Verkko-ostokset turvallisesti kortilla

Verkko-ostoksia tehdessä luottokortilla maksaminen on turvallinen valinta, sillä luotto-ominaisuutta käyttämällä saat monipuolista turvaa ostoksillesi. Säilytä mielenrauhasi maksamalla ostoksesi Nordea Gold Mastercard -luottokortilla.

Parhaat vinkkimme turvalliseen verkko-ostamiseen

Luotolla ostaessasi saat turvaa ostotapahtumaan toimituksineen sekä jo kotiintoimitetulle tuotteelle. Näin mittavan turvan saat Nordea Gold Mastercardilla.

Tunnista ensin turvallinen kauppa 

Turvallisen verkkokaupan tunnistat helposti muutamasta yksityiskohdasta. Ensimmäinen luotettavuuden merkki on verkkosivun osoiterivillä näkyvä salattu yhteys. Salatussa yhteydessä verkko-osoite alkaa muodossa https:// ja usein vierestä löytyy joko lukon tai avaimen symboli. Luotettavat verkkokaupat käyttävät myös erilaisia salaus- ja varmennusmenetelmiä, joista yleisimmät ovat MasterCard SecureCode tai Verified by Visa/Visa Secure -todentamispalvelut.

Muista, ettei luotettava verkkokauppa milloinkaan pyydä luottokorttitietojasi suojatun yhteyden ulkopuolella, esimerkiksi sähköpostilla.

Verkkokauppa menikin konkurssiin, mistä saan rahani takaisin?

Lennot kannattaa aina ostaa luotolla. Luottokorttiyhtiö nimittäin korvaa lentojen täyden hinnan, mikäli lentoyhtiö sattuisi menemään konkurssiin. Tällöin reklamaation teko hoituu pankin kautta.

Huomaa, että yhdistelmäkortin debit-puolella maksaessa tämä lentojen korvaaminen ei päde,

Luotto-ominaisuudella maksaminen turvaa myös siinä tapauksessa, ettei verkkokaupasta tilattu tavara ikinä saavu perille tai kortillasi tehdään tuplaveloitus. Voit myös hakea rahat takaisin suoraan pankilta tilanteessa, jossa luotolla maksamasi verkko-ostos saapuu sinulle rikkinäisenä tai viallisena. Toki ensin tulee olla yhteydessä tuotteen myyneeseen verkkokauppaan.

Lisäturvaa arvokkaille hankinnoille

Luottokortilla maksamalla turvaat myös automaattisesti arvokkaat ostoksesi vahingoittumisen ja rikkoutumisen varalta. Nordean Gold -luottokortin Tuoteturva-vakuutus takaa, että jos kotiin tai vapaa-ajan asuntoon ostamasi yli sadan euron hintainen tuote menee rikki 180 päivän kuluessa ostohetkestä, saat rahasi takaisin.

Luotolla maksamisesta suunnitelmallisuutta talouteen 

Luottokortilla ostaessa saa parhaimmillaan myös suunnitelmallisuutta talouteen esimerkiksi tilanteissa, joissa tulojen suuruus vaihtelee tai elämään ilmaantuu yllättävä menoerä. Vaikka olisikin säästänyt puskuria pahan päivän varalle, luottokortin avulla voi varmistaa, ettei tuo puskuri kulu nolliin.

Hups! Jos haluat nähdä tällaista sisältöä, hyväksy ensin Nordean markkinointievästeet

Nordea Gold

Nordea Gold Mastercard on valintasi, kun tarvitset ulkomaan matkoille kattavan matkavakuutuksen ja kodin hankinnoille Tuoteturvavakuutuksen. Lisäksi saat Ostoturvan verkko-ostoksia varten. Luottoa voit hakea jopa 10 000 euroa.

Lue lisää Nordea Gold -kortista

Tutustu kaikkiin korttivakuutuksiin

Nordean luottokorteilla voit saada erityisiä etuja, kuten kattavan ulkomaan matkavakuutuksen, tuoteturvavakuutuksen sekä Mastercard Ostoturvan.

Lue lisää korttivakuutuksista

Luottokortilla maksaminen onnistuu turvallisesti myös verkossa

Lue ohjeet, joiden avulla pankki- ja luottokortilla maksaminen käy turvallisesti myös ulkomailla ja verkossa.

Lue vinkit turvalliseen verkko-ostamiseen

Hups! Jos haluat nähdä tällaista sisältöä, hyväksy ensin Nordean markkinointievästeet

Hae Nordea Gold -korttia

Hae korttia verkkopankissa tai soita 0200 3000 (pvm/mpm)

Siirry verkkopankkiin Avautuu uuteen ikkunaan

Hae korttia jättämällä yhteydenottopyyntö

Olemme yhteydessä sinuun korttihakemuksen tekemiseksi.

Jätä yhteydenottopyyntö