Kolme yleisintä syytä ottaa Joustoluotto

Auton, moottoripyörän tai veneen hankinta

Ajoneuvon hankinta tuo elämään sekä iloa että hyötyä. Joustoluotto sopii erityisen hyvin käytetyn auton hankintaan yksityiseltä myyjältä. 

Tutustu Nordean autorahoitusvaihtoehtoihin.

Kulutusluottojen ja osamaksujen siirtäminen omaan pankkiin

Onko sinulle kertynyt yksi tai useampi kulutusluotto toisesta rahoituslaitoksesta? Nordean lainansiirtopalvelulla kotiutat muualta otetut kulutusluotot ja osamaksut omaan pankkiin. Kun yhdistät lainat, voit maksaa pois muualta otetut luotot. 

Näin yhdistät lainasi.

Remontti

Remontin rahoittamiseen on useita vaihtoehtoja. Jos vakuutesi riittävät, voit myös hakea vakuudellista kulutusluottoa remonttia varten. 

Vertaa rahoitusvaihtoehtoja remonttiin.

Milloin Joustoluotto ei kannata?

Joustoluotto, kulutusluotto tai pienlaina – useat rahoitusyritykset tarjoavat useita erilaisia ja eri nimikkeellä kulkevia rahoitusratkaisuja. Siksi suosittelemmekin, että neuvottelet pienlainan aina pankkisi kanssa, jotta saat varmasti luotettavan ja räätälöidyn ratkaisun juuri sinulle. 

Joustoluottoa ei suositella, jos maksukykysi ei riitä ja epäilet jo etukäteen, ettet pysty maksamaan lainaasi takaisin.

Muista myös säästää

Säästämällä säännöllisesti rahastoihin säästösi voivat kasvaa ajan myötä. Säästötilille kerrytetty varallisuus luo turvaa, mutta sijoittamalla säästösi oikein ne voivat kerryttää enemmän tuottoa ja kasvaa ajan myötä. Säännöllinen rahastosäästäminen on fiksu ja joustava tapa kartuttaa säästöjä omaan elämäntilanteeseen sopivassa tahdissa.

Aloita kuukausisäästäminen.