Nordea Sijoitusneuvonta

Halusit sitten vaurastua ja varautua huomiseen, säästää unelmiasi varten tai aloittaa säästämisen lapsellesi, me autamme sinua. Varaa aika maksuttomaan verkkotapaamiseen sijoitusneuvojamme kanssa. Luomme yhdessä sinulle sopivan suunnitelman pitkäaikaiseen säästämiseen ja varallisuuden kasvattamiseen.

Varaa aika

Näin varaat verkkotapaamisen

Jos et vielä ole Nordean asiakas, voit helposti avata pankkipalvelut verkossa. Löydät Tule asiakkaaksi -palvelun sivun yläreunan valikosta.

Jos et vielä ole Nordean asiakas, voit helposti avata pankkipalvelut verkossa.

Miten sijoitusneuvonta toimii?

Sijoitusneuvonta Nordeassa

Sijoitusneuvonnan tavoitteena on löytää ratkaisut, joiden avulla sijoittamisen tavoitteesi voidaan toteuttaa juuri sinulle sopivalla tavalla.

 • Sijoitusneuvonta sopii sekä aloitteleville että kokeneemmillekin sijoittajille. 
 • Sijoitusneuvonta sopii sinulle, joka haluat laatia pitkäaikaisen säästämisen suunnitelman ja saada suosituksia siitä miten hoitaa sijoituksiasi eri markkinatilanteissa.
 • Sijoitustapaamisessa teemme yhdessä sinulle yksilöllisen sijoitussuunnitelman tai -ehdotuksen. 

Haluamme muistuttaa, että sijoitusneuvontamme on maksutonta eikä sido sinua mihinkään. Mikäli haluat keskustella muista kuin säästämiseen ja sijoittamiseen liittyvistä asioista, ota yhteyttä Nordea Asiakaspalveluun.

Näin sijoitusneuvonta etenee

 1. Mikäli sinulla ei vielä ole säästöjä tai sijoituksia Nordeassa, hyväksy Sijoituspalvelusopimus* verkkopankin Säästöt ja sijoituksetAvautuu uuteen ikkunaan -välilehdeltä. Sopimus tarvitaan, jotta voimme antaa sinulle sijoitusneuvontaa. Se ei maksa sinulle mitään eikä sido tai velvoita sinua ostamaan sijoituspalveluita Nordeasta.   
 2. Yhteydenottopyynnön jättämisen jälkeen sijoitusasiantuntijamme soittaa sinulle. Puhelu tulee numerosta 0200 3000, kaikki puhelut nauhoitetaan. Tapaaminen voidaan mahdollisesti hoitaa saman tien puhelimessa, tai voit sopia uuden ajan verkkotapaamiseen.
 3. Tapaamisen aikana (30-60 min) käymme kattavan keskustelun sinulle tärkeistä asioista kartoittaen taloudellisen tilanteesi, elämäntilanteesi sekä tavoitteesi sijoittamisen ja säästämisen osalta. Näiden tietojen perusteella laadimme juuri sinulle sopivan, yksilöllisen sijoitussuunnitelman tai -ehdotuksen.
 4. Tapaamisen aikana varmistamme myös että tietämyksesi, ymmärryksesi ja kokemuksesi vastaa sinulle suositeltavaa ratkaisua, jolloin voimme varmistua tuotteen soveltuvuudesta juuri sinun vaurastumisen tarpeisiisi.
 5. Oikean säästämisen ratkaisun löydyttyä hoidamme puolestasi sovitut toimenpiteet ja sopimukset valmiiksi, joten säästämisen aloittaminen on vaivatonta.

* Mikä on Sijoituspalvelusopimus? 

 • Sijoituspalvelusopimus on maksuton sopimus, joka ei velvoita sinua ostamaan sijoituspalvelua Nordeasta. 
 • Sopimus sisältää asiakkaan ja sijoituspalvelun tarjoajan oikeudet ja velvollisuudet. Luokittelemme sinut ei-ammattimaiseksi asiakkaaksi, jolloin olet laajimman sijoittajansuojan piirissä. 
 • Toteutamme kaikkien ei-ammattimaisten asiakkaiden toimeksiannot huolellisesti. Lisätietoja sijoitusmarkkinoiden sääntelystä ja MiFID II -direktiivistä löydät täältä.Avautuu uuteen ikkunaan
 • Hyväksyt sen, että voimme toimittaa sinulle tietoja sähköisesti esimerkiksi verkkosivustoja hyödyntäen. Vastaavat tiedot ovat saatavilla konttoreista ja asiakaspalvelusta.