Ota käyttöön Siirto

Lähetä ja vastaanota rahaa nopeasti ja turvallisesti. Riittää, että tiedät toisen Siirto-käyttäjän puhelinnumeron. Siirto tekee maksamisesta kätevää myös väliaikaisissa myyntipisteissä, vaikkapa festareilla tai kirpputorilla. Jo miljoona tyytyväistä käyttäjää Suomessa!

Sovelluksen käyttö

  • Sinun tulee vain tietää toisen osapuolen puhelinnumero. 
  • Maksut siirtyvät heti Siirto käyttäjien välillä 24/7.
  • Kaikki käyttäjät ovat aina pankkitunnuksilla todennettuja.

Nordean Siirto –sovellus hyödyntää Siirto-maksujärjestelmää, johon myös muut pankit ja maksupalvelutarjoajat kytkeytyvät. Maksua tehdessäsi syötät puhelinnumeron tilinumeron sijaan. Kun puhelinnumero löytyy Siirto-maksujärjestelmästä, näet maksun saajan nimen. Maksu näkyy vastaanottajalla välittömästi pankista riippumatta. Siirto –sovelluksella voidaan maksaa vain suomalaisille Siirto-maksujärjestelmässä mukana oleville pankkitileille.

Lisätietoa Siirto-maksujärjestelmässä mukana olevista pankeista ja maksupalvelutarjoajista löydät  Siirron sivuilta osoitteessa www.siirto.fi.Avautuu uuteen ikkunaan

Siirto-sovelluksen turvarajat
Maksut/päiväMaksimissaan 1 700,00 euroa
Maksun vastaanottaminenEi ylärajaa
Käyttöönotto

Aloita Siirto-sovelluksen käyttö

Älypuhelimeen ladattavan Siirto-sovelluksen avulla voit siirtää ja vastaanottaa maksuja reaaliaikaisesti puhelinnumeron avulla. Sovelluksen käyttäminen on turvallista, sillä sen käyttäjät on aina todennettu pankkitunnusten avulla. Siirto-sovelluksen kautta tulevat/lähtevät rahat kirjataan itse valitsemallesi tilille.

Edellytykset

  • Nordean asiakkaat tarvitsevat Nordean Tunnuslukusovelluksen. Muiden pankkien asiakkaat tunnistautuvat omien pankkiensa verkossa käytettävillä tunnistautumismenetelmillä.
  • Sovellusta käytetään älypuhelimella (iOS tai Android).
  • Alle 15-vuotiaat Nordean asiakkaat saavat palvelun käyttöönsä, kun huoltaja on ollut ensin yhteydessä Nordean asiakaspalveluun.
  • Jos sinulla ei ole suomalaista henkilötunnusta, niin ole yhteydessä Nordean asiakaspalveluun.

Pankkitunnukset

Hoidat pankkiasioitasi ajasta ja paikasta riippumatta. Pankkitunnuksilla mm. kirjaudut verkkopalveluihimme, tunnistaudut puhelinpalveluumme, allekirjoitat sopimuksia sekä pystyt kirjautumaan muiden palveluntarjoajien palveluihin.

Lue lisää Pankkitunnuksista

Tunnuslukusovellus

Nordean Tunnusluku-sovelluksella tunnistaudut ja vahvistat tapahtumia verkko- ja mobiilipankissa sekä Nordea 24/7-palvelussa, sekä tunnistaudut turvallisesti muiden palveluntarjoajien palveluihin.

Lue lisää Tunnuslukusovelluksesta

Nordea Wallet

Nordea Wallet tekee oman rahankäytön seuraamisesta helpompaa kuin koskaan. Sovelluksessa pääset myös aktivoimaan mobiilimaksamisen palvelut puhelimeen ja muihin laitteisiin.

Lue lisää Nordea Walletista

Private Banking -asiakkaksi?  

Ota yhteyttä meihin

0200 3000 (pvm/mpm*)

*paikallisverkkomaksu/matkapuhelinmaksu