Näin valmistaudut sijoitustapaamiseen

Sijoitustapaamisessa teemme sinulle yksilöllisen sijoitussuunnitelman tai -ehdotuksen. Olemme koonneet tälle sivulle kysymyksiä, joita miettimällä voit halutessasi valmistautua sijoitustapaamiseen.

  1. Sijoitussuunnitelmasi ajantasaisuus: Onko sinulle koskaan tehty sijoitussuunnitelmaa? Jos on, milloin sitä on viimeksi päivitetty? Paras tapa saavuttaa sijoittamisen tavoitteet on tehdä talouteesi sopiva sijoitussuunnitelma, ja pysyä siinä.
  2. Tavoitteesi: Millaista tuottoa haluat tavoitella ja millaista riskiä olet valmis sietämään? Minkälainen taloudellinen tilanne sinulla on? Onko näköpiirissä isompia hankintoja? Tavoitteiden miettimistä helpottaa, kun mietit valmiiksi, kuinka paljon sinulla on sijoitettavaa varallisuutta, ja mikä on sopiva sijoitusaika.
  3. Kokonaisvarallisuutesi: Sijoitettavan varallisuuden lisäksi on hyvä arvioida, kuinka paljon varallisuutta on sitoutunut esimerkiksi omaan kotiin, mahdolliseen vapaa-ajanasuntoon ja muihin kiinteistöihin. Onko varallisuutta myös muualla kuin Nordeassa?
  4. Muita asioita: Mieti etukäteen muita mahdollisia kysymyksiä varainhoitajalle ja listaa niitä ylös. Näin voimme käsitellä juuri niitä asioita, jotka sinua kiinnostavat, tai mietityttävät!

Lämpimästi tervetuloa tapaamiseen!