Ota käyttöön Siirto

Siirrä ja vastaanota rahaa nopeasti ja turvallisesti. Tarvitset maksamista varten vain toisen Siirto-käyttäjän puhelinnumeron. Siirto helpottaa maksamista myös verkkokaupoissa, sovelluksissa ja tilapäisissä myyntipisteissä, esimerkiksi kirpputoreilla.

Sovelluksen käyttö

  • Sinun tulee vain tietää toisen osapuolen puhelinnumero. 
  • Maksut siirtyvät heti Siirto-käyttäjien välillä 24/7.
  • Kaikki käyttäjät ovat aina pankkitunnuksilla todennettuja.

Siirto –sovellus hyödyntää Siirto-maksujärjestelmää, johon myös muut pankit ja maksupalvelutarjoajat kytkeytyvät. Maksua tehdessäsi syötät puhelinnumeron tilinumeron sijaan. Kun puhelinnumero löytyy Siirto-maksujärjestelmästä, näet maksunsaajan nimen. Maksu näkyy vastaanottajalla välittömästi pankista riippumatta. Siirto –sovelluksella voidaan maksaa vain suomalaisille Siirto-maksujärjestelmässä mukana oleville pankkitileille.

Lisätietoa Siirto-maksujärjestelmässä mukana olevista pankeista ja maksupalvelutarjoajista löydät Siirron sivuilta.
Avautuu uuteen ikkunaan

Siirto-sovelluksen turvarajat
Maksut/päiväMaksimissaan 1 700,00 euroa
Maksun vastaanottaminenEi ylärajaa
Käyttöönotto

Aloita Siirto-sovelluksen käyttö

Älypuhelimeen ladattavan Siirto-sovelluksen avulla voit siirtää ja vastaanottaa maksuja reaaliaikaisesti puhelinnumeron avulla. Sovelluksen käyttäminen on turvallista, sillä sen käyttäjät on aina todennettu pankkitunnusten avulla. Siirto-sovelluksen kautta tulevat ja lähtevät rahat kirjataan itse valitsemallesi tilille.

Edellytykset

  • Nordean asiakkaat tarvitsevat Nordea ID-sovelluksen. Muiden pankkien asiakkaat tunnistautuvat omien pankkiensa verkossa käytettävillä tunnistautumismenetelmillä.
  • Sovellusta käytetään älypuhelimella (iOS tai Android).
  • Alle 15-vuotiaat Nordean asiakkaat saavat palvelun käyttöönsä, kun huoltaja on ollut ensin yhteydessä Nordean asiakaspalveluun.
  • Jos sinulla ei ole suomalaista henkilötunnusta, niin ole yhteydessä Nordean asiakaspalveluun.

Pankkitunnukset

Hoidat pankkiasioitasi ajasta ja paikasta riippumatta. Pankkitunnuksilla mm. kirjaudut verkkopalveluihimme, tunnistaudut puhelinpalveluumme, allekirjoitat sopimuksia sekä pystyt kirjautumaan muiden palveluntarjoajien palveluihin.

Lue lisää pankkitunnuksista

Monikäyttöinen ja turvallinen tunnistautumisväline

Nordea ID -sovellus

Nordea ID-sovelluksella tunnistaudut ja vahvistat tapahtumia verkkopankissa, mobiilipankissa ja Nordean asiakaspalvelussa. Lisäksi tunnistaudut turvallisesti muiden palveluntarjoajien palveluihin.

Lue lisää Nordea ID-sovelluksesta

Private Banking -asiakkaaksi?

Ota yhteyttä meihin

0800 19 89 89 (pvm/mpm*)

*paikallisverkkomaksu/matkapuhelinmaksu