Kysy heti chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Vakuudellinen kulutusluotto

Vakuudellinen kulutusluotto on edullinen vakuudellinen laina suurempiin yli 10 000 euron hankintoihin, kun käytössäsi on vakuutta.

Vakuudellinen laina elämäsi suuriin hankintoihin

Vakuudellinen kulutusluotto on joustava ja edullinen ratkaisu silloin, kun suunnittelet hankkivasi esimerkiksi autoa, venettä, asuntovaunua tai jotakin muuta suurempaa kertahankintaa.

Lainan ominaisuudet

Vakuudellinen kulutusluotto soveltuu yli 10.000 euron lainatarpeeseen. Laina aika voi olla enintään 20 vuotta. Lainaan liitettävän LyhennysJouston avulla voit pienentää tai suurentaa seuraavaa lainan lyhennystä kyselemättä pankilta.  Lainan kustannukset muodostuvat lainan korosta, joka koostuu viitekorosta ja marginaalista sekä kuukausittain veloitettavasta sopimusmaksusta. Vakuudellisen kulutusluoton takaisinmaksua voit turvata esimerkiksi korkosuojauksella ja MyLife -vakuutuksella. Nordea MyLife -henkilövakuutuksella huolehdit lainasi takaisinmaksun sujumisesta, vaikka tulotaso laskisi esimerkiksi työttömyyden, työkyvyttömyyden tai vakavan sairauden takia. 

Vakuus

Kulutusluotolle tarvitaan pankin hyväksymä vakuus. Lainan vakuutena voit käyttää esimerkiksi omaa asuntoasi tai kesämökkiäsi. Voit saada lainaa myös ilman vakuuksia, tutustu vakuudettomaan Joustoluottoon. 

Hakeminen

Voit hakea vakuudellista kulutusluottoa soittamalla Nordea Asiakaspalveluun. Teemme yhdessä vakuudellisen lainan hakemuksen, joten varaathan aikaa asian läpikäyntiin. Lainan takaisinmaksuajan, kuukausierän ja eräpäivän sovimme yhdessä kanssasi – toiveittesi ja elämäntilanteesi mukaan.

Hinnat

Vakuudelliseen kulutusluottoon liittyvät yleisimmät maksut

Hinnat 1.9.2019 jälkeen nostettuihin luottoihin.

 ErittelyHinta
Ennakkoilmoitus lainan veloituksesta paperilla tai verkkopankissa0,00 €
Sopimusmaksu kuukausittain
6,00 €
Maksumuistutus velalliselle, takaajalle tai vieraanpantin antajalle (hinta/kpl)5,00 €
Lainan siirto asiakkaan pyynnöstä toiseen pankkiin. Peritään toiselta pankilta.*120,00 €
Asiakkaan pyytämä todistus velan ja korkojen määrästä10,00 €
*) Ei koske valtion varoista välitettyjä lainoja 
Hinnat ennen 1.9.2019 nostettuihin luottoihin
Kuluttajaluottotiedot

Joustoluotto

Joustoluotto on kätevä ratkaisu, kun olet toteuttamassa suunnitelmiasi ja tarvitset kulutusluoton helposti. Se on todellinen joustolaina ilman vakuuksia.

Lue lisää Joustoluotosta

AsuntoJousto

AsuntoJousto, vapauttaa asuntovarallisuuttasi suunnitelmiesi toteuttamiseen.

Lue lisää AsuntoJoustosta