Kysy Novalta Avautuu uuteen ikkunaan

Helppo asioida

Mobiilipankilla hoidat päivittäiset raha-asiasi missä ja milloin haluat!

Nordea 24/7

Olemme asiakaspalvelussa käytettävissäsi 24h/vrk vuoden jokaisena päivänä numerossa 0200 3000 (pvm/mpm)

Lue lisää

Tunnuslukusovellus

Nordea Tunnusluvut -sovelluksella tunnistaudut ja vahvistat tapahtumia verkko- ja mobiilipankissa sekä Nordea 24/7-palvelussa.

Lue lisää

Mobiilipankki

Käytä pankkipalveluita sovelluksella tai puhelimen selaimella. Sovellus on saatavilla iPhonelle, iPadille sekä Android ja Windows -puhelimiin.

Lue lisää

Verkkotapaaminen

Tapaaminen silloin kuin se sinulle sopii, valitsemassasi paikassa. Tarvitset vain pankkitunnukset, puhelimen ja Internet-yhteydellä varustetun tietokoneen tai tabletin.

Lue lisää

Siirto

Unohda pitkät tilinumerot ja käteinen maksaessasi leffamaksuja kaverille tai nettikirppisostoksia. Maksut siirtyvät reaaliaikaisesti Siirto-käyttäjien välillä helposti ja turvallisesti.

Lue lisää

Nordea Pay

Nordea Pay –sovelluksella (Android ja iOS) maksat ostoksiasi lähimaksukortin tavoin ympäri maailman (Android). Verkko-ostokset hoituvat kätevästi Masterpassin avulla.

Lue lisää

Nordea Investor

Seuraa helposti markkinoita missä ja milloin vain. Optimoitu tietokoneelle, tabletille ja matkapuhelimelle. Palvelun avulla voit tehdä toimeksiantoja ja käydä kauppaa silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Kirjautuminen pankkitunnuksilla.

Lue lisää

Verkkopankki

Hoida kaikki pankkiasiasi kätevästi yhdessä paikassa. Voi käyttää verkkopankkia kaikkialla missä käytössäsi on Internet-yhteys, 24 tuntia vuorokaudessa jokaisena viikonpäivänä. Kirjautuminen pankkitunnuksilla.

Lue lisää

Pankkitunnukset

Pankkitunnuksilla pystyt mm. kirjautumaan verkkopalveluihimme, tunnistautumaan puhelinpalveluumme, allekirjoittamaan sopimuksia sekä kirjautumaan muiden palveluntarjoajien palveluihin.

Lue lisää

Palvelemme myös lauantaisin

Hoida säästämisen tapaamiset sekä lainaneuvottelut kätevästi myös lauantaisin. Asiakaspalvelumme ja verkkotapaamisemme palvelevat ajanvarauksella klo 10-16.

Lue lisää

Automaatit

Automaatit ovat auki myös silloin kun konttorit ovat kiinni. Nordean asiakkaana käytössäsi on laaja ja kattava verkko erilaisia automaatteja monimuotoiseen pankkiasioiden hoitoon.

Lue lisää

Chat - Kysy meiltä, me neuvomme!

Verkko- ja mobiilipankissa voit chatata tunnistautuneena myös henkilökohtaisista pankkiasioistasi 24/7, yleiset pankkiasiat nordea.fi-sivun chatin kautta ma-pe 8-22.

Lue lisää