Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Vakuudellinen kulutusluotto

Vakuudellinen kulutusluotto on edullinen laina suurempiin hankintoihin. Lainan vakuutena voit käyttää esimerkiksi asuntoa, kesämökkiä tai muuta varallisuutta.

Elämän suuriin hankintoihin

Vakuudellinen kulutusluotto on joustava ja edullinen ratkaisu silloin, kun suunnittelet hankkivasi esimerkiksi autoa, venettä, asuntovaunua tai jotakin muuta suurempaa kertahankintaa.

Vakuudellinen kulutusluotto sopii sinulle, jos käytössäsi on vapaana olevia vakuuksia. Lainahakemuksen voit tehdä lähimmässä konttorissa. Voit varata ajan chatin kautta tai soittamalla Nordea Asiakaspalveluun. 

Vakuudellisen lainan ominaisuudet

Lainan vakuutena voit käyttää esimerkiksi omaa asuntoasi tai muita vapaana olevia vakuuksia. Lainan takaisinmaksuajan, kuukausierän ja eräpäivän määrittelemme yhdessä kanssasi – toiveittesi ja elämäntilanteesi mukaan.

Hakeminen

Voit hakea lainaa maksukykysi mukaan. Hakemuksen voit tehdä lähimmässä konttorissa. Voit varata ajan soittamalla Nordea 24/7 Asiakaspalveluun. Lainan kustannukset muodostuvat marginaalista, viitekorosta ja kuukausittain veloitettavasta sopimusmaksusta.

Vakuus

Lainaan tarvitaan kattava vakuus. Lainan vakuutena voit käyttää esimerkiksi omaa asuntoasi tai muita vapaana olevia vakuuksia. Vakuuksien käyttöä kannattaa harkita tapauskohtaisesti. Asiantuntijamme auttavat tekemään parhaan ratkaisun. 

Turvaa lainan takaisinmaksua

Nordea MyLife -henkilövakuutuksella huolehdit lainasi takaisinmaksun sujumisesta, vaikka tulotaso laskisi esimerkiksi työttömyyden, työkyvyttömyyden tai vakavan sairauden takia.

Lainan takaisinmaksu

Lainan takaisinmaksuohjelma sovitaan elämäntilanteesi mukaan. 

Lainan lyhentämistapa vaikuttaa laina-aikana syntyviin korkokustannuksiin. Lainaa voit maksaa takaisin kuukausittain annuiteettina, tasalyhenteisenä tai kiinteänä tasaeränä. Lyhennystavan valintaan vaikuttaa esimerkiksi se, haluatko kuukausierän pysyvän aina samansuuruisena vai onko sinulle tärkeää maksaa laina tietyssä ajassa kokonaan pois.  

Hinnat

Vakuudelliseen kulutusluottoon liittyvät yleisimmät maksut

Hinnat 1.9.2019 jälkeen nostettuihin luottoihin.

 ErittelyHinta
Ennakkoilmoitus lainan veloituksesta paperilla tai verkkopankissa0,00 €
Sopimusmaksu kuukausittain
6,00 €
Maksumuistutus velalliselle, takaajalle tai vieraanpantin antajalle (hinta/kpl)5,00 €
Lainan siirto asiakkaan pyynnöstä toiseen pankkiin. Peritään toiselta pankilta.*120,00 €
Asiakkaan pyytämä todistus velan ja korkojen määrästä10,00 €
*) Ei koske valtion varoista välitettyjä lainoja 
Hinnat ennen 1.9.2019 nostettuihin luottoihin
Kuluttajaluottotiedot

Joustoluotto

Luottoa ilman vakuuksia

Lue lisää

AsuntoJousto

Rahoitus suoraan osakkaalle

Lue lisää

If-vakuutukset

Turvaa itsesi sekä omaisuutesi

Lue lisää