Henkivakuutus nyt -50 % ensimmäiset 6 kk

Henkivakuutus eli kuolemanvaraturva

Henkivakuutus turvaa läheistesi toimeentuloa, jos sinä menehdyt. Henkivakuutuksen ottaminen on erityisen tärkeää, jos sinulla on puoliso tai lapsia. Nyt kampanja-alennus -50 % puoleksi vuodeksi, kun otat vakuutuksen 17.6. mennessä! Jatkuvana lisäetuna 25 % korotus korvaussummaan maksutta.

Lue lisää henkivakuutuksesta

Vakavan sairauden vakuutus

Turvaa toimeentuloasi, kun elämä menee uusiksi ja on aika keskittyä toipumiseen. Vakuutus korvaa kahdeksan sairautta tai hoitotoimenpidettä. Voit käyttää kertakorvauksen haluamallasi tavalla sinulle tärkeisiin asioihin.

Lue lisää vakavan sairauden vakuutuksesta

Pysyvän työkyvyttömyyden vakuutus

Auttaa sinua taloudellisesti, jos menetät työkykysi pysyvästi sairauden tai tapaturman vuoksi. Työelämästä poisjääminen voi tarkoittaa, että tulotasosi putoaa pysyvästi jopa alle puoleen entisestä.

Lue lisää pysyvän työkyvyttömyyden vakuutuksesta

Työttömyys- ja sairauslomavakuutus

Jos jäät työttömäksi tai joudut tilapäisesti työkyvyttömäksi, voi tulojen menetys vaikuttaa merkittävästi lainan takaisinmaksukykyyn. Lainaan liitettävä vakuutus työttömyyden ja sairausloman varalta helpottaa vaikeassa tilanteessa.

Lue lisää työttömyysvakuutuksesta

Tapaturmaisen kuoleman tai pysyvän työkyvyttömyyden vakuutus

Turvaa toimeentuloasi tapaturmaisen pysyvän työkyvyttömyyden varalta sekä läheistesi toimeentuloa tapaturmaisen kuoleman varalta. Vakuutus tuo perustason turvaa ja sen myöntäminen ei edellytä terveysselvityksen täyttämistä. Suosittelemme tätä vakuutusta, jos terveydentilasi ei mahdollista henkivakuutuksen ja pysyvän työkyvyttömyyden vakuutuksien ottamista.

Lue lisää vakuutuksesta

Miksi henkilövakuutus Nordeasta?

 • Vakuutukset ja pankkiasiointi helposti saman katon alla.  Saat Nordean asiakkaana myös kattavat henkilövakuutukset tarpeisiisi räätälöitynä. 
 • Hyödyt Nordean asiakaseduista. Asuntolaina-asiakkaana saat 15 % alennuksen uudesta MyLife-vakuutuksesta. Premium tai Private Banking -asiakkaana alennuksesi on 20 %.
 • Aktiivista liikkujaa palkitaan! Voit saada jopa 25 % korotuksen vakuutusturvaasi liikkumalla aktiivisesti. Tämän maksuttoman ja ainutlaatuisen hyvinvointiedun saat vain Nordeasta.
 • Lisäetu kaikille henkivakuutusasiakkaille. Saat 25 % korotuksen kuolemanvaraturvan korvaussummaan maksutta.
 • Olemme apunasi ja maksamme korvauksen nopeasti. Jopa 90 % korvauksista maksetaan viiden päivän sisällä hakemuksen ja liitteiden vastaanottamisesta. 
 • Vakuutuksen hankkiminen on helppoa. Voit hankkia vakuutuksen haluamallasi tavalla - alusta loppuun asti verkossa tai henkilökohtaisesti asiantuntijoidemme kanssa. Vakuutuslaskurista saat suosituksen juuri sinulle sopivasta vakuutusturvasta. 

Nordea MyLife on Kuluttajan testivoittaja

Kuluttaja testivoitto

Nordea MyLife nousi Kuluttaja-lehden testivoittajaksi lainaturvavakuutusten vertailussa syyskuussa 2022. Testissä arvioitiin pankkien tarjoamien lainaturvavakuutusten ehtoja ja hintoja. Testissä suppeat ja laajat vakuutukset arvosteltiin erikseen – Nordea MyLife voitti molemmat kategoriat ja sai kehuja edullisista hinnoista ja joustavista ehdoista.

Lue lisää Kuluttaja-lehdestäAvautuu uuteen ikkunaan (osa sisällöstä maksullista)

Nordea MyLife -henkilövakuutuksen voi räätälöidä omiin tarpeisiin sopivaksi. Se on saatavilla lainaturvavakuutuksena tai ilman lainakytköstä.

Mitä vakuutus maksaa?

Alla kolme esimerkkiä eri elämäntilanteisiin valituista vakuutusturvista ja niiden hinnoista. Huomaathan, että henkilövakuutuksen hinta muodostuu yksilöllisesti ja siihen vaikuttavat ikäsi, valittu korvaussumma sekä vakavan sairauden turvassa tupakointi.

Esimerkeissä olevat hinnat ovat vakuutuksen normaalihintoja.

Sari, 43 vuotta

Sari asuu miehensä Markon ja perheen lemmikkien kanssa kodissa, josta ei ole enää paljoa velkaa jäljellä. Sari valitsi henkivakuutuksen ja vakavan sairauden turvan.

 • Henkivakuutus 80 000 € + maksuttomana lisäetuna 20 000 €
 • Vakavan sairauden turva 40 000 €

40,91 € / kk

Laske sinulle sopivan vakuutuksen hinta

Ville, 34 vuotta

Ville elää ruuhkavuosia vaimonsa ja kahden tarhaikäisen lapsen kanssa. Perheellä on asuntolainaa. Ville valitsi henkivakuutuksen ja vakavan sairauden turvan.

 • Henkivakuutus 100 000 € + maksuttomana lisäetuna 25 000 €
 • Vakavan sairauden turva 35 000 €

25,86 € / kk

Laske sinulle sopivan vakuutuksen hinta

Petri, 27 vuotta

Petri on ollut jo muutaman vuoden työelämässä valmistumisensa jälkeen ja hän asuu vuokralla. Petri valitsi vakavan sairauden turvan ja pysyvän työkyvyttömyyden turvan.

 • Vakavan sairauden turva 30 000 €
 • Pysyvän työkyvyttömyyden turva 30 000 €

9,33 € / kk

Laske sinulle sopivan vakuutuksen hinta

Miksi ottaa henkilövakuutus?
Ainutlaatuinen hyvinvointietu vain MyLife-vakuutuksessa
Alennukset ja edut
Vakuutuksen myöntäjä

Miksi kannattaa ottaa henkilövakuutus?

Henkilövakuutus toimii lisäturvana tilanteissa, joissa toimeentulo voi romahtaa yllättäen, joko väliaikaisesti tai pysyvästi.

 • Sairastuminen, työttömyys, työkyvyttömyys tai puolison kuolema aiheuttavat huolta, usein myös taloudellisesti. MyLife-henkilövakuutuksilla turvaat omaa toimeentuloasi sekä läheistesi taloutta.
 • Suomessa sosiaaliturva on mitoitettu turvaamaan vain välttämätön toimeentulo esimerkiksi sairauden tai työkyvyttömyyden yllättäessä. Tämä voi tulla ikävänä yllätyksenä, jos tulotaso tipahtaa rajusti. Esimerkiksi työkyvyttömänä tulosi voivat pudota pysyvästi alle puoleen entisestä.
 • Henkilövakuutus tuo lisäturvaa ja liikkumavaraa talouteen vaikeassa tilanteessa. Se voi esimerkiksi helpottaa arjen kuluissa ja lainan maksussa, mahdollistaa nopean hoitoon pääsyn tai auttaa hautajaiskuluissa ja perintöveroissa.
 • Erityisen tärkeä henkilövakuutus on silloin, jos huolehdit yksin omasta toimeentulostasi tai olet päävastuussa perheesi toimeentulosta.   

Katso suosituksemme sinulle sopivasta vakuutusturvasta ja laske vakuutuksen hinta - siirry vakuutuslaskuriin.

Jopa 25 % korkeampi vakuutusturva liikkumalla

MyLife-vakuutukseen kuuluu ainutlaatuinen ja maksuton hyvinvointietu, joka kannustaa sinua liikkumaan säännöllisesti.

Liikunta lisää tunnetusti terveyttä ja hyvinvointia. Nyt liikunta tuo bonusta myös vakuutukseen! MyLife-vakuutukseen kuuluva hyvinvointietu palkitsee aktiivista liikkujaa korkeammalla vakuutusturvalla.

MyLife hyvinvointietu pähkinänkuoressa

 • Kun harrastat reipasta, eli hengästyttävää ja sydämen sykettä kohottavaa, liikuntaa säännöllisesti, korotamme vakuutusturvaasi! Kävele, juokse, kuntoile, tanssi tai valitse joku muu, juuri sinulle sopiva laji. 
 • Puoli tuntia reipasta liikuntaa päivässä korottaa vakuutusturvaasi 15 %. Tunnin reippaalla liikunnalla päivässä saat 25 % korkeamman vakuutusturvan.
 • Vakuutusturvan korotus määräytyy liikuntatietojesi perusteella. Liikuntasi kesto ja tehokkuus muutetaan aktiivisuuspisteiksi, joiden keskiarvo määrittää aktiivisuustasosi.
 • Saat käyttöösi MyLife-sovelluksen, jonka avulla seuraat liikunnan vaikutusta vakuutusturvaasi. Liikuntatiedot jaat MyLife-sovellukselle Google Fit -sovelluksen kautta. Tarkemmat ohjeet saat vakuutuksen ostamisen yhteydessä.
 • MyLife-sovelluksessa saat myös vaihtuvia etuja aktiivisuuteen kannustavista tuotteista ja voit tutustua erilaisiin hyvinvointiin liittyviin sisältöihin. 
 • Vakuutusturvan korotus on mahdollista saada henkivakuutukseen, vakavan sairauden turvaan, pysyvän työkyvyttömyyden turvaan sekä tapaturmaisen kuoleman tai pysyvän työkyvyttömyyden turvaan.

Alennukset ja edut MyLife-vakuutuksiin

Kampanja-alennus: Henkivakuutus -50 % ensimmäiset 6 kk

Kampanjan lisätiedot

 • Alennuksen kohde: Nordea MyLife kuolemanvaraturva. Alennus koskee uutta vakuutusta, joka on otettu itsepalvelukanavasta tai Nordean palveluverkoston kautta.  
 • Kampanja-aika: 26.3.-17.6.2024
 • Alennuksen määrä: 50 % 
 • Alennuksen kesto: 6 kuukautta
 • Muuta huomioitavaa: 

  • Nordean asiakkuusalennukset ovat voimassa myös kampanja-aikana. Jos vakuutuksenottaja on oikeutettu asiakkuusalennukseen, vähennetään vakuutuksen hinnasta ensin asiakkuusalennus ja tämän jälkeen kampanja-alennus.
  • Esimerkki: Nordean asuntolaina-asiakas ottaa henkivakuutuksen kampanja-aikana. Vakuutuksen hinnasta vähennetään asuntolaina-asiakkaan etu -15 %, jonka jälkeen vähennetään kampanja-alennus -50 % ensimmäiseksi kuudeksi kuukaudeksi. 
  • Vakuutuksen ottaminen ja alennuksen saaminen ei edellytä Nordea Pankin asiakkuutta.
  • Kampanja-alennusta ei myönnetä, mikäli vakuutuksenottaja päättää vastaavan vakuutuksen Nordeassa ja ottaa tilalle uuden vakuutuksen.
  • Vakuutuksen myöntämisessä noudatetaan Nordea Henkivakuutuksen normaaleja asiakas- ja riskienvalintaohjeita. 

Lisäksi saat nämä pysyvät edut ja alennukset

 • Nordean asiakkaana saat alennusta vakuutuksista. Asuntolaina-asiakkaana saat 15 % alennuksen uudesta MyLife-vakuutuksesta. Premium tai Private Banking -asiakkaana alennuksesi on 20 %.
 • Voit korottaa MyLife-henkilövakuutuksen korvaussummaa 15-25 % liikkumalla aktiivisesti. Tämän ainutlaatuisen hyvinvointiedun saat vain Nordeasta.
 • Saat automaattisesti 25 % korotuksen kuolemanvaraturvan eli henkivakuutuksen korvaussummaan. Lisäetu vahvistetaan vuosittain.

Vakuutuksen myöntäjä ja vastuuvarauma

Voit hakea Nordea MyLife -henkilövakuutusta, kun olet 18-63-vuotias ja asut pysyvästi Suomessa. 

Vakuutusturvat työttömyyden ja tilapäisen työkyvyttömyyden, vakavan sairauden ja pysyvän työkyvyttömyyden varalta myöntää Nordea Vakuutus Suomi Oy (Y-tunnus 2868440-8).  Henkivakuutuksen eli kuolemanvaraturvan myöntää Nordea Henkivakuutus Suomi Oy (Y-tunnus 0927072-8). Nordea MyLife -vakuutukseen liitettävän hyvinvointiedun tarjoaa Nordea Henkivakuutus Suomi Oy tai Nordea Vakuutus Suomi Oy. Nordea MyLife -sovellus on tuotettu yhteistyössä Benify Ab:n kanssa. 

Nordea Henkivakuutus Suomi Oy ja Nordea Vakuutus Suomi Oy myyvät Nordea MyLife -vakuutusta asiamiehenään toimivan Nordea Bank Oyj:n kautta. Tarkat vakuutuskorvausten perusteet sekä eri vakuutusturviin liittyvät korvausrajoitukset ilmenevät vakuutusehdoista sekä niiden merkitystä tarkemmin selventävästä tuoteselosteesta. 

Yleisistä korvausrajoituksista on säädetty vakuutussopimuslaissa. Nordea Henkivakuutus Suomi Oy:n ja Nordea Vakuutus Oy:n toimintaa valvoo Finanssivalvonta, www.finanssivalvonta.fi. Verotiedot 1.1.2022 tilanteen mukaan. Verotus voi muuttua sopimusaikana. 

Laske hinta MyLife-henkilövakuutukselle

Katso suosituksemme sinulle ja laske hinta vakuutuslaskurilla.

Siirry vakuutuslaskuriin