Nordean Suomessa käytettävän Suunnittele säästösi -laskurin saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee Suomessa käytettävää Suunnittele säästösi -laskuria, ja on laadittu 16. joulukuuta 2021. Palvelun saavutettavuuden on arvioinut Nordea itse.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Nordean Suomessa käytettävä säästölaskuri täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain. Tavoitteena on korjata tunnistetut puutteet vuoden 2022 aikana, ellei alla toisin mainita.

Ei saavutettava sisältö

Palvelu ei seuraavilta osin vastaa vielä täysin saavutettavuusvaatimuksia.

Havaittava 

1.4.3  Erottuva (AA), Kontrasti: 

Joissakin toimintapainikkeissa taustavärin ja muiden värien kontrastisuhde ei ole riittävä.

Hallittava

2.1.1  Näppäimistö (A), Käytettävissä näppäimistöllä:

Koko palvelussa on tunnistettu joitakin ominaisuuksia, joita ei ole mahdollista valita pelkästään näppäimistöä käyttämällä. 

Saavutettavuuspalaute

Kohtasitko saavutettavuuspuutteita digitaalisissa palveluissamme? Jos et löytänyt vastausta kohtaamaasi ongelmaan saavutettavuusselosteista, annathan meille palautetta.  

Anna saavutettavuuspalaute 

Valvontaviranomainen

Mikäli huomaat sivuilla saavutettavuuspuutteita, otathan ensin yhteyttä meihin palveluntarjoajana. Vastaamme palautteisiin 14 päivän kuluessa, jos olet jättänyt yhteystietosi lomakkeella. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta 14 päivän kuluessa, voit olla yhteydessä valvovaan viranomaiseen eli Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston verkkosivuilla on kerrottu kuinka huomautuksen voi tehdä ja miten se käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot 

Etelä-Suomen aluehallintovirasto 

Saavutettavuuden valvonnan yksikkö 
saavutettavuus@avi.fi
Puhelinnumero vaihde 0295 016 000

www.saavutettavuusvaatimukset.fiAvautuu uuteen ikkunaan