Kysy heti chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

MyLife Go - Asiakastarinoita

MyLife Go tsemppaa liikkeelle ja tuo konkreettista etua vakuutusturvan määrään. Lue lisää, miten MyLife Go on aktivoinut käyttäjiään ja minkälaisia oivalluksia se on saanut aikaiseksi.

Lisääntynyt liikunta tuo iloa itselle ja koiralle

Julia 26 v. - vakuutuksessa kuolemanvaraturva

Ostimme puoli vuotta sitten uuden kodin poikaystäväni kanssa ja otimme asuntolainan Nordeasta. Halusimme turvata lainan takaisinmaksua, joten otimme molemmille henkivakuutukset, jotka jäivät maksamaan muutaman kympin kuussa. Se ei ole mielestäni iso hinta turvasta. Varsinkin näin epätavallisena korona-aikana huomaa, että mitä vaan voi sattua. Vakuutusturvan lisäksi ilahduin, kun minulle kerrottiin, että vakuutukseen on mahdollista liittää liikkumiseen kannustava MyLife Go -ominaisuus.

Fjuul-sovelluksen ottaminen käyttöön oli helppoa. Minulla on jo ennestään ollut käytössä Polar Flow -sovellus, josta saan siirrettyä tiedot Fjuuliin. Pääsin nopeasti 15%:n korotukseen. Päätin sen jälkeen nousta seuraavalle tasolle, vaikka se tuntuikin alkuun vaativan varsin aktiivista elämää. Minulta 25 % vakuutusturvan korotuksen saavuttaminen vaatii päivittäin noin 45 minuuttia tosi reipasta liikuntaa. Sovellus tasaa kertyneet pisteet pidemmälle ajanjaksolle, joten ei haittaa, jos ei ihan joka päivä jaksa liikkua samaa määrää. Nyt kun olen aktiiviliikkujan tasolla, olen tyytyväinen saavutukseeni.

Olen aiemmin harrastanut kuntosalia, mutta nykyisin myös kävelen useammin ja pidempiä matkoja pisteiden kartuttamiseksi. MyLife Go -ominaisuuden tuoma lisähyöty parantaa motivaatiotani ja kannustaa liikkumaan myös laiskempina päivinä, edes sen tunnin reippaan kävelylenkin. Etenkin koirani on ollut tästä todella innoissaan, sillä lenkkimme ovat pidentyneet ja olemme löytäneet uusia reittejä. Kun laitan aktiivisuusrannekkeen käteeni, koirani tietää, että nyt lähdetään liikkeelle!

Couple excercising with a dog small image

Olen saanut lisää motivaatiota pyöräilyyn

Esa 40 v. - vakuutuksessa vakavan sairauden turva

Kun neuvottelin pankissa lainasta, sain samalla tietoa myös MyLife-vakuutuksesta ja Go-ominaisuudesta. MyLife Go tuntui luontevalta, kun harrastan pyöräilyä päivittäin. Käytin vähän aikaa Go-ominaisuutta puhelimen kanssa, mutta käytöstä tuli helpompaa ja mielekkäämpää, kun rupesin käyttämään sitä Garminin rannekkeen kanssa.

Aika nopeasti pääsin arkiliikkujan tasoon eli 15 % korotukseen. Siihen pääsi työmatkapyöräilyllä eli pyöräilemällä arkisin noin 10 kilometriä päivässä. Vaikka harrastan myös joukkuelajeja kuten salibandya ja jalkapalloa, niin olen käyttänyt ranneketta vain pyöräillessä ja kävellessä. Salibandyssa ja jalkapallossa ei voi käyttää ranneketta, mutta olen harkinnut ostavani sykevyön, jolla myös joukkuelajiurheilun saisi mukaan pisteisiin. Jokin aika sitten pääsin aktiiviliikkujan tasoon lisäämällä pyöräilyä. Olen tehnyt työmatkapyöräilyn lisäksi vapaa-ajan pyörälenkkejä 20 km:n säteellä kodistani. Olen myös huomannut, että jos kuljetan lastani mukana vetokärryssä, saan enemmän pisteitä rasituksen lisääntyessä.

MyLife Go -ominaisuuden ansiosta lähden vielä vähän aiempaa motivoituneemmin pyöräilemään. Olen kertonut tästä työkaverilleni, joka on myös ystäväni ja jonka kanssa pyöräilemme yhdessä. Tsemppaamme toinen toisiamme. Olen huomannut, että lisääntyneestä liikunnasta on tullut virkeämpi olo. Olen lisäksi hommannut uuden, vähän paremman pyöränkin. Tykkään katsoa pisteitä, jotka ovat selvästi motivoiva tekijä liikunnan ilon ohella. Tietysti myös vakuutusturvan nousu on porkkanana. Nykyään tulee vähän enemmän mietittyä, että jos liikunta on osana arkeani, niin voin paremmin enkä ole niin altis tietyille sairauksille.

Triathlete man bicycling small image

Ikääntyessä liikunta on tosi tärkeää jaksamisen kannalta

Janna 57 v. - vakuutuksessa kuolemanvaraturva

Kun ikää tuli lisää, koin henkivakuutuksen tärkeäksi. Vertailin eri yhtiöiden henkivakuutuksia netissä ja päädyin ostamaan MyLife-vakuutuksen, kun olen Nordean asiakas ja kun tässä voi omalla liikunnalla saada itselleen tai jälkipolville hyötyä. MyLife Go herätti mielenkiinnon oman aktiivisen liikkumiseni vuoksi. Olen sellainen yksilöliikkuja, että käyn itsekseni tai koiran kanssa kävelemässä sekä lisäksi uimassa ja pyöräilemässä. Nuorempana kävin myös kuntosalilla, mutta nykyisin minulla on kotona kuntosalivälineet. Ikääntyessä liikkuminen pakostakin muuttuu, mutta on tosi tarpeellista kuitenkin työkyvyn säilyttämiseksi.

Käytän MyLife Go -ominaisuutta puhelimen kanssa. Paras hetkeni oli, kun ymmärsin pitää puhelinta mukanani koko päivän ajan ja illalla yllätyin, miten paljon olin liikkunut. Seuraan päivittäin pisteitä Fjuul-sovelluksesta. Aika, kilometrit ja pisteet eivät kuitenkaan ole koskaan olleet minulle niin tärkeitä kuin se hyvä mieli, joka liikkuessa tulee. Olen myös käynyt tarkistamassa, miten paljon korotusta vakuutusturvaan on tullut, mutta en kuitenkaan seuraa sitä aktiivisesti. Enemmän mietin omaa hyvää oloa.

Viime syksynä aloitin aktiivisemman liikunnan ja olen huomannut, että yleiskuntoni on sen jälkeen kohentunut ja kehoni kiinteytynyt. Olen ilokseni saanut myös muutaman huonosti liikkuvan ystäväni liikkumaan, kun olen kehunut tätä MyLife Go -ominaisuutta. Minulle on tullut hyvä mieli, kun olen pystynyt auttamaan myös muita ihmisiä huolehtimaan kunnostaan.

senior woman walking dog small overlay

Oivalsin tarvitsevani henkivakuutuksen ja innostuin MyLife Go -innovaatiosta

Jyrki 48 v. - vakuutuksessa kuolemanvaraturva ja vakavan sairauden turva

Olin kirjautumassa verkkopankkiin ja huomasin viestin Premium-asiakkaan asiakasedusta. Se sai minut tutustumaan tähän MyLife-vakuutukseen ja oivaltamaan, ettei minulla lukuisista eri vakuutuksista huolimatta ole henkivakuutusta. Minulla on kuitenkin 6-vuotias poika ja melkein 10 vuotta nuorempi vaimo, joten ajattelin, että vakuutus luo turvaa ja mielenrauhaa, jos jotain sattuisi. Eihän sitä koskaan tiedä. Vakava asia ja surullinenkin, mutta siihen oli liitetty mieletön innovaatio: jakamalla vakuutusyhtiölle tietoa liikunta-aktiivisuuden tasosta voi lisätä vakuutusturvaa 25 %. Etu on tosi merkittävä! Vakuutuksen hankkiminen verkosta oli helppoa ja suoraviivaista. Se tuntui turvalliselta ja minulle oikealta jutulta. Sain vakuutuksen heti siltä istumalta. MyLife Go:n saamiseksi piti vielä asentaa sovellus ja antaa suostumus aktiivisuustietojen luovuttamiseen. 

Käytän Fitbit-ranneketta aktiivisuuden mittaamiseen. Pääsin jo heti alussa 25 % korotuksen tuovalle tasolle, ja sadan päivän käytön jälkeen ansaitsin korotuksen vakuutusturvaan. Harrastan normaaleja lajeja kuten kävelyä, sauvakävelyä, juoksua, pyöräilyä ja kuntosalilla käymistä.

Minua palvelu on motivoinut jokaisena päivänä, ja se on loistava lisä, jossa on myös syvällisempi tarkoitus taustalla. Minusta tuntuu oikeastaan, että aina kun liikun, niin olen tienaamassa rahaa siinä samalla. Siitäkin tulee tosi hyvä tunne. Olen kertonut tästä yli 10 ystävälle, ja hekin ovat olleet tosi kiinnostuneita. Aion ehdottomasti jatkaa MyLife Go -ominaisuuden käyttöä – tämä on tosi fiksu juttu, josta hyötyvät kaikki.

man doing push ups small overlay

Innostuitko reippaasti paremmasta vakuutusturvasta?

Osta MyLife-vakuutus ja hyödynnä etu