Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

MyLife

Varaudu tulevaisuuden yllättäviin käänteisiin turvaamalla sinulle tärkeimmät. Nordea MyLife -henkilövakuutus on järkevä lisäturva elämän ikävimpien yllätysten varalle.

Turvaa sinulle ja läheisillesi

Elämässä voi sattua kaikenlaista, ikäviäkin asioita. Nämä ovat hetkiä, jolloin voit tarvita taloudellista lisäturvaa. Usein lisäturvalle on tarvetta myös silloin, kun lapset syntyvät, perhe kasvaa ja hankitaan oma koti. 

Nordea MyLife on henkilövakuutus, joka toimii lisäturvanasi elämän ikävimpien yllätysten varalle. Se tuo taloudellista turvaa sekä sinulle että läheisillesi

 • vakavan sairauden,
 • pysyvän työkyvyttömyyden ja
 • kuoleman varalle.
Miten henkilövakuutus, arkiliikunta ja hyvä fiilis liittyvät toisiinsa?

Voit liittää Nordea MyLife -henkilövakuutukseesi MyLife GO -palvelun, joka kannustaa sinua arkiliikuntaan. Liikunnan tuoman hyvän olon lisäksi voit MyLife GO -palvelun avulla kasvattaa vakuutusturvasi määrää, oli vakuutuskorvauksen saajana sinä itse tai läheisesi.

Tutustu tarkemmin Nordea MyLifen vakuutusturviin, MyLife GO -palveluun sekä tilanteisiin, joissa vakuutuskorvauksesta voi olla sinulle ja läheisillesi apua. 

Jos vakava sairaus yllättää

Jos vakava sairaus yllättää, menee arki hetkessä uusiksi sekä sairastuneella itsellään että hänen läheisillään. Sairauden hoitoon ja toipumiseen voi kulua runsaasti rahaa ja voimia, ja normaaleista arjen kuluista voi yhtäkkiä tulla ylivoimaisia. Myös pitkä poissaolo työelämästä laskee väistämättä tulotasoa.

MyLifen vakavan sairauden turvasta maksettava vakuutuskorvaus auttaa sinua ja läheisiäsi järjestelemään taloutta uusiksi sairastumisen jälkeen. Arki säilyy mahdollisimman ennallaan, kun sairauden vaikutusta talouteen ei tarvitse miettiä liikaa. Vakuutuskorvaus on mahdollista käyttää haluamallasi tavalla juuri siihen, mikä sinulle ja läheisillesi on tärkeää. Korvauksella voit mahdollistaa esimerkiksi

 • nopean hoitoon pääsyn,
 • talouden tasapainon toipumisaikana,
 • arjen kuluista selviämisen tai
 • kevennetyn työhönpaluun parantumisen jälkeen.
Korvattavia sairauksia ovat:
 • Syöpä
 • MS-tauti
 • Sydäninfarkti
 • Akuutti pallolaajennus
 • Sepelvaltimon ohitusleikkaus
 • Aivohalvaus
 • Munuaisten vajaatoiminta
 • Suuri elinsiirto

Korvaus maksetaan verottomana kertakorvauksena diagnoosin tai hoitotoimenpiteen jälkeen.

Pysyvä työkyvyttömyys

Jos menetät työkykysi pysyvästi, voi vaikutus tulevaisuuden tuloihisi olla suuri. Tulotaso voi jäädä lopullisesti matalaksi - jopa alle puoleen entisestä. Myös vanhuuseläkkeen määrä laskee oleellisesti tulotason putoamisen myötä.

Pysyvän työkyvyttömyyden vakuutuskorvauksella voit paikata tulevien vuosien tulotason menetystä, jos menetät työkykysi lopullisesti sairauden tai tapaturman myötä. 

Vakuutuskorvaus maksetaan vakuutetulle verottomana kertakorvauksena, ja se on käytettävissä haluamallasi tavalla. Pysyvän työkyvyttömyyden toteaminen vaatii yleensä vähintään vuoden jatkuneen yhtäjaksoisen työkyvyttömyyden, jolloin kuntouttamisesta ja kouluttamisesta kaikkiin uusiinkin ammatteihin on luovuttu.

Turvaa kuoleman varalta

Kuolemanvaraturva - eli tutummin henkivakuutus - on järkevä valinta, jos tulosi vaikuttavat läheistesi toimeentuloon. Erityisen tärkeä henkivakuutus on silloin, kun sinulla on huollettavia lapsia tai olet perheen pääasiallinen tulonlähde. 

Henkivakuutus ei tuo rakasta ihmistä takaisin, mutta vakuutuksesta saatava korvaus auttaa läheisiä taloudellisesti arjessa eteenpäin. Korvaus on mahdollista käyttää esimerkiksi

 • läheisten toimeentulon turvaamiseen,
 • lainojen takaisinmaksuun tai
 • perintöveroihin.

Korvaus maksetaan sairauden tai tapaturman aiheuttaman kuoleman johdosta haluamillesi edunsaajille.

MyLife Go - Reippaasti parempi vakuutusturva

Lisäämällä liikuntaa arkeesi voit paremmin, taloudellinen turvasi kasvaa ja voit samalla tehdä hyvää myös muille.

MyLife Go on Nordea MyLife -vakuutusasiakkaiden oma palvelu vakuutusturvan kasvattamiseksi. Sen voi liittää kaikkiin uusiin tai jo olemassa oleviin Nordea MyLifen vakuutusturviin. Liikkumalla enemmän voit kasvattaa vakuutusturvasi määrää, oli vakuutuskorvauksen saajana sinä itse tai läheisesi.

Tarjoamme käyttöösi suomalaisen Fjuul-aktiivisuussovelluksen. Fjuul tsemppaa sinut liikkeelle ja arjen reipas liikunta muuttuu Fjuul-sovelluksessa sinua hyödyttäviksi pisteiksi. Kuntosi kohoaa ja vakuutusturvasi määrä kasvaa. Fjuul huomioi pisteiden laskussaan muun muassa liikkumiseen käytetyn ajan, nopeuden ja matkan, joita se seuraa suoraan puhelimesta. 

Aktiivisuustasosi määräytyy Fjuul-sovelluksen keräämän aktiivisuustiedon ja siitä muodostettujen aktiivisuuspisteiden perusteella.  Esimerkiksi reilun puolen tunnin reipas kävely tuottaa 150 Fjuul-pistettä.

MyLife Go:n käyttäminen on maksutonta ja helppoa, asennat vain sovelluksen puhelimeesi ja lähdet liikkeelle!

mylifego-aktiivisuustasot

Lisätietoa MyLife Go -palvelusta

Lisätietoa MyLife Go -palvelusta

Mikä on MyLife Go?

MyLife Go on Nordea MyLife -henkilövakuutukseen liitettävä maksuton lisäpalvelu, joka kannustaa sinua liikkumaan. Saat käyttöösi Fjuul-aktiivisuussovelluksen, joka tsemppaa liikkeelle ja muuttaa arjen reippaan liikunnan Fjuul-pisteiksi. Pisteet kertovat aktiivisuustasosi, jonka perusteella vakuutusturvasi määrä voi kasvaa.

Mitä hyötyä voin saada MyLife Go -palvelun käytöstä?
 • Voit paremmin - Lisäämällä liikuntaa arkeesi hyvinvointisi kasvaa ja voit paremmin.
 • Taloudellinen turvasi kasvaa - Kun olet aktiivinen, saat suuremman vakuutusturvan samalla rahalla.
 • Voit tehdä hyvää myös muille - MyLife Go:n käyttäjänä sinulla on mahdollisuus olla mukana hyväntekeväisyyskampanjoissa.
Millaisen korotuksen voin saada vakuutusturvaani?

Fjuulin vakuutusyhtiölle ilmoittaman aktiivisuustasosi perusteella voit saavuttaa 0 %, 15 % tai 25 % korotuksen vakuutusturvaasi.

Mistä ajankohdasta alkaen saavuttamani vakuutusturvan korotus on voimassa?

Aktiivisuustasosi ja sen mukainen mahdollinen vakuutusturvan korotus tulee voimaan, kun olet käyttänyt palvelua 100 päivän ajan.

Vaikuttaako MyLife Go -palvelu vakuutukseni hintaan?

MyLife Go -palvelu on maksuton Nordea MyLife -vakuutukseen liitettävä lisäpalvelu, jolla ei ole vaikutusta vakuutuksen hintaan.

Miten saan MyLife Go -palvelun käyttööni?

Palvelun voi liittää uuteen tai olemassa olevaan Nordea MyLife -vakuutukseen. Soita asiakaspalveluumme Nordea 24/7:ään 0200 3000 (pvm/mpm) 24h/vrk tai lähetä meille viesti Nordean verkko-/mobiilipankin kautta. 

Kun uusi vakuutuksesi tai palvelun lisäys jo olemassa olevaan vakuutukseen tulee voimaan, pääset aloittamaan palvelun käytön linkistä, jonka saat Nordealle ilmoittamaasi matkapuhelinnumeroon. 

Lisätietoja saat palvelun käyttöönottovideosta. 

MyLife Go -palvelun käyttö Fjuulissa
Kampanjat

Tutustu tarkemmin

Lisätietoja Nordea MyLifesta

Tarkemmat tiedot Nordea MyLifen vakuutusturvien sisällöstä saat tuoteselosteesta (pdf, 864 KB)Avautuu uuteen ikkunaan sekä ehdoista (pdf, 78 KB)Avautuu uuteen ikkunaan. Tarkemmat tiedot MyLife Go:sta saat palvelun säännöistä (pdf, 424 KB)Avautuu uuteen ikkunaan.

Voit hakea Nordea MyLife -henkilövakuutusta, kun olet 18-63-vuotias ja asut pysyvästi Suomessa. Vakuutusturvan määrässä ei ole ylärajaa. Vakuutuksen hinta muodostuu yksilöllisesti ja siihen vaikuttavat ikäsi, valittavien vakuutusturvien turvamäärät sekä vakavan sairauden turvassa tupakointi. 

Jos terveydentilastasi johtuen emme voi myöntää sinulle kuolemanvaraturvaa ja pysyvän työkyvyttömyyden turvaa koko laajuudessaan, voit ottaa nämä turvat tapaturmien varalta.

Soita asiakaspalveluumme Nordea 24/7 0200 3000 (mpm/pvm) ma-su 24h/vrk ja kysy lisää. Autamme valitsemaan juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivat vakuutusturvat.

Nordea MyLifen myöntää ja siihen liitettävän MyLife Go -palvelun tarjoaa Nordea Henkivakuutus Suomi Oy (Y-tunnus 0927072-8). Yhtiö myy vakuutuksia asiamiehenään toimivan Nordea Bank Oyj:n kautta. Tarkat vakuutuskorvausten perusteet sekä eri turviin liittyvät korvausrajoitukset ilmenevät vakuutusehdoista sekä niiden merkitystä tarkemmin selventävästä tuoteselosteesta. Yleisistä korvausrajoituksista on säädetty vakuutussopimuslaissa.  Nordea Henkivakuutus Suomi Oy:n toimintaa valvoo Finanssivalvonta, www.finanssivalvonta.fi. Verotiedot 1.10.2018 tilanteen mukaan. Verotus voi muuttua sopimusaikana.

Fjuul-sovelluksen tuottaa Fjuul Vision Oy (Y-tunnus 2576529-6). Fjuul Vision Oy vastaa Fjuul-sovelluksen käyttöön liittyvistä asioista. Yhtiöön voi olla yhteydessä sähköpostitse: support@fjuul.com.

Kiinnostuitko MyLife vakuutuksesta?

Varaa verkkotapaaminen