Jos et vielä käytä Mobiilipankkia, ota se käyttöön nyt. Lataa myös tunnuslukusovellus puhelimeen tai tablettiin ja hoidat kätevästi pankkiasioitasi missä ja koska tahansa.

Tutustu verkko- ja mobiilipalveluihimme

1. Älä jätä tunnistautumista yhden laitteen varaan

Nordea ID -sovelluksen voit ladata useaan eri älypuhelimeen tai tablettiin, jolloin pääset kirjautumaan palveluihin, vaikka laite hajoaisi tai katoaisi. Voit myös ottaa oman käyttäjäprofiilisi turvallisesti käyttöön jonkun toisen, vaikka perheenjäsenen laitteessa. 

Katso ohjeet Nordea ID -sovelluksen lataukseen ja aktivointiin

2. Laita kortti kesäkuntoon

  • Säädä itse kortin maksurajaa, maarajausta, luottokortin lyhennysprosenttia, maksuvapaita kuukausia ja eräpäivää luottokorttilaskuun helposti mobiili- ja verkkopankissa. 
  • Jos korttisi katoaa, voit itse sulkea kortin tilapäisesti tai pysyvästi mobiilipankissa, tai voit soittaa välittömästi sulkupalveluun (+358 20 333). 
  • Tarkista kortin tunnusluku (PIN-koodi) näppärästi mobiili- tai verkkopankissasi.  

Lomamatkoille kannattaa aina varustautua useammalla kuin yhdellä kortilla yllättävien tilanteiden varalta. 

Lue lisää korttivaihtoehdoista

3. Hae joustoa kesälomakassaan

Voit hakea joustoa talouteesi ottamalla taukoa asuntolainalyhennyksistä. Käytä LyhennysJousto-ominaisuutta tai hae muutosta asuntolainan maksuohjelmaan kätevästi mobiili- ja verkkopankissa.

4. Muista kulutusluotto rahoitusvaihtoehtona

Kun haaveissasi on esimerkiksi vene, mökkiremontti tai uudet puutarhakalusteet, Nordean kulutusluoton avulla toteutat kesän suunnitelmat jo tänään. Vakuudetonta kulutusluottoa voit saada 2 000 eurosta aina 50 000 euroon saakka. 

Hae Nordean kulutusluottoa

5. Laita vakuutusasiat kuntoon 

Saat pankkiasioinnin lisäksi Nordeasta myös kattavan vakuutusturvan sekä itsellesi, läheisillesi että omaisuudellesi. 

Lue lisää kattavasta vakuutusturvasta

Laske hinta vakuutukselle ja osta verkosta 

6. Ota käyttöön älymaksaminen 

Jätä lompakko ja puhelin huolettomasti kotiin ja maksa jätskit vaikka avaimenperällä! Älylaitteilla maksamiseen tarvitset vain Nordea-kortin. 

Tutustu mobiilimaksamiseen

Digitaalinen sijoitusneuvoja Nora

Digitaalinen sijoitusneuvojamme Nora on sinua varten, jos haluat aloittaa rahastosäästämisen helposti ja haluat apua rahastojen ja sopivan riskiprofiilin valintaan.

Lue lisää Norasta

Suosituin korttimme

Nordea Gold

Nordea Gold on monien etujen kortti. Kortin mukana saat kattavan matkavakuutuksen ulkomaille ja Tuoteturva-vakuutuksen kodin hankinnoille. Voit hakea korttiin luottoa 1 500 – 10 000 euron väliltä.

Lue lisää Nordea Gold -luottokortista