Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Onko ok ottaa Joustoluotto?

Moni meistä välttää pienlainan ottoa viimeiseen asti – olipa kohde tai syy mikä hyvänsä. Mutta joskus Joustoluotto voi olla parempi vaihtoehto kuin säästöjen käyttäminen.

Joustoluotto on kelpo ratkaisu, kun maksukykysi on vakaa. Katso tästä, milloin on ok lainata ja milloin sitä kannattaisi välttää.

Varapuskuri on hyvä olla, sillä omille säästöille voi yllättäen tulla muuta käyttöä. Joustoluotto on helposti haettava pienlaina, jolla toteutat isojakin unelmia tai helpotat arjen menoja.

Kolme yleisintä syytä ottaa Joustoluotto

1. Remontti

Olipa kyseessä ihana sisustusidea tai pakollinen peruskorjaus, moni haluaa toteuttaa remontin mahdollisimman pian. Lainalla se onnistuu heti! Jos vakuutesi riittävät, voit myös hakea vakuudellista kulutusluottoa remonttia varten.

2. Auton, moottoripyörän tai veneen hankinta

Ajoneuvon hankinta tuo elämään sekä iloa että hyötyä. Koko summan säästäminen vie aikaa, joten kannattaa kysyä Joustoluottoa. Se sopii erityisen hyvin auton hankintaan silloin, kun myyjä ei tarjoa rahoitusvaihtoehtoja kuten silloin, kun ostat auton yksityiseltä myyjältä.

3. Matkailu ja harrastukset

Moni on valmis sijoittamaan elämänlaatuun: harrastuksiin, puutarhaan tai vaikka koko perheen lomamatkaan. Joustoluotto sopii hyvin kertaluonteiseen hankintaan, jota voi maksaa pikkuhiljaa pois.

Milloin Joustoluotto ei kannata?

Joustoluotto, kulutusluotto tai pienlaina – useat rahoitusyritykset tarjoavat useita erilaisia ja eri nimikkeellä kulkevia rahoitusratkaisuja. Siksi suosittelemmekin, että neuvottele pienlaina aina pankkisi kanssa, jotta saat varmasti luotettavan ja räätälöidyn ratkaisun juuri sinulle. Joustoluottoa ei suositella, jos maksukykysi ei riitä ja epäilet jo etukäteen, ettet pysty maksamaan lainaasi takaisin.

Mitä joustoluotto tulee maksamaan?

Laske sinulle sopiva luotto laskimella

Remonttilaina

Keittiöremontti tai uusi terassi suunnitteilla? Alkuun pääset kätevästi ottamalla tarpeeseesi sopivan Joustoluoton.

Lue lisää Remonttilainasta

Autolaina

Jos podet autokuumetta, hae tarpeeseesi sopiva Joustoluotto ja tee autostasi totta.

Lue lisää Autolainasta

Matkaluotto

Jos haluat vaihtaa maisemaa ja levätä kunnolla, käy Joustoluotto-sivun kautta suoraan unelmiesi lomalle.

Lue lisää Matkaluotosta