Lainat ja luotot - hae lainaa helposti netistä!

Nordealla on kattava laina- ja luottovalikoima, josta löydät sopivan vaihtoehdon juuri sinun tarpeeseesi. Nordean lainat ja luotot auttavat sinua rahoittamaan esimerkiksi uuden auton tai kodinkoneen hankinnan. Voit myös hakea meiltä lainaa unelmiesi asuntoa varten. Hae lainaa helposti netistä, lainapäätöksen saat nopeasti.

Lainalaskurit

  • Arvioi, mitä asuntolaina maksaa
  • Selvitä, millainen asuntolaina on juuri sinulle sopiva
  • Joustoluottolaskurin avulla lasket tarpeisiisi sopivan kulutusluoton

Lainat ja luotot eri tarpeisiin

Mielessä uuden auton tai kodinkoneen hankinta? Vai laina opintojen ajalle? Nordealta löydät sopivan lainan joka tarpeeseen.

Autolaina

Nordean Autolaina sopii hyvin autorahoitukseksi, jos olet hankkimassa käytettyä autoa yksityishenkilöltä. Autolainaa voit saada 50 000 euroon asti.

Lue lisää Autolainasta

Remonttilaina

Edessä saunaremontti tai kenties keittiön pintaremontti? Remonttilainalla toteutat isommatkin remontit, sillä lainaa voit saada jopa 50 000 euroa ilman vakuuksia.

Lue lisää Remonttilainasta

Mökkilaina

Haaveissa oma tupa järven rannalta? Nordean notkean Mökkilainan haet kätevästi asuntolainahakemuksella valitsemalla lainan tarkoitukseksi vapaa-ajan asunnon.

Lue lisää Mökkilainasta

Matkalaina

Matkalainalla katat kätevästi lomamatkoihin liittyvät kustannukset lentolipuista majoitukseen. Hae lainaa unelmiesi matkaa varten täältä.

Lue lisää Matkalainasta

Sisustuslaina

Kaipaako kotisi uutta ilmettä tai haluatko luoda viihtyisän kotitoimiston? Nordean sisustuslainalla toteutat suuremmatkin sisustusunelmat.

Lue lisää Sisustuslainasta

Venelaina

Suuntaa kokkasi kohti Venelainaa, jos olet ostamassa venettä ja tarvitset veneen hankintaan rahoitusta. Hae lainaa unelmiesi paattia varten täältä!

Lue lisää Venelainasta

Opintolaina

Edullinen opintolaina auttaa sinua kattamaan opiskelujen aikaisia kuluja ja keskittymään opintojen edistämiseen.

Lue lisää Opintolainasta

Moottoripyörälaina

Haaveissa oma moottoripyörä? Moottoripyörälainamme avulla rahoitat uuden moottoripyöräsi hankinnan!

Lue lisää Moottoripyörälainasta

Vuokravakuuslaina

Vuokravakuuslainalla voit kattaa vuokravakuuden tai rahoittaa muita muuttoon liittyviä kuluja.

Lue lisää Vuokravakuuslainasta

Mihin sinä tarvitset lainaa?

Valikoimastamme löydät lainat ja luotot eri tarpeisiin. Hae lainaa tai luottoa vaivattomasti oheisten linkkien kautta.

Lainaa asunnon hankintaan

Asuntolaina on nimensä mukaisesti laina asunnon hankintaa varten. Sitä voi hakea uuden kodin hankinnan lisäksi myös vapaa-ajan asunnon tai sijoitusasunnon ostamiseen. Asuntolaina sopii rahoitusmuodoksi myös, jos olet rakentamassa taloa. Laina-aika asuntolainassa on korkeintaan 35 vuotta.  Tutustu Nordean asuntolainaan ja hae maksuton lainalupaus.

Vakuudeton luotto

Vakuudeton kulutusluottomme Joustoluotto soveltuu 2 000 - 50 000 euron hankintoihin. Voit hakea Joustoluottoa esimerkiksi, kun tarvitset lainaa kodinkoneiden, moottoripyörän tai käytetyn auton hankintaan. Se on myös sopiva lainamuoto, mikäli tarvitset lainaa vuokravakuuden maksamista, remonttia tai lomamatkan kustannuksia varten. Takaisinmaksuaika Joustoluotossa on 1,5-5,5 vuotta. Tutustu Joustoluottoon!

Vai vakuudellinen pankkilaina?

Vakuudellinen pankkilaina on sopiva lainamuoto, kun käytössäsi on vakuutta ja lainatarpeesi on yli 15 000 euroa. Usein lainan vakuutena käytetään esimerkiksi kotia tai vapaa-ajan asuntoa. Vakuudelliseen pankkilainaan voit saada takaisinmaksuaikaa jopa 20 vuotta. Lue lisää täältä!

Päivittäiset luotot hoituvat kätevästi Nordean luottokorttien avulla

Korttiluotto on oivallinen vaihtoehto isompien ja pienempien hankintojen kattamiseen Suomessa ja ulkomailla. Moniin luottokortteihin sisältyy lisäksi tuoteturva- ja matkavakuutusetu, minkä vuoksi ne ovat erinomainen vaihtoehto esimerkiksi lomamatkojen ja kodinelektroniikan kustantamiseen. Tutustu Nordean luottokorttivalikoimaan ja hae korttia sinulle sopivalla luottorajalla.

Tarvitsetko lainaa opintojen ajalle

Opiskelijana voit hakea valtion takaamaa opintolainaa, jolla katat opintojen aikaisia kuluja. Tutustu opintolainaan ja hae sitä kätevästi verkossa.

Täältä löydät lisää tietoa eri tarpeisiin myönnettävistä kulutusluotoista sekä lainaehdoista.

Tietoa lainoista ja luotoista