Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Pankin vaihto Nordeaan

Tule asiakkaaksi verkossa

Asiakkaaksi verkossa -palvelu on sinulle helppo ja kätevä tapa tulla asiakkaaksemme ilman käyntiä konttorissa. Täytä hakemus verkossa, niin saat käyttöösi pankkitunnukset ja käyttötilin, sekä monipuoliset verkko- ja mobiilipalvelumme. Kun teet asiakkuushakemuksen verkossa saat pankkitunnukset ja käyttötilin maksutta vähintään ensimmäiset 6 kuukautta. Varaathan jo valmiiksi toisen pankin verkkotunnukset, matkapuhelimen ja passin tai henkilökortin, sillä niitä kysytään kohta. Pääset alkuun klikkaamalla oikealta Täytä asiakkuushakemus.

Pankin vaihto Nordeaan on helppoa

Mikäli haluat, hoidamme kaikki käytännön järjestelyt puolestasi. Jos haluat valtuuttaa Nordean tekemään pankin vaihdon puolestasi, varaa aika konttoriimme soittamalla Nordea 24/7 asiakaspalveluumme 0200 3000 (pvm/mpm).

Kun päätät siirtyä asiakkaaksemme, me hoidamme halutessasi kaikki käytännön asiat puolestasi.

  • Hoidamme pankin vaihdon puolestasi allekirjoittamallasi valtakirjalla
  • Avaamme sinulle uudet tilit ja tilaamme uudet luottokortit
  • Siirrämme lainasi ja säästösi
  • Siirrämme kaikki e-laskusi, suoramaksusi, suoraveloituksesi ja toistuvat maksusi
  • Pankin vaihto on asiakkaalle maksuton

Ota mukaasi tapaamiseen tiedot nykyisistä pankkipalveluistasi: tilinumerotiedot, korttien numerot sekä lainojen numerot ja summat.

Lue lisätietoa pankin vaihdosta (pdf, 71 KB)Avautuu uuteen ikkunaan

Nordean Asiakasedut

Mitä enemmän keskität pankki- ja vakuutusasioitasi Nordeaan, sitä enemmän saat etuja.

Check-in on Nordean maksuton asiakasohjelma kaikille 18-28-vuotiaille. Check-in-asiakkaana saat hyvän startin taloutesi hoitoon sekä monia tuntuvia hintaetuja Nordean pankki- ja vakuutuspalveluista.