Ostoturva

Maksamalla ostoksesi millä tahansa Nordean Mastercard-luottokortilla sinulla on käytössäsi Ostoturva. Se tarkoittaa, että voit saada rahasi takaisin, jos jokin menee pieleen.

Ostoturva suojaa ostoksiasi

Nordean kaikissa luottokorteissa on Ostoturva. Ostoturva tarkoittaa, että Nordea vastaa kuluttajansuojalain mukaisesti yhteisvastuullisesti myyjän tai palveluksen suorittajan kanssa hinnan palautuksesta, vahingonkorvauksesta tai muusta rahasuorituksesta myyjän tai palvelunsuorittajan sopimusrikkomustilanteessa. Ostoturvan avulla sinulla on mahdollisuus hakea rahojasi takaisin esimerkiksi, jos

  • ostoksesi saapuu vahingoittuneena tai se ei saavu lainkaan
  • sinua veloitetaan kahteen kertaan 
  • ostit tuotteen tai palvelun ja myyjä menee konkurssiin, etkä saa ostamaasi.

Näin haet korvausta

  1. Ole ensin yhteydessä myyjään tai palveluksen suorittajaan, ja korvaus järjestyy usein suoraan.
  2. Jos ette kuitenkaan pääse yhteisymmärrykseen asiassa, tee korttireklamaatio pankille. Liitäthän mukaan alkuperäisen tilausvahvistuksen sekä selvityksen yhteydenotostasi myyjään.

Me jatkamme asian selvittelyä puolestasi. Silloin, kun sinulla on oikeus saada esimerkiksi hinnanpalautusta tai vahingonkorvausta myyjältä tai palveluksen suorittajalta tämän sopimusrikkomuksen johdosta, Nordea vastaa kuluttajansuojalain mukaisesti yhteisvastuullisesti myyjän tai palveluksen suorittajan kanssa sinulle kuuluvasta rahasuorituksesta. 

Näin reklamaatiosi etenee

  1. Ilmoitamme sinulle reklamaatiosi käsittelyn aloittamisesta 1-10 päivän kuluessa vastaanotettuamme reklamaatiosi.
  2. Tutkimme reklamaatiosi, ja pyydämme mahdollisesti lisätietoja.
  3. Reklamaation käsittely saattaa kestää jopa kuusi kuukautta, mutta useimmiten hyvitämme reklamoimasi summan luotollesi reklamaation käsittelyn ajaksi. Jos asian selvittelyssä ilmenee, että reklamaatio on aiheeton, veloitamme käsittelyn ajaksi tehdyn hyvityksen takaisin.
  4. Lähetämme sinulle tiedon prosessin lopputuloksesta digitaalisesti tai postitse niin halutessasi.