Kysy heti chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Vuosi-ilmoitus sijoitustesi kuluista

Kun sinulla on ollut rahastosijoituksia ja/tai suoria sijoituksia Nordeassa edellisen vuoden aikana, saat vuosi-ilmoituksen, josta näet niihin liittyvät kulut viime vuodelta.

Vuosi-ilmoitukset vuodelta 2020

Vuosi-ilmoitusten toimittaminen viime vuodelta on aloitettu. Huomaathan, että tilien ja vakuutussäästöjen tiedot eivät sisälly yhteenvetoon. Tilin tapahtumia seuraat verkko- ja mobiilipankissa, ja jos sinulla on Nordea Henkivakuutus Suomen myöntämiä sijoitusvakuutuksia, saat erilliset raportit niiden sisältämistä rahastoista ja muista sijoituksista.

Vuosi-ilmoituksen löydät uudesta verkkopankista

Kun käytössäsi on uusi verkkopankki, löydät viimevuotisen raportin kohdasta Talous > Aineistot. Huom. raportti ei näy vanhassa verkkopankissa tai mobiilipankissa.

Kirjaudu uuteen verkkopankkiin Avautuu uuteen ikkunaan

Usein kysyttyä

Miksi sain vuosi-ilmoituksen sijoituksistani?

Sinulla on ollut sijoituksia Nordeassa viime vuoden aikana. Vuosi-ilmoituksesta näet sijoitustesi kulut edelliseltä vuodelta yhteenvetona samassa raportissa.

Pitääkö minun tehdä jotakin?

Saat ilmoituksen tiedoksesi eikä se edellytä sinulta mitään toimia. Ilmoitusta ei pidä käyttää kirjanpitotarkoituksiin eikä verotukseen liittyvissä asioissa.

Mistä löydän raportin?

Kun käytössäsi on uusi verkkopankki, löydät viimevuotisen raportin kohdasta Talous > Aineistot. Huom. raportti ei näy vanhassa verkkopankissa tai mobiilipankissa.

Yritysasiakkaat ja asiakkaat, joilla ei ole käytössään verkkopankkia, saavat raportin postitse.

Vuosi-ilmoitusta on tuotettu vuodesta 2018 alkaen. 2018 ja 2019 digiraportit löytyvät vanhasta verkkopankista kohdasta Säästöt ja sijoitukset > Säästöni > Toimeksiannot ja tapahtumat > Vuotuiset kulut. 

Mitä ilmoitus sisältää?

Vuosi-ilmoitus on yhteenveto rahastosijoitustesi ja suorien sijoitustesi kuluista edeltävältä kalenterivuodelta. Raportti sisältää siis rahastosijoituksesi ja suorat sijoituksesi, joita ovat osakkeet, joukkovelkakirjalainat ja strukturoidut tuotteet.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi?

Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi, klikkaa alla olevaa linkkiä siirtyäksesi sivulle, jossa on lisää kysymyksiä ja vastauksia.

Siirry UKK-sivulleAvautuu uuteen ikkunaan

Säästämisen ja sijoittamisen asiakkaan edut

Nordea on yksi Euroopan vakavaraisimmista pankeista, mikä luo sijoittajalle turvallisen ympäristön kasvattaa omaisuuttaan sijoittamalla.