Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan
Man senior at the tailor

Varainhoidon palvelut

Säästöjen ja sijoitusten hoidossa on tärkeää suunnitelmallisuus. Tee konkreettinen suunnitelma kanssamme. Suunnitelma perustuu asiantuntijoidemme parhaaseen näkemykseen siitä, mikä kulloinkin on paras ratkaisu juuri sinulle.

Tervetuloa tapaamiseen

Ota yhteyttä ja tule keskustelemaan varallisuudenhoidosta sekä suunnitelmallisesta sijoittamisesta.

Oikeiden sijoituspäätösten tekemisessä keskeistä on tietää, minkälainen itse on säästäjänä tai sijoittajana. Päämäärä voi vaihdella säästöjen arvon säilyttämisestä aina korkeaan riskin ottoon tavoitellessa korkeampaa tuottoa. 

Premium-asiakkaanamme saat kattavammat säästämisen ja sijoittamisen asiantuntijapalvelut. Palvelu on maksuton.

Private Banking -asiakkaalla on tavanomaista enemmän varoja. Asiakas saa kumppanikseen kokeneen sijoitusjohtajan, jonka käytössä on koko pankin tuotevalikoima sekä apunansa asiantuntijaverkosto kaikkiin varallisuudenhoidon kysymyksiin. Tämä palvelu on maksullinen. 

Omilla säästöillä ensiasuntoon

ASP-tili ei ole välttämätön oman ensikodin ostajalle, vaan säästäminen asuntoa varten onnistuu myös tavallisen säästötilin turvin. Tarvitset tällöin asuntolainan saamiseksi omia säästöjä vähintään 5 % ensiasunnon hinnasta sekä säännölliset tulot. Lainalle on hankittava takaus, ja tarvittaessa lisävakuuden voi myös ostaa. 

Lue lisää Nordean OmaTakauksesta