Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Onko ok ottaa Joustoluotto?

Joustoluotto on kelpo ratkaisu, kun maksukykysi on vakaa. Katso tästä, milloin on ok lainata ja milloin sitä kannattaisi välttää.

Joustoluotto on kelpo ratkaisu, kun maksukykysi on vakaa. Katso tästä, milloin on ok lainata ja milloin sitä kannattaisi välttää.

Moni meistä välttää lainan ottoa viimeiseen asti – olipa kohde tai syy mikä hyvänsä. Mutta joskus Joustoluotto voi olla parempi vaihtoehto kuin säästöjen käyttäminen. Varapuskuri on hyvä olla, sillä omille säästöille voi yllättäen tulla muuta käyttöä. Joustoluotto on helposti haettava laina, jolla toteutat isojakin unelmia tai helpotat arjen menoja.

Kolme yleisintä syytä ottaa Joustoluotto

1. Remontti

Olipa kyseessä ihana sisustusidea tai pakollinen peruskorjaus, moni haluaa toteuttaa remontin mahdollisimman pian. Lainalla se onnistuu heti! Jos vakuutesi riittävät, voit myös hakea vakuudellista kulutusluottoa remonttia varten.

2. Auton, moottoripyörän tai veneen hankinta

Ajoneuvon hankinta tuo elämään sekä iloa että hyötyä. Koko summan säästäminen vie aikaa, joten kannattaa kysyä Joustoluottoa. Se sopii erityisen hyvin auton hankintaan silloin, kun myyjä ei tarjoa rahoitusvaihtoehtoja kuten silloin, kun ostat auton yksityiseltä myyjältä.

3. Matkailu ja harrastukset

Moni on valmis sijoittamaan elämänlaatuun: harrastuksiin, puutarhaan tai vaikka koko perheen lomamatkaan. Joustoluotto sopii hyvin kertaluonteiseen hankintaan, jota voi maksaa pikkuhiljaa pois.

Milloin Joustoluotto ei kannata?

Joustoluottoa ei suositella jos maksukykysi ei riitä ja epäilet jo etukäteen ettet pysty maksamaan lainaasi takaisin. Joustoluotto, kulutusluotto –  useat rahoitusyritykset tarjoavat erilaisia rahoitusratkaisuja. Neuvottele laina pankkisi kanssa, jotta saat varmasti luotettavan ja räätälöidyn ratkaisun juuri sinulle. 

Mitä joustoluotto tulee maksamaan?

Laske sinulle sopiva luotto laskimella

Joustoluotto

Luottoa voit saada 2 000 eurosta 50 000 euroon saakka. Joustoluotto on vakuudeton kertaluotto, jota voi tarvittaessa korottaa.

Lue lisää Joustoluotosta

Mistä tunnistat hyvän lainan?

Eri lainojen kuluissa ja ehdoissa saattaa olla huomattavia eroja, vaikka ne ensi alkuun näyttäisivät samanlaisilta. Ole siis tarkkana, mistä lainasi otat.

Lue lisää

Mitä jos et voi maksaa lainaasi?

Me autamme sinua laittamaan raha-asiasi järjestykseen. Voit esimerkiksi ottaa lyhennysvapaita kuukausia tai pienentää kuukausimaksuasi.

Lue lisää