Nordea Business -verkkopankin saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee Suomessa käytettävää Nordea Business -verkkopankkia. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia. Saavutettavuusseloste on päivitetty 21.1.2022. Palvelun saavutettavuuden on arvioinut Nordea itse.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Suomessa käytettävä Nordea Business -verkkopankki täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain. Tiedossa olevat puutteet on suunniteltu korjattavan vuoden 2022 alkupuoliskolla.

Ei saavutettava sisältö

Palvelu ei seuraavilta osin vastaa vielä täysin saavutettavuusvaatimuksia

Havaittava  

1.4.3 Kontrasti (minimi):

  • Joissakin lomakkeiden teksteissä käytettyjen harmaan, punaisen ja vihreän värin kontrastisuhde ei ole riittävä, kun niitä käytetään valkoista taustaa vasten. Läsnä "Uusi maksu" ja "Viestit" -sivuilla.

Hallittava

2.4.6 Otsikot ja nimilaput:

  • Joitakin kuvapainikkeita ei ole nimetty tai niillä on harhaanjohtava nimi.
  • Joidenkin otsikkotasojen yli on hypätty eikä kaikkia otsikkoja ole merkitty otsikoiksi.

Toimintavarma

4.1.2 Nimi, rooli, arvo:

  • Joitakin kuvapainikkeita ei ole nimetty.
  • Joillakin kuvapainikkeilla on harhaanjohtava nimi.

Saavutettavuuspalaute

Kohtasitko saavutettavuuspuutteita digitaalisissa palveluissamme? Jos et löytänyt vastausta kohtaamaasi ongelmaan saavutettavuusselosteista, annathan meille palautetta.  

Anna saavutettavuuspalaute 

Valvontaviranomainen

Mikäli huomaat sivuilla saavutettavuuspuutteita, otathan ensin yhteyttä meihin palveluntarjoajana. Vastaamme palautteisiin 14 päivän kuluessa, jos olet jättänyt yhteystietosi lomakkeella. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta 14 päivän kuluessa, voit olla yhteydessä valvovaan viranomaiseen eli Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston verkkosivuilla on kerrottu kuinka huomautuksen voi tehdä ja miten se käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot 

Etelä-Suomen aluehallintovirasto 

Saavutettavuuden valvonnan yksikkö 
saavutettavuus@avi.fi
Puhelinnumero vaihde 0295 016 000

www.saavutettavuusvaatimukset.fiAvautuu uuteen ikkunaan