Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Vakuudellinen kulutusluotto

Vakuudellinen kulutusluotto on edullinen laina suurempiin hankintoihin. Lainan vakuutena voit käyttää esimerkiksi asuntoa, kesämökkiä tai muuta varallisuutta.

Elämän suuriin hankintoihin

Vakuudellinen kulutusluotto on joustava ja edullinen ratkaisu silloin, kun suunnittelet hankkivasi esimerkiksi autoa, venettä, asuntovaunua tai jotakin muuta suurempaa kertahankintaa.

Vakuudellisen lainan hakeminen ja ominaisuudet

Lainan vakuutena voit käyttää esimerkiksi omaa asuntoasi tai muita vapaana olevia vakuuksia. Lainan takaisinmaksuajan, kuukausierän ja eräpäivän määrittelemme yhdessä kanssasi – toiveittesi ja elämäntilanteesi mukaan.

Hakeminen

Voit hakea vakuudellista lainaa soittamalla Nordea 24/7. Käymme yhdessä läpi lainahakemuksen, joten varaathan aikaa asian läpikäyntiin. Lainahakemukseen tarvitaan muun muuassa työ- ja tulotiedot sekä vakuuteen liittyvät tiedot.

Vakuus

Lainalle tarvitaan pankin hyväksymä vakuus. Lainan vakuutena voit käyttää esimerkiksi omaa asuntoasi tai kesämökkiäsi. Voit saada lainaa myös ilman vakuuksia, tutustu vakuudettomaan Joustoluottoon. 

Lainan ominaisuudet

Vakuudellinen kulutusluotto soveltuu yli 10.000 euron lainatarpeeseen. Laina aika voi olla enintään 20 vuotta. Lainaan liitettävän LyhennysJouston avulla voit pienentää tai suurentaa seuraavaa lainan lyhennystä kyselemättä pankilta.  Lainan kustannukset muodostuvat lainan korosta, joka koostuu viitekorosta ja marginaalista sekä kuukausittain veloitettavasta sopimusmaksusta. Vakuudellisen kulutusluoton takaisinmaksua voit turvata esimerkiksi korkosuojauksella ja MyLife -vakuutuksella. Nordea MyLife -henkilövakuutuksella huolehdit lainasi takaisinmaksun sujumisesta, vaikka tulotaso laskisi esimerkiksi työttömyyden, työkyvyttömyyden tai vakavan sairauden takia. 

Hinnat

Vakuudelliseen kulutusluottoon liittyvät yleisimmät maksut

Hinnat 1.9.2019 jälkeen nostettuihin luottoihin.

 ErittelyHinta
Ennakkoilmoitus lainan veloituksesta paperilla tai verkkopankissa0,00 €
Sopimusmaksu kuukausittain
6,00 €
Maksumuistutus velalliselle, takaajalle tai vieraanpantin antajalle (hinta/kpl)5,00 €
Lainan siirto asiakkaan pyynnöstä toiseen pankkiin. Peritään toiselta pankilta.*120,00 €
Asiakkaan pyytämä todistus velan ja korkojen määrästä10,00 €
*) Ei koske valtion varoista välitettyjä lainoja 
Hinnat ennen 1.9.2019 nostettuihin luottoihin
Kuluttajaluottotiedot

Joustoluotto

Luottoa ilman vakuuksia

Lue lisää

AsuntoJousto

Rahoitus suoraan osakkaalle

Lue lisää

If-vakuutukset

Turvaa itsesi sekä omaisuutesi

Lue lisää