Mikä on If You -nuorisovakuutus?

If You -nuorisovakuutus on valmis kokonaisratkaisu 18–28 -vuotiaille nuorille. Se tuo turvaa tapaturmien varalta sekä kotiisi ja matkoille – selvästi tavallista edullisemmin hinnoin.

  • Saat koti-, matka- ja tapaturmavakuutuksen yhdessä paketissa.
  • Nuorisovakuutus on edullisempi kuin osiensa summa, noin 13-18 €/kk! 
  • Nopea korvauspalvelu. Käsittelemme yli 50 % vahingoista alle 24 tunnissa. Saat korvaukset nopeasti tilillesi. 
Mitä If You -nuorisovakuutus sisältää?
Vakuutuksen myöntäminen ja voimassaolo
Vakuutusmaksun määräytyminen
Ehdot ja oppaat

Mitä If You -nuorisovakuutus sisältää?

Edullista kokonaisturvaa nuorelle

Kotivakuutus

Kotivakuutus suojaa tärkeät tavarasi, kuten kotisi huonekalut, elektroniikan ja kodinkoneet sekä urheilu- ja harrastusvälineet. Vakuutus korvaa myös kerros- tai rivitalohuoneistosi pinnoitteille ja kiintokalusteille tapahtuneet vahingot sekä antaa turvaa muille aiheuttamiesi vahinkojen ja rikos- ja riitatilanteiden varalta. 

Matkavakuutus

Matkavakuutus on turvanasi ulkomaan matkalla, jos sairastut yllättäen tai sinulle sattuu tapaturma. Se varmistaa nopean hoitoon pääsyn, korvaa lääkäri- ja sairaalakuluja sekä kattaa myös kustannuksia, jos matkasi peruuntuu pakottavasta syystä. Matkatavaroillesi sattuvat vahingot korvataan kotivakuutuksestasi.

Matkavakuutus on voimassa koko ajan eikä sinun tarvitse tehdä erikseen turvaa jokaista matkaasi varten. Vakuutus tuo turvaa enintään 45 vuorokauden pituisille ulkomaan matkoille. Tätä pidemmille reissuille voit ostaa lisäturvaa matkakohtaisesti.

Tapaturmavakuutus

Tapaturmavakuutuksesta korvataan tapaturmien aiheuttamia hoitokuluja. Se antaa turvaa myös tapaturman aiheuttaman pysyvän haitan tai menehtymisen varalta. Turva on voimassa kaikkialla maailmassa ympäri vuorokauden. 

Tarkempia tietoja If You -vakuutuksen sisällöstä

Tutustu tarkemmin, missä tilanteissa If You -nuorisovakuutus on voimassa ja mitä se korvaa. 

Lue lisää If You -nuorisovakuutusoppaasta. 

If You -vakuutuksen myöntäminen ja voimassaolo

If You -vakuutus voidaan myöntää 18–28-vuotiaalle henkilölle, joka kuuluu Suomen sairausvakuutuslain piiriin. Vakuutuksenottajan vakinaisen kotipaikan on kotikuntalain mukaan oltava Suomessa, ja hänen tulee myös vakituisesti asua Suomessa. 

Kotivakuutuksessa vakuutetaan vain Suomessa sijaitseva irtaimisto. Kotivakuutus on voimassa vakuutuksenottajan sekä hänen kanssaan samassa taloudessa vakinaisesti asuvien henkilöiden omaisuudelle. Vakuutus on voimassa vakuutuskirjaan merkityssä vakuutuspaikassa sekä tilapäisesti kaikkialla maailmassa enintään yhden vuoden ajan. Se suojaa omaisuuttasi myös muuton aikana ja matkoilla.

Voimassaolo urheiltaessa

Vakuutusturvat ovat pääsääntöisesti voimassa tavanomaisessa, omaa fyysistä kuntoa ylläpitävässä liikunnassa, esimerkiksi aerobicissä, lenkkeilyssä, sählyssä ja kuntosalilla. 

Tapaturman hoitokulu- ja matkustajaturvat eivät kuitenkaan ole voimassa urheiluliiton tai -seuran järjestämissä kilpailuissa, otteluissa tai harjoituksissa. Turvat eivät ole myöskään voimassa harjoiteltaessa valmennusohjelman mukaisesti eivätkä vakuutusehdoissa mainittuja riskialttiita lajeja harrastettaessa eikä kokeiltaessa. Tällaisia lajeja ovat esimerkiksi kiipeilylajit (lukuun ottamatta seinäkiipeily turvavarusteilla), kamppailu- ja itsepuolustuslajit, laitesukellus ja off-pistelasku.

Edellä mainitusta poiketen matkavakuutus on kuitenkin voimassa seuraavissa aktiviteeteissä: 

  • Ohjattu sukelluskokeilu tai sukelluksen peruskurssi
  • Ohjattu, enintään 4 tuntia kestävä lajikokeilu kiipeilylajeissa ja jäätikkövaelluksessa
  • Kuumailmapallolento (voimassaolo ei koske lentäjää) ja benjihyppy
  • Tandemlento riippu- tai varjoliittimellä ja tandemhyppy laskuvarjolla (voimassaolo ei koske varsinaista lentäjää tai hyppääjää)

Vakuutusmaksun määräytyminen

If You -vakuutus on erikoishinnoiteltu. Hintaedun saa ainoastaan ostamalla koko paketin. Jos jokin näistä kolmesta vakuutuksesta ei ole enää voimassa vakuutuskauden päättyessä, voimassa olevat If You -vakuutuksesi voidaan päättää tai niistä voidaan poistaa If You -hintaetu. Kun täytät 29 vuotta, If You muuttuu normaaleiksi vakuutuksiksi, ja erikoishinnoittelu poistuu.

Laske hinta If You -nuorisovakuutukselle

Laske hinta ja osta vakuutus Avautuu uuteen ikkunaan