Tervetuloa sijoitustapaamiseen - näin voit valmistautua!

Sijoitustapaaminen järjestetään sinua varten. Sen tavoitteena on löytää ratkaisut, joiden avulla sijoittamisen tavoitteesi voidaan toteuttaa juuri sinulle sopivalla tavalla. Asiantuntijasi valmistautuu tapaamiseen huolellisesti, ja sinäkin saat keskustelusta enemmän irti, jos mietit tavoitteitasi jo etukäteen.

Näin valmistaudut sijoitustapaamiseen

Sijoitustapaamisessa teemme sinulle yksilöllisen sijoitussuunnitelman tai -ehdotuksen. Olemme koonneet tälle sivulle kysymyksiä, joita miettimällä voit halutessasi valmistautua sijoitustapaamiseen.

  1. Sijoitussuunnitelmasi ajantasaisuus: Onko sinulle koskaan tehty sijoitussuunnitelmaa? Jos on, milloin sitä on viimeksi päivitetty? Paras tapa saavuttaa sijoittamisen tavoitteet on tehdä talouteesi sopiva sijoitussuunnitelma, ja pysyä siinä.
  2. Tavoitteesi: Millaista tuottoa haluat tavoitella ja millaista riskiä olet valmis sietämään? Minkälainen taloudellinen tilanne sinulla on? Onko näköpiirissä isompia hankintoja? Tavoitteiden miettimistä helpottaa, kun mietit valmiiksi, kuinka paljon sinulla on sijoitettavaa varallisuutta, ja mikä on sopiva sijoitusaika.
  3. Kokonaisvarallisuutesi: Sijoitettavan varallisuuden lisäksi on hyvä arvioida, kuinka paljon varallisuutta on sitoutunut esimerkiksi omaan kotiin, mahdolliseen vapaa-ajanasuntoon ja muihin kiinteistöihin. Onko varallisuutta myös muualla kuin Nordeassa?
  4. Muita asioita: Mieti etukäteen muita mahdollisia kysymyksiä varainhoitajalle ja listaa niitä ylös. Näin voimme käsitellä juuri niitä asioita, jotka sinua kiinnostavat, tai mietityttävät!

Lämpimästi tervetuloa tapaamiseen!

Varainhoitajan vinkit säästämiseen

Valmistaudu sijoitustapaamiseen - Varainhoitajan vinkit - Jyry Aronius Wealth Advisor - SMALL
  • Yksi suurimpia virheitä on odottaa parempia aikoja - säästäminen kannattaa aloittaa jo tänään, pienelläkin summalla!
  • Säännöllinen säästäminen ja ajallinen hajauttaminen vähentävät riskejä.
  • Sopiva varakassa on noin 2-3 kuukauden tulojasi vastaava summa.
Osingot ja osinkotuotto - tutustu osinkosijoittamiseen

Sijoita vastuullisesti kestävään tulevaisuuteen

Vastuullinen sijoittaminen on yksi tehokkaimmista keinoista rakentaa kestävää maailmaa. Lähde mukaan säästämään unelmien lisäksi myös maailmaa, vaikka euro kerrallaan.

Rahani makaavat tilillä, miten saan ne tuottamaan paremmin?

Videolla sijoittamisen johtaja Tanja Eronen antaa vinkkejä säästämisen suunnitelman tekemiseen.

Hups! Jos haluat nähdä tällaista sisältöä, hyväksy ensin Nordean markkinointievästeet