markkinanäkemystämme.
 
 
 

Strukturoidut tuotteet

Pörssinoteeratut sijoitustuotteet

Nordea tarjoaa pörssilistattuja Bulleja & Beareja, Warrantteja ja Turbowarrantteja
 
 
 
 

Pörssinoteeratut sijoitustuotteet

Osakesäästötili

Eduskunta hyväksyi lain osakesäästötilistä maaliskuussa 2019 ja tilit tulevat asiakkaiden käyttöön 1.1.2020 alkaen. Osakesäästötilin sisällä voit käydä kauppaa niin kotimaisilla kuin ulkomaisillakin pörssilistatuilla osakkeilla.

Lue lisää

Eläkesäästäminen

Nordea Future

Työelämän jälkeiseen aikaan kannattaa varautua ajoissa. Nordea Future on helppo tapa aloittaa eläkesäästäminen. Pääset säästämisen alkuun jo 30 euron kuukausisummalla.

Lue lisää

Nordea Tavoitesäästö

Nordea Tavoitesäästö on joustava tapa säästää ja myös nauttia säästöistä. Sopii pitkäaikaiseen säästämiseen. Erinomainen ratkaisu pitkäaikaisten haaveiden toteuttamiseen tai tulevaisuuden turvaamiseen.

Lue lisää

Rahastosäästäminen

Säästäjän rahastot

Säästäjän rahastot sopivat sinulle, jos koet, että markkinoiden ja sijoitusten seuraaminen vie liikaa aikaa tai vaivaa.
 
 

Lue lisää Säästäjän rahastoista

Korkorahastot

Korkotuotteisiin sijoittavat rahastot, eli korkorahastot, ovat vaihtoehto suorille korkosijoituksille, joita ovat esimerkiksi joukkolainat. Rahastosijoittaja saa jo pienelläkin summalla useita sijoituskohteita, jolloin sijoitusten tuotto-odotus paranee hyvän hajautuksen ansiosta.

Lue lisää

Osakerahastot

Osakerahastot sijoittavat pääosin osakkeisiin ja sopivat parhaiten pitkäaikaiseen sijoittamiseen suorien osakesijoitusten vaihtoehdoksi tai niiden rinnalle. Rahastossa varat jaetaan useaan kohteeseen, joten sijoittamiseen liittyvä riski pienenee.

Lue lisää

Rahastotori

Rahastotorilta löydät ison kattauksen Nordean ja muiden varainhoitajien rahastoja.
 
 

Lue lisää

Yhdistelmärahastot

Yhdistelmärahastot sijoittavat sekä osakkeisiin että korkosijoituksiin. Rahastot sopivat sijoittajalle, joka haluaa, että ammattilaiset hoitavat sijoituksia markkinatilanteen mukaisesti hänen puolestaan.

Lue lisää

Tilisäästäminen

ASP-tili

Kun säästät asunnon hinnasta vähintään 10 prosenttia, lainaamme sinulle loput. ASP-tilin voit avata jos olet 18-39-vuotias ensiasunnon ostaja. ASP-säästötilillä on kaikista tileistä paras talletuskorko.

Lue lisää ASP-tilistä

EtuTili

Tämä tili sopii säännölliseen säästämiseen. EtuTililtä voit nostaa varoja ja tehdä tilisiirtoja ilman nostorajoituksia.

Lue lisää EtuTilistä

JoustoTalletus-tili

JoustoTalletus-tili on jatkuvan säästämisen tili sinulle, joka haluat säästää helposti, turvallisesti ja joustavasti.

Lue lisää JoustoTalletus-tilistä

ePossu

Jos säästäminen tuntuu sinusta vaikealta, on säästämisen palvelu ePossu sinun juttusi. Sähköinen säästöpossupalvelumme auttaa sinut vaivattomasti säästämisen alkuun.

Lue lisää ePossusta

KorkoExtra-tili

Tuote ei ole myynnissä. KorkoExtra-tili sopii sinulle, kun haluat säästötililtäsi parempaa korkoa kuin käyttelytililtä, mutta jolta voit tarpeen tullessa nostaa varoja rajoituksetta.

Lue lisää KorkoExtra-tilistä