Sijoituslaina – lainaa sijoittamiseen

Sijoituslaina mahdollistaa yksittäisten sijoitustuotteiden oston rahoituksen ilman säästöjen käyttöä tai muun sijoitusomaisuuden myyntiä. Sijoituslaina sopii sinulle, joka pyrit kasvattamaan oman pääoman tuottoa velkavipua käyttäen ja ymmärrät, että velkavivun käyttäminen voi johtaa myös suurempiin tappioihin.

Kenelle sijoituslaina sopii?

  • Kokeneelle ja tuottohakuiselle sijoittajalle, joka ymmärtää velkavivun käyttöön liittyvät riskit.
  • Asiakkaalle, jolla hyvä maksukyky eli pystyy hoitamaan sijoituslainaan liittyvät kulut muiden menojen lisäksi.
  • Sijoittajalle, jolle on jo kertynyt varallisuutta, esim. asunto, sijoituksia, sijoitusasunto.

Sijoituslainavaihtoehdot

Sijoituslainan vaihtoehdot ovat vakuudellinen sijoituslaina tai vakuudeton Joustoluotto. Vakuudellinen sijoituslaina, jossa on vakuutena kiinteää varallisuutta, kuten asunto tai sijoitusasunto on joustava ja edullinen vaihtoehto sijoittamiseen.

Jos olet hankkimassa sijoitusasuntoa, lue lisää Nordean asuntolainasta.

Vakuudellinen sijoituslaina

  • Sijoituslaina on mahdollinen ja edullisempi kuin Joustoluotto, kun sinulla on käytettävissäsi vakuuksia, kuten asunto tai sijoitusasunto.
  • Sijoituslaina ja marginaali neuvotellaan aina henkilökohtaisesti.
  • Sijoituslainan vakuudeksi sopii ensisijaisesti kiinteä omaisuus, kuten asunto, sijoitusasunto tai kiinteistö.
  • Minimilainamäärä 15 000 €
  • Suositeltava laina-aika 1-10 vuotta

Vakuudellisen sijoituslainan hakemuksen löydät uudesta verkkopankista: Palvelumme - Lainat - Vakuudellinen kulutusluotto - Hae luottoa

Tärkeää tietoa sijoituslainasta

On tärkeää ottaa huomioon riskit, kun pohdit velkarahalla sijoittamista. Sijoittamiseen liittyy aina riskejä, jotka kasvavat kun sijoittamista rahoittaa lainalla. On hyvä huomioida, että velalla sijoittaminen voi kasvattaa niin voittoja, kuin tappioitakin. Sijoitetun pääoman voi menettää osittain tai kokonaan.

Varmistathan, että velkavivulla tekemäsi sijoitukset sopivat sijoitussuunnitelmaasi ja pystyt kantamaan riskin sijoitusten menettämisestä. Premium-asiakkaalla on henkilökohtainen varainhoitaja, joka auttaa sijoitussuunnitelman päivittämisessä.