MyLife

Harva pärjää vain hyvällä onnella. Kaikkea ei voi aina ennakoida, useimpiin asioihin on kuitenkin mahdollisuus vaikuttaa ja varautua – myös taloudellisesti. Nordea MyLife -henkilövakuutus on järkevä lisäturva elämän ikävimpien yllätysten varalle.

Turvaa sinulle ja läheisillesi

Elämässä voi sattua kaikenlaista, ikäviäkin asioita. Nämä ovat hetkiä, jolloin voit tarvita taloudellista lisäturvaa. Usein lisäturvalle on tarvetta myös silloin, kun lapset syntyvät, perhe kasvaa ja hankitaan oma koti. 

Nordea MyLife on henkilövakuutus, joka toimii lisäturvanasi elämän ikävimpien yllätysten varalle. Se tuo taloudellista turvaa sekä sinulle että läheisillesi

 • vakavan sairauden
 • pysyvän työkyvyttömyyden ja
 • kuoleman varalle.

Tutustu tarkemmin Nordea MyLifen vakuutusturviin sekä tilanteisiin, joissa vakuutuskorvauksesta voi olla sinulle ja läheisillesi apua. 

Jos vakava sairaus yllättää

Jos vakava sairaus yllättää, menee arki hetkessä uusiksi sekä sairastuneella itsellään että hänen läheisillään. Sairauden hoitoon ja toipumiseen voi kulua runsaasti rahaa ja voimia, ja normaaleista arjen kuluista voi yhtäkkiä tulla ylivoimaisia. Myös pitkä poissaolo työelämästä laskee väistämättä tulotasoa.

MyLifen vakavan sairauden turvasta maksettava vakuutuskorvaus auttaa sinua ja läheisiäsi järjestelemään taloutta uusiksi sairastumisen jälkeen. Arki säilyy mahdollisimman ennallaan, kun sairauden vaikutusta talouteen ei tarvitse miettiä liikaa. Vakuutuskorvaus on mahdollista käyttää haluamallasi tavalla juuri siihen, mikä sinulle ja läheisillesi on tärkeää. Korvauksella voit mahdollistaa esimerkiksi

 • nopean hoitoon pääsyn,
 • talouden tasapainon toipumisaikana,
 • arjen kuluista selviämisen tai
 • kevennetyn työhönpaluun parantumisen jälkeen.

Korvattavia sairauksia ovat:

 • Syöpä
 • MS-tauti
 • Sydäninfarkti
 • Akuutti pallolaajennus
 • Sepelvaltimon ohitusleikkaus
 • Aivohalvaus
 • Munuaisten vajaatoiminta
 • Suuri elinsiirto

Korvaus maksetaan verottomana kertakorvauksena diagnoosin tai hoitotoimenpiteen jälkeen.

Pysyvä työkyvyttömyys

Jos menetät työkykysi pysyvästi, voi vaikutus tulevaisuuden tuloihisi olla suuri. Tulotaso voi jäädä lopullisesti matalaksi - jopa alle puoleen entisestä. Myös vanhuuseläkkeen määrä laskee oleellisesti tulotason putoamisen myötä.

Pysyvän työkyvyttömyyden vakuutuskorvauksella voit paikata tulevien vuosien tulotason menetystä, jos menetät työkykysi lopullisesti sairauden tai tapaturman myötä. 

Vakuutuskorvaus maksetaan vakuutetulle verottomana kertakorvauksena, ja se on käytettävissä haluamallasi tavalla. Pysyvän työkyvyttömyyden toteaminen vaatii yleensä vähintään vuoden jatkuneen yhtäjaksoisen työkyvyttömyyden, jolloin kuntouttamisesta ja kouluttamisesta kaikkiin uusiinkin ammatteihin on luovuttu.

Turvaa kuoleman varalta

Kuolemanvaraturva - eli tutummin henkivakuutus - on järkevä valinta, jos tulosi vaikuttavat läheistesi toimeentuloon. Erityisen tärkeä henkivakuutus on silloin, kun sinulla on huollettavia lapsia tai olet perheen pääasiallinen tulonlähde. 

Henkivakuutus ei tuo rakasta ihmistä takaisin, mutta vakuutuksesta saatava korvaus auttaa läheisiä taloudellisesti arjessa eteenpäin. Korvaus on mahdollista käyttää esimerkiksi

 • läheisten toimeentulon turvaamiseen,
 • lainojen takaisinmaksuun tai
 • perintöveroihin.

Korvaus maksetaan sairauden tai tapaturman aiheuttaman kuoleman johdosta haluamillesi edunsaajille.

Tutustu tarkemmin

Lisätietoja Nordea MyLifesta

Tarkemmat tiedot Nordea MyLifen vakuutusturvien sisällöstä saat tuoteselosteesta (pdf, 871 KB)Avautuu uuteen ikkunaan sekä ehdoista (pdf, 78 KB)Avautuu uuteen ikkunaan.

Voit hakea Nordea MyLife -henkilövakuutusta, kun olet 18-63-vuotias ja asut pysyvästi Suomessa. Vakuutusturvan määrässä ei ole ylärajaa. Vakuutuksen hinta muodostuu yksilöllisesti ja siihen vaikuttavat ikäsi, valittavien vakuutusturvien turvamäärät sekä vakavan sairauden turvassa tupakointi. 

Jos terveydentilastasi johtuen emme voi myöntää sinulle kuolemanvaraturvaa ja pysyvän työkyvyttömyyden turvaa koko laajuudessaan, voit ottaa nämä turvat tapaturmien varalta.

Soita asiakaspalveluumme Nordea 24/7 0200 3000 (mpm/pvm) ma-su 24h/vrk ja varaa aika verkkoneuvotteluun tai konttoriin. Autamme valitsemaan juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivat vakuutusturvat.

Nordea MyLifen myöntää Nordea Henkivakuutus Suomi Oy (Y-tunnus 0927072-8). Yhtiö myy vakuutuksia asiamiehenään toimivan Nordea Bank AB (publ), Suomen sivuliikkeen kautta. Tarkat vakuutuskorvausten perusteet sekä eri turviin liittyvät korvausrajoitukset ilmenevät vakuutusehdoista sekä niiden merkitystä tarkemmin selventävästä tuoteselosteesta. Yleisistä korvausrajoituksista on säädetty vakuutussopimuslaissa.  Nordea Henkivakuutus Suomi Oy:n toimintaa valvoo Finanssivalvonta, www.finanssivalvonta.fi. Verotiedot 1.1.2018 tilanteen mukaan. Verotus voi muuttua sopimusaikana.

Kiinnostuitko MyLife vakuutuksesta?

Varaa verkkotapaaminen