Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Säästä aikaa itsellesi

Mobiilipankissa voit helposti ja nopeasti tarkastella tilitapahtumia, siirtää rahaa, maksaa laskuja ja osallistua verkkotapaamisiin.

Edullisempaa pävittäispalvelua

Mobiilipankin käyttäjänä saat edullisimmat hintamme päivittäispalveluista. Katso tästä Mobiili Plus ja -Peruspakettien hinnat.

Lue lisää

Tunnuslukusovellus

Nordea Tunnusluvut -sovelluksella tunnistaudut ja vahvistat tapahtumia verkko- ja mobiilipankissa sekä Nordea 24/7-palvelussa.

Lue lisää

Nordea Mobile

Hoida päivittäiset pankkiasiasi nopeasti ja helposti Nordea Mobile -sovelluksella. Lataa sovellus ja kokeile, kuinka kätevä se on.

Lue lisää

Nordea 24/7

Olemme asiakaspalvelussa käytettävissäsi 24h/vrk vuoden jokaisena päivänä numerossa 0200 3000 (pvm/mpm)

Lue lisää

Verkkotapaaminen

Tapaaminen silloin kuin se sinulle sopii, valitsemassasi paikassa. Tarvitset vain pankkitunnukset, puhelimen ja Internet-yhteydellä varustetun tietokoneen tai tabletin.

Lue lisää

Siirto

Unohda pitkät tilinumerot ja käteinen maksaessasi leffamaksuja kaverille tai nettikirppisostoksia. Maksut siirtyvät reaaliaikaisesti Siirto-käyttäjien välillä helposti ja turvallisesti.

Lue lisää

Nordea Wallet

Nordea Walletissa seuraat rahankäyttöäsi helposti ja pääset aktivoimaan mobiili-maksamisen palvelut.

Lue lisää Nordea Walletista

Apple Pay

Apple Payn avulla Nordean asiakkaat voivat hoitaa korttimaksunsa kaupoissa helposti iPhonella.

Lue lisää

Google Pay

Google Pay on nopea ja helppo tapa hoitaa korttimaksuja Android-laitteella, teitpä ostoksia tavaratalossa, suosikkikahvilassasi tai verkossa.

Lue lisää

Nordea Investor

Seuraa helposti markkinoita missä ja milloin vain. Optimoitu tietokoneelle, tabletille ja matkapuhelimelle. Palvelun avulla voit tehdä toimeksiantoja ja käydä kauppaa silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Kirjautuminen pankkitunnuksilla.

Lue lisää

Nora - digitaalinen sijoitusneuvoja

Digitaalinen sijoitusneuvojamme Nora on sinua varten, jos haluat aloittaa säästämisen nopeasti ja helposti.

Lue lisää

Verkkopankki

Hoida kaikki pankkiasiasi kätevästi yhdessä paikassa. Voi käyttää verkkopankkia kaikkialla missä käytössäsi on Internet-yhteys, 24 tuntia vuorokaudessa jokaisena viikonpäivänä. Kirjautuminen pankkitunnuksilla.

Lue lisää

Pankkitunnukset

Pankkitunnuksilla pystyt mm. kirjautumaan verkkopalveluihimme, tunnistautumaan puhelinpalveluumme, allekirjoittamaan sopimuksia sekä kirjautumaan muiden palveluntarjoajien palveluihin.

Lue lisää

Automaatit

Automaatit ovat auki myös silloin kun konttorit ovat kiinni. Nordean asiakkaana käytössäsi on laaja ja kattava verkko erilaisia automaatteja monimuotoiseen pankkiasioiden hoitoon.

Lue lisää

Chat - Kysy meiltä, me neuvomme!

Verkko- ja mobiilipankissa voit chatata tunnistautuneena myös henkilökohtaisista pankkiasioistasi 24/7, yleiset pankkiasiat nordea.fi-sivun chatin kautta ma-pe 8-22.

Lue lisää