Avaa palvelut lapselle verkossa -palvelun saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee Avaa palvelut lapselle verkossa -palvelua Suomessa. Saavutettavuusseloste on laadittu 9. joulukuuta 2020 ja sitä on päivitetty 8.2.2022. Palvelun saavutettavuuden on arvioinut Nordea itse.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Avaa palvelut lapselle verkossa -palvelu Suomessa täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain. Tavoitteena on korjata tunnistetut puutteet vuoden 2022 aikana, jollei jäljempänä toisin mainita. Selostetta päivitetään sitä mukaa kuin korjauksia valmistuu.

Ei-saavutettava sisältö

Palvelu ei vastaa vielä täysin saavutettavuusvaatimuksia seuraavilta osin.

Havaittava  

1.1.1 Ei-tekstuaalinen sisältö: Henkilöllisyystodistuksen/ajokortin kuville ei ole kuviin merkittäviä tekstivastineita.

1.3.1 Informaatio ja suhteet: Eräillä ARIA-määritteillä ei ole käypiä arvoja.

Hallittava 

2.2.1. Säädettävä ajoitus: Sivulla ei ole ponnahdusviestiä, joka varoittaisi käyttäjää istunnon katkaisemisesta, ja antaisi käyttäjälle mahdollisuuden sallia katkaisu tai jatkaa istuntoa.

Saavutettavuuspalaute

Kohtasitko saavutettavuuspuutteita digitaalisissa palveluissamme? Jos et löytänyt vastausta kohtaamaasi ongelmaan saavutettavuusselosteista, annathan meille palautetta.  

Anna saavutettavuuspalaute 

Valvontaviranomainen

Mikäli huomaat sivuilla saavutettavuuspuutteita, otathan ensin yhteyttä meihin palveluntarjoajana. Vastaamme palautteisiin 14 päivän kuluessa, jos olet jättänyt yhteystietosi lomakkeella. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta 14 päivän kuluessa, voit olla yhteydessä valvovaan viranomaiseen eli Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston verkkosivuilla on kerrottu kuinka huomautuksen voi tehdä ja miten se käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot 

Etelä-Suomen aluehallintovirasto 

Saavutettavuuden valvonnan yksikkö 
saavutettavuus@avi.fi
Puhelinnumero vaihde 0295 016 000

www.saavutettavuusvaatimukset.fiAvautuu uuteen ikkunaan