Vinkit kesän pankkiasioihin

Pankkiasiat hoidat niin lomareissulta kuin mökkilaituriltakin, kun varmistat, että tunnistautumisvälineet ovat kunnossa. Ota vinkit haltuun niin selviät yllättävissäkin tilanteissa, vaikka puhelimesi tippuisi järveen.

Jos et vielä käytä Mobiilipankkia, ota se käyttöön nyt. Lataa myös tunnuslukusovellus puhelimeen tai tablettiin ja hoidat kätevästi pankkiasioitasi missä ja koska tahansa.

Tutustu verkko- ja mobiilipalveluihimme

1. Älä jätä tunnistautumista yhden laitteen varaan

Tunnusluvut-sovelluksen voit ladata useaan eri älypuhelimeen tai tablettiin, jolloin pääset kirjautumaan palveluihin, vaikka laite hajoaisi tai katoaisi. Voit myös ottaa oman käyttäjäprofiilisi turvallisesti käyttöön jonkun toisen, vaikka perheenjäsenen laitteessa. 

Katso ohjeet Tunnuslukusovelluksen lataukseen ja aktivointiin

2. Laita kortti kesäkuntoon

  • Säädä itse kortin maksurajaa, maarajausta, luottokortin lyhennysprosenttia, maksuvapaita kuukausia ja eräpäivää luottokorttilaskuun helposti mobiili- ja verkkopankissa. 
  • Jos korttisi katoaa, voit itse sulkea kortin tilapäisesti tai pysyvästi mobiilipankissa, tai voit soittaa välittömästi sulkupalveluun (+358 20 333). 
  • Tarkista kortin tunnusluku (PIN-koodi) näppärästi mobiili- tai verkkopankissasi.  

Lomamatkoille kannattaa aina varustautua useammalla kuin yhdellä kortilla yllättävien tilanteiden varalta. 

Lue lisää korttivaihtoehdoista

3. Hae joustoa kesälomakassaan

Voit hakea joustoa talouteesi ottamalla taukoa asuntolainalyhennyksistä. Hyödynnä Nordean tarjoamia vaihtoehtoja, ja käytä LyhennysJousto-ominaisuutta tai hae muutosta asuntolainan maksuohjelmaan kätevästi mobiili- ja verkkopankissa.

4. Muista kulutusluotto rahoitusvaihtoehtona

Kun haaveissasi on esimerkiksi vene, mökkiremontti tai uudet puutarhakalusteet, Nordean kulutusluoton avulla toteutat kesän suunnitelmat jo tänään. Vakuudetonta kulutusluottoa voit saada 2 000 eurosta aina 50 000 euroon saakka. 

Hae Nordean kulutusluottoa

5. Laita vakuutusasiat kuntoon 

Saat pankkiasioinnin lisäksi Nordeasta myös kattavan vakuutusturvan sekä itsellesi, läheisillesi että omaisuudellesi. 

Lue lisää kattavasta vakuutusturvasta

Laske hinta vakuutukselle ja osta verkosta 

6. Ota käyttöön älymaksaminen 

Jätä lompakko ja puhelin huolettomasti kotiin ja maksa jätskit vaikka avaimenperällä! Älylaitteilla maksamiseen tarvitset vain Nordea-kortin. 

Tutustu älymaksamiseen

Digitaalinen sijoitusneuvoja Nora

Digitaalinen sijoitusneuvojamme Nora on sinua varten, jos haluat aloittaa rahastosäästämisen helposti ja haluat apua rahastojen ja sopivan riskiprofiilin valintaan.

Lue lisää Norasta

Nordea Gold

Nordea Gold Mastercard on valintasi, kun tarvitset ulkomaan matkoille kattavan matkavakuutuksen ja kodin hankinnoille Tuoteturvavakuutuksen. Lisäksi saat Ostoturvan verkko-ostoksia varten. Luottoa voit hakea jopa 10 000 euroa.

Lue lisää Nordea Gold -kortista

Näin pääset alkuun digipalveluiden käytössä

Kokeilemalla tutuksi. Tutustu videoihimme, joiden avulla pääset vauhtiin.

Lue lisää ja tutustu toimintoihin videoiden avulla